Reiki tečaj 1. stopnje v (+DVD za oporo pri učenju)

Reiki tečaj 1. stopnje v (+DVD za oporo pri učenju)

5. februar 2017 ob 9:00, Maribor
0 komentarjev    58 ogledov
Kdaj: 5. februar 2017 ob 9:00 do
5. februar 2017 ob 17:00
Kje:
Prispevek:80 eur
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si, 031 870 474

Reiki je Univerzalna življenjska energija in uporaba te energije za zdravljenje in samozdravljenje na vseh področjih življenjih. Metoda je zelo enostavna za uporabo, deluje pa na moči izključno pozitivne energije na način izpodrivanja negativnosti iz vseh vaših teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega, eteričnega).


Preko te tehnike si lahko:
- Odpravite (ali vsaj olajšate) telesne bolečine
- Pomagate pri čiščenju vaših čustvenih blokad
- Pomagate pri preseganju mentalnih omejitev (vzorcev)
- Pomagate pri zmagi nad škodljivimi razvadami
- Odpravljate stres in umirjate svoje življenje
- Dvigate energetski nivo za več energije v življenju in še in še.


Komu je namenjena:
- Vsem, ki si želite karkoli v svojem življenju spremeniti na bolje postopno in na nežen način
- Vsem, ki imate bolečine in zdravstvene težave
- Vsem, ki bi želeli več volje in energije v življenju
- Vsem, ki bi želeli začeti z delom na sebi na čustveni in mentalni ravni.

Več o Reikiju si lahko preberete na: http://www.osebni-razvoj.si/reiki/reiki-univerzalna-energija

ali poslušate moj intervju na Radiu Slovenija na to temo: http://radioprvi.rtvslo.si/2016/01/nocni-obisk-322/Tehnika je preprosta za uporabo in učenje. Za vse, ki bi se je radi naučili in tako kot prevodnik Univerzalne energije pomagali sebi in drugim, je organiziran Reiki tečaj 1. stopnje v Mariboru v prostorih Dream Rooma v nedeljo, 5.2.2017 od 9-17h.


Tečaj je namenjen začetnikom in tako predznanje ni potrebno. Na tečaju bomo podali vse osnove Reikija: kaj sploh Reiki je, kako deluje, kdaj in kako se ga uporablja, spoznali bomo njegovo zgodovino za lažjo umestitev v čas, spoznali in inicirani boste v simbol Cho ku rei, s pomočjo katerega poteka vse nadaljno delo, spoznali in praktično boste preizkusili polaganje rok za zdravljenje in samo zdravljenje, ob vsem tem pa bomo precej povedali tudi o vzrokih za naše vsakdanje težave (zdravstvene in nezdravstvene) ki največkrat ležijo v nezdravem čustvenem življenju in nekonstruktivni komunikaciji in odnosa do sebe in drugih.


Tečaji zajema tudi praktično apliakcijo naučenega znanja ter so vodeni na preprost, prizemljen in v vsakdanjo rabo usmerjen način.

Tečaj poteka v sproščenem in odprtem vzdušju, kjer je vedno prostor za vsa vprašanja, pomisleke, vaše izkušnje. Cena tečaja je 80 eur  in izhaja iz filofozije, naj bo Reiki dostopen čimveč ljudem. Po opravljenem tečaju dobite tudi certifikat o opravljeni stopnji.

Vsak udeleženec pa prejme tudi DVD z video posnetkom ter opisom postopka zdravljenja drugih za oporo in pomoč pri lastnem nabiranju izkušenj.


Prijavite se lahko na 031 870 474 ali anita@osebni-razvoj.si


Na vseh kontaktih sem na voljo tudi za morebitna vprašanja.

Reiki tečaje poučujem Anita Gomezel, Usui, Imara in Kundalini Reiki Mojstrica, univ.dipl.socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT), s 13 letno prakso Reikija in ostalih metod samorazvoja (Intenziv Razsvetljenja, Šamanske delavnice, Kriya joga, izobraževanje nenasilne komunikacije itd). Reiki redno poučujem zadnji 9 let.

Tečaji Reikija pod mojim vodstvom so podkrepljeni z znanjem psihologije in izkušnjami dela na sebi ter poudarjajo iskanje vzrokov za težave (ne zgolj odpravljanje posledic).

Prisrčno vabljeni,

Anita

 

www.osebni-razvoj.si

 

Prijava na dogodek | Reiki tečaj 1. stopnje v (+DVD za oporo pri učenju) , 5. februar 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Maribor, Dream Room, Šentiljska 37c, MariborAnita Gomezel

"Zaživi Sebe!®"

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.Spletna stran:
http://www.osebni-razvoj....
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji