24
maj

Refleksoterapija za vse nas

Organizira: Salon Hajdi
Kdaj: 24. maja ob 19:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Mesečni 35, enkratni le 12 eur
Organizira:Salon Hajdi
Kontakt:sabina.janezic@gmail.com

33 ogledov

Vsako nedeljoob 18h.

Ste že izbrali nekaj koristnega za svoje telo?

Refleksoterapija je metoda naravnega zdravljenja. Na stopalih in dlaneh in še drugje na telesu imamo odslikavo našega telesa naših organov. S stimolacijo na teh točkah odpravimo blokade in v te organe prinesemo novo energijo in s tem ravnovesje v telesu kar pomeni zdravje našega telesa in odličnega počutja. Zelo se priporoča za preventivo, za boljši imunski sistem, za ženske, ki žal ne morejo zanosit, za vse zdrave nosečnice, otroke vseh starosti vendar manj časa, potem za starejše ljudi saj jim poveča energijski font in se počutijo po refleksoterapiji res odlično.

Priporoča se za vse, ki imate bolečine v hrbtenici ali ramenske obroču, za najstnike, da jim pomagamo pri lažjem učenjem, hormonskih težavam, boleči menstruaciji, tesnobi, depresiji, nemiru v sebi, preventiva za moške pri prostati, še posebej pri zaprtju ali razdraženem črevesju, težave z želodcem, refluks, ... Ne priporočam ljudem, ki imajo visok pritisk in diabetes, če se ne zdravijo z zdravili, potem tudi ne nosečnicam, ki imajo rizično nosečnost, vsem ki imajo akutno vnetje ali vročino, ulkosi, vnete limfe ali žile in limfon ter rakovim bolnikom. To so kontraindikacije in jih je potrebno upoštevati.

Po refleksoterapiji se običajno počutimo bolj povezani s seboj, imamo več energije, lahko pa se nam zgodi, da smo zaspani in telo od nas zahteva počitek, to so reakcije in minejo v roku 48h. Lahko se zgodi, da nam pozdravi, nekaj, kar se v našem otroštvu ni pozdravilo, v tem primeru lahko čutimo bolečino v ušesu, ki smo jih morda imeli v otroštvu. Običajno se počutimo odlično. Priporočjivo je obiskati ali narediti 4 do 6 zaporednih refleksoterapij. To pomeni 1 do 2 krat na teden, potem pa je smiselno vsaj na en mesec.

Refleksoterapija ni nadomestilo za obisk zdravnika! Za vse, ki imate kakršne koli težave, pa se lahko predhodno pogovorite z zdravnikom.

Svoboda je čas, ki nam je namenjen, dovolite si, da spregovorijo vaša stopala, dlani.

Vaše telo vam bo hvaležno.

Z ljubeznijo Sabina Janežič 031256669

www.salon-hajdi.si

ZA VSE, KI SE NAM ŽELITE PRIDRUŽITI REFLEKSOTERAPIJA ZA VSE NAS, PA MI PIŠITE, POD MOJIM VODSTVOV VSAKO NEDELJO OB 18H? KAJ KORISTNEGA BOMO USTVARILI ZA NAŠE TELO?

Poglejte si tudi brezplačno kako poteka... 

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4200893836602706&id=100000463927469

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4326092734082815&id=100000463927469

Hvala, ker izbirate sebe❤️

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Pri meni dobite celostno zdravljenje in podporo na vseh nivojih. Vedno pa vse delamo skupaj in vam pomagam ter vas usmerjam za doseganje odličnega zdravja in dobrega počutja.


Nalagam...