16
JUNIJ

Reiki tečaj III. in IV. stopnje (mojstrska stopnja) USUI

Organizira: Maja Košir
Kdaj: 16. junija 2018 ob 9:00 do
16. junija 2018 ob 14:01
Kje:
Prispevek:150,00 EUR
Organizira:Maja Košir
Kontakt:068 649 510 - Maja

0 komentarjev    32 ogledov

Zakaj se odločiti za tečaj Reikija III. in IV. (mojstrske) stopnje?

Ker boste po opravljenem tečaju mojstrske stopnje lahko tudi sami poučevali Reiki in s tem osebnostno in duhovno rastli. Z vsako pridobljeno stopnjo Reikija se intenzivnost in pretok energije v vašem telesu okrepi in izboljšuje počutje ter se vaše življenje prične spreminjati v željeni smeri.

Česa se boste na tečaju Reikija III. in IV. stopnje naučili?

Na tečaju se boste seznanili z dvema novima simboloma – prvi mojstrski simbol se imenuje DAI-KO-MIO. Uporaba le tega nam omogoča zavestno povezovanje z intuicijo v nas samih. S pomočjo le tega se boste naučili čutiti lastne občutke, ki so globoko v vas in občutke oseb, ki jih boste reikirali. Drugi simbol, ki ga boste spoznali je RA-KU. Simbol se uporablja pri podeljevanju iniciacij oz. uglasitev v Reiki. Spoznali boste kako si s tema simboloma pomagamo, kakšen učinek imata ter se spoznali z Reiki transmisijo. Naučili se boste podeljevati uglasitev v Reiki in spoznali glavne vrednote Reiki mojstra/ice.

Komu je Reiki tečaj III. in IV. stopnje namenjen?

Reiki tečaj III. in IV. stopnje je namenjen vsem, ki ste že opravili Reiki tečaj II. stopnje. Gre za naslednjo stopnjo, ki predstavlja vir moči energije in se osredotoča predvsem na naše energetsko in duhovno telo.

Reiki tečaji potekajo v prijetnem, sproščenem okolju v manjših skupinah (2 - 5 tečajnikov). Tečaj bo prilagojen vašim željam, odprta sva za nove ideje in izražanja vaših mnenj in stališč. Ob zaključku tečaja prejmete certifikat o opravljenem tečaju.

Tečaje izvajava mag. Maja in Boštjan Košir, Usui, Imara Reiki Mojstra in Učitelja. Na pot Reikija sva se podala pred več kot 8-imi leti. V sebi čutiva željo podajati svoja znanja in izkušnje naprej in tako morda komu doprinesti tisti delček mozaika, ki ga potrebuje, da bo zakorakal po svoji poti v bolj osrečujoče, izpolnjujoče in zadovoljno vsakodnevno življenje. Vse kar učiva, v svojem življenju izvajava tudi sama.

Prijavite se lahko na 068 649 510 ali ozzzzy.reiki@gmail.com ali na povezavi: https://majakosirchi.wixsite.com/ozzzzy/visit-us

Veseliva se srečanja in druženja z vami.
Prisrčno vabljeni.

Maja & Boštjan Košir

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Lokacija | Postojna, Park pod Javorniki, Postojna


Maja Košir

Usui in Imara Reiki mojstrica in učiteljica

Sva Maja in Boštjan Košir, USUI in IMARA Reiki mojstra in učitelja. Na pot Reikija sva se podala pred več kot 8-imi leti. Organizirava in izvajava reiki tečaje, osebno svetovanje za posameznike in pare ter delavnice (različne duhovne tematike).

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...