26
januar

Reiki srečanje

Organizira: Društvo Izvir
Kdaj: 26. januarja ob 19:00 do
26. januarja 2021 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:16 €
Organizira:Društvo Izvir
Kontakt:041 905 704, zacutireiki@gmail.com

16 ogledov

REIKI SREČANJE 

 

Reiki kot starodavna japonska energijska tehnika. Njena prednost je, da ga lahko uporabljate za zdravljenje samega sebe in/ali pomoč drugim. Ne glede na to, na kateri stopnji ste, viša energijo, okrepi zdravje. Znanstveno dokazana, deluje in merljiva. 

Reiki deluje, vedno in povsod! Če ga izvajamo, smo deležni več energije, posledično (fizičnega in psihičnega) dobrega počutja, miru in sproščenosti. S tem namenom so osnovana reiki srečanja.

 

Na reiki srečanjih praktično izvajamo reiki, navajamo uporabo v vsakdanjem življenju, odgovarjamo na vaša vprašanja, se učimo novih stvari. Ponovimo stvari, ki jih še niste usvojili. Na reiki srečanju imate vso podporo reiki mojstrice in učiteljice.


Reikisti dobro veste, da ko izvajamo reiki terapije se boljše počutimo tudi sami in ob terapijah samo dobivamo in višamo zavest. Spodbujam vas, da vadite, vadite, vadite, do reiki mojstra vas namreč loči veliko reiki prakse.

REIKI SREČANJE 

 

KAJ DOGAJA: REIKI SREČANJE

KDAJ: torek 26.1.21 od 19h – 21h, prijave zbiramo do 24.1.21 na zacutireiki@gmail.com ali 041 905 704 ali povezava

Dogodek bo izveden ob minimalnem številu prijav, prijave zbiramo do zapolnitve skupine. Tvoja vstopnica je poravnan predračun (velja za čas korone), zato se prijavi pravočasno!

KJE: Parmova 41, Ljubljana (velja za srečanja v živo). V času korone poteka preko spleta. V roku 24h pred dogodkom boste obveščeni po mailu.
PRISPEVEK: 15 €
TEMATIKA: Tematika prilagaja ob vaših vprašanjih. Predlagaj naslednjo tematiko ali postavi svoje vprašanje na Anketa reiki srečanje (povezava)

ZA KOGA: reikisti/tke (različnih stopenj in stilov reikija, tudi če ste reiki tečaj opravljali drugje, tudi če niste moji učenci). Tudi reikisti, ki ste se reikija učili pred več leti in bi radi obnovili znanje, dobili motivacijo. Dobrodošli vsi, ki imate kakršnakoli vprašanja o reikiju. Ni pomembno, ali reiki izvajate (redno) ali ne, le, da imate željo o njem izvedeti več. 

PODROBNO O DOGODKU:https://www.zacutireiki.com

Tisti, ki reikija ne poznate in ste začetniki vabljeni na začetni tečaj reikija Usui1 ali reiki predstavitev.

Predznanja, talenta, posebnih sposobnosti ne potrebujete.

  

Kako se prijavim na reiki srečanje? PRIJAVNICE PREKO SPODNJE STRANI NE UPOŠTEVAMO!

  • Prijavnica - povezava
  • preko maila zacutireiki@gmail.com
  • 041-905-704


Več o dogodku na www.zacutireiki.com

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...