Reiki tečaj in iniciacija 1. stopnje

Reiki tečaj in iniciacija 1. stopnje

9. december 2017 ob 10:00, Ljubljana
0 komentarjev    80 ogledov
Kdaj: 9. december 2017 ob 10:00 do
9. december 2017 ob 16:00
Kje:
Prispevek:Cena: 65,00 EUR
Organizira:Lila Ki
Kontakt:Telefon: 041 727 088 Natalija; e-mail: natalija.gecev@gmail.com

Reiki tečaji in iniciacije

Reiki se od drugih oblik zdravljenja z energijo razlikuje prav po tem, da je za delo z reikijem potrebna uglasitev oz. iniciacija. V Usuijevem tradicionalnem sistemu reikija, ki ga poučujemo pri nas, obstajajo tri stopnje iniciacij v reiki, pri čemer se tretja stopnja deli na dve podstopnji: mojstrsko in učiteljsko. Zadnja je namenjena vsem tistim, ki imajo željo in namen reikiju posvetiti svoje življenje in postati reiki mojstri učitelji.

Reiki iniciacija je sveti duhovni obred, ki povezuje iniciiranca z višjimi ravnmi zavesti in je brezmejen izvor zdravilne energije. Odpre kronsko čakro, srčno čakro, tretje oko ter čakre na dlaneh za uporabo reikija in prevodnost reiki energije. Reiki je darilo, ki izhaja neposredno iz višjih duhovnih ravni in ga moramo kot takega spoštovati.

Vsakdo ne oziraje se na stopnjo svojega duhovnega razvoja lahko dobi sposobnost prevajanja reikija nase in druge ljudi. Kakovost reiki energije ni odvisna od ravni duhovnega razvoja osebe, ki reiki prevaja.

Pred samo iniciacijo bo tečaj, na katerem bom predstavila:

- Kaj  je Reiki in njegova zgodovina
- Kako Reiki deluje, kdaj pomaga in kdaj ne; učinki Reikija
-Kako in za kaj ga lahko uporabljamo poleg zdravljenja
-Delo z Reikijem na sebi in drugih: najpomembnejši položaji, uravnoteženje energijskih središč in njihove funkcije
-Pomen bolezni, njihovi vzroki in Reiki
-Predstavitev 1. simbola CHO KU REI

- INICIACIJA

-Praktično delo z Reikijem v parih

Pred iniciacijo bo pol ure pavze za malico. Vsak udeleženec dobi po končanem tečaju in iniciaciji Potrdilo o iniciaciji v 1. stopnjo reikija in skripto z navodili in prikazanimi najpomembnejšimi položaji. Med celotnim tečajem in praktičnem delu lahko vsak izrazi svoje vprašanje ali izkušnjo.

Tečaj in iniciacijo v 1. stopnjo Reikija bom izvedla bioterapevtka ter mojstrica in učiteljica Usui Reikija Natalija Gečev.

Vsak, ki se pri nas udeleži tečaja in prejme iniciacijo v katerokoli stopnjo reikija, ima v nadaljevanju možnost sodelovanja na tedenskih srečanjih skupine reikistov, kjer izvajamo skupinske terapije, meditacije in medsebojno izmenjujemo izskušnje o reikiju in osebnem razvoju. Srečanja potekajo vsak torek med 19:00 in 21:00 na Drenikovi 32 v Ljubljani.

Na ta srečanja ste vabljeni tudi vsi, ki se z reikijem že ukvarjate in bi vas skupinsko druženje zanimalo ter tisti, ki imate težave z zdravjem in bi vam lahko pomagali s skupinsko terapijo z reiki energijo. Skupinske terapije izvajamo za prostovoljne prispevke. Prijave sprejemamo po telefonu ali e pošti.

 

PRIJAVI se na dogodek  

 
0 komentar    Teme:

Prijava na dogodek | Reiki tečaj in iniciacija 1. stopnje , 9. december 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Radio klub; GIB, Drenikova 32, LjubljanaLila Ki

skrb za telo in dušo, bioterapije, meditacije, reiki iniciacije, delavnice

Izvajam energijske in celostne terapije, terapije na daljavo, iniciacije v vse štiri stopnje Usui reikija, redne skupinske meditacije ter delavnice za osebno in duhovno rast. Nudim tudi zdravljenje živali z reikijem.

Jin in jang življenja

Jin in jang življenja

Natalija Gečev
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji