15
junij

REIKI ODDIH za Reikiste/ke vseh stopenj in stilov

Organizira: Anita Gomezel
Kdaj: 15. junija ob 10:00 do
16. junija 2019 ob 17:00
Kje:
Prispevek:230 eur (seminar + bivanje)
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si, 031 870 474.

35 ogledov

Pred nami že tretje druženje na Reiki Oddihu! :)

Reiki Oddih je druženje podobno mislečih, v mirnem okolju narave, ki prinaša nova poznanstva, sveža znanja, čas zase in oddih od vsakdana.  PO res dobrih odzivih na prva dva, tako razpisujeva še tretji Reiki Oddih.

Organiziran je za vse, ki bi se kot Reikisti/ke radi izpopolnjevali in širili svoja znanja ter se obenem družili in zabavali.

Vodiva ga Anita Gomezel in Edmond Cigale, dva dolgoletna Reiki mojstra in učitelja, oba z znanji in izkušnjami tudi iz drugih področij osebnega in duhovnega razvoja.

 

KDAJ:  sobota 15. 6., in nedelja 16. 6. 2019, tokrat kot dvodnevni dogodek. Družili se bomo od sobote od 10h pa tja do nedelje do 17h.

KJE:  Ambient Hotel, ki se nahaja na zelenem obrobju Domžal. http://www.ambienthotel.si/domov.html 

Obdan je s prelepim parkom, mimo njega teče potok.. ter ponuja obilo možnosti za sproščene sprehode in meditacije v naravi.

In kaj bomo počeli tokrat?

 

- spoznali nivoje Zavedanja, skozi katere potuje Zavest (skozi praktično vajo avtentični in subtilni nivo),
- izvajali meditacije povezovanja s sabo,
- govorili o našem moškem in ženskem delu znotraj nas (Shiva/Shakti),
- razjasnili razliko med energijo (Prano) in Chitto) zavedanjem,
- se povezovali s čakrami preko gibanja,
- spoznali način odstranjevanja zamer, blokad, potlačenih čustev,
- izvajali meditacijo na Reiki simbole,
- izvajali Reiki transmisijo,
- izvajali prakso v skupinah (dajanje in prejemanje Reikija) in
- predvsem se res lepo imeli skupaj v miru in stiku.


Med Reiki Oddihom bodo potekale tudi re-iniciacije v stopnje Reikija, katere že imate (po želji).


Na voljo bo obilo časa in prostora za poglobljeno delo z Reikijem individualno in tudi v skupinah. 

Seminar je primeren za Reikiste/ke vseh stilov in stopenj.

 

Tretji Reiki Oddih zajema:
polni penzion + dodatno kosilo v nedeljo ( v dvoposteljnih sobah) 
vsa zgoraj našteta predavanja,
podpora med in po Reiki Oddihu prek emaila,
re-iniciacije v vašo stopnjo in stil Reikija (po izbiri),
druženje podobno mislečih, izmenjavo izkušenj in
dobro voljo 


Vaša investicija za vse našteto je 230 EUR.

Za vse iz bližine možnost udeležbe tudi brez prenočevanja- pišite in dogovorili se bomo. 

 

Prijave:


Na dogodek se lahko prijavite na povezavi https://reiki-tecaji.si/izdelek/3-reiki-oddih-15-16-junij-okolica-ljubljane/  ali na tel. 031 870 474.

Prijave zbirava do zapolnitve mest oz. najkasneje do 10.6.2018, ko potrebujeva oddati končno število hotelu.

Prijave so veljavne s plačilom prijavnine 90 eur na TRR št. SI56 6100 0001 0693 724, Delavska Hranilnica, ADMISSA, Anita Gomezel s.p. Namen: 3. Reiki Oddih  (ali preko poštne nakaznice). 

 

Izjava udeleženke prvega Reiki Oddiha:

"Najprej bi se rada zahvalila za čudovit vikend na Pohorju - bilo je super in boljšega darila si ne bi mogla želeti za rojstni dan. Včasih mi je žal, da sem taka oseba, ki se nikakor ne more odpreti drugim ljudem - včasih še prijateljem ne, kaj šele tako v skupini. Zadnje mesece sem preživljala kar težko obdobje, vem pa da je čas za korenite spremembe v mojem življenju in ravno to mi je dal ta vikend. Vesela sem bila odkritosti z vajine strani in dejansko vidim smisel v besedah, ki sta jih izrekla: dokler ne počistimo navlake na sebi, ne moremo mirno živeti. Vem, da me čaka še ogromno dela na sebi, reiki pa uporabljam kot orodje, da se sprostim, prečistim misli in se lažje spopadam s težavami."

O nama:

Anita Gomezel

Svojo Reikijsko pot sem začela leta 2002, zase. Vodila me je naprej do poučevanja Reikija, tečaje sedaj redno izvajam že 14. leto. Pri svojem delu združujem znanja iz različnih področij in predvsem izhajam iz osebnih izkušenj. Za sabo imam že več kot 600 Reiki tečajev različnih stopenj in stilov. Po izobrazbi sem socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT), Radical Forgiveness Coach in učiteljica Nenasilne komunikacije.

V veselje mi je, ko ljudje z Reikijem dosežejo konkretne izboljšave, tudi spremenijo življenje. Moj stil poučevanja temelji na enakovrednosti, sproščenosti, prizemljenosti in uporabnosti v vsakdanjem življenju. Veselim se stika z vami in medsebojnega doprinosa.  www.reiki-tecaji.si , www.osebni-razvoj.si 

Edmond Cigale:

imam ogromno izkušenj na področju izvajanja in poučevanja Reikija. Usui Shiki Ryohu Reiki mojster in učitelj sem postal daljnega leta 1993 in prva tri leta izvajal Reiki tehnike na sebi vsaj po uro in pol na dan; do sedaj sem na daljavo in v živo iniciiral v različne Reiki stile krepko preko tisoč oseb.

Zelo rad delim svoje znanje in izkušnje z vsemi, ki so odprti na moj način poučevanja. Le-ta je sproščen in na trenutke zabaven, pa tudi zelo konkreten in prizemljen z glavnim poudarkom na napredku v vsakdanjem življenju. 

Vodim zasebno tri letno šolo za terapevte, Akademijo TCT, poučujem tudi Nenasilno komunikacijo v okviru eno letnega naprednega izkustvenega izobraževalnega programa, prek 20 let izvajam individualne seanse psihoterapije ter nedavno tega sem pričel javno poučevati tudi Neverbalno oz. telesno komunikacijo.

Glede na izrazito pozitiven odziv na naš Prvi Reiki Oddih se res veselim vaše družbe in skupnega popotovanja po poteh napredka na tokratnem Oddihu! www.reikimaster.si, http://www.itp.eu.com, www.zirafica.si, 

Z vami si želiva deliti izkušnje, dobro voljo in pristen stik.  Dobrodošli v najino družbo. :)

 

  

Lep pozdrav,

Anita in Edmond

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.

  |  www.osebni-razvoj.si

Nalagam...