Samohipnoza- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev

Samohipnoza- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev

22. april 2017 ob 10:00, Maribor
0 komentarjev    96 ogledov
Kdaj: 22. april 2017 ob 10:00 do
22. april 2017 ob 16:00
Kje:
Prispevek:90€
Organizira:Nova Alkimija
Kontakt:051-783-072, grega.gregorec@gmail.com

Na delavnici samohipnoze boste dobili vso potrebno znanje in orodja s katerimi boste izvajali to čudovito metodo, ki je učinkovita, naravna in popolnoma varna.

Postanite sami svoj terapevt in uresničite svoje cilje, s tempom, ki odgovarja samo vam. Naj postane pretiran stres, notranja napetost, neprimerne čustvene reakcije, slaba samopodoba in ostale neprijetnosti, ki jih doživljate samo spomin na pretekle čase. Naučite se te čudovite metode in postanite "sam svoj terapevt", ter se pridružite mnogim, ki že uspešno izvajajo samohipnozo.

 

Samohipnoza vam omogoča, da postanete v svojem življenju aktivni ustvarjalec in upravljalec vašega notranjega sveta in s tem posledično tudi zunanjih okoliščin, ki se spreminjajo v skladu z vašimi novimi cilji in hotenji. Prevzemite odgovornost za vaše življenje in se naučite samohipnoze.

 

Velika prednost samohipnoze-avtohipnoze je, da  lahko izvajate večino terapevtskega dela sami, ostalo pa s pomočjo hipnoterapevta. Enostavno prilagodite svoje delo s samohipnozo Vašim potrebam. Ali je to  spreminjanje vedenjskih vzorcev, boljši spomin, ustreznejša samopodoba, prenehanje kajenja, večja sproščenost, kontrola stresa, izguba telesne teže, globoka sprostitev itd., o vsem tem odločate Vi sami.

 

V okviru delavnice samohipnoze bom predstavil in demonstriral tudi metodo za instantno odstranjevanje travm, ki jo učim v okvirju metod duhovne/spiritualne tehnologije (avtor je Živorad Mihajlović Slavinski) s katero odstranimo kakršnokoli travmo v samo 2 minutah. Vem, da je težko verjeti. Na delavnici se boste v to lahko sami prepričali. Seveda se boste tega tudi sami naučili in metodo koristno uporabljali v svojem življenju.

Zaradi same kvalitetne izvedbe in individualnega pristopa je maksimalno število udeležencev omejeno na štiri (4) osebe, zato pohitite s prijavami in si zagotovite svoje mesto. 

Za udeležbo na delavnici ni potrebno nobeno predznanje ali izkušnje!

 

SAMOHIPNOZA- DELAVNICA v Mariboru (Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b)

Voditelj : Grega Gregorec, hipnoterapevt

Datum in čas delavnice: sobota 22.04.2017  od 10.00 - 16.00 ure

Cena : 90 evrov, če se prijavita 2 osebi skupaj je cena delavnice 80 evrov za vsako prijavljeno osebo.

 

Vse informacije in prijave na 051/783-072 ali preko e-pošte:grega.gregorec@gmail.com

 

Več na http://www.slohipnoterapija.org/samohipnoza

 

Prijava na dogodek | Samohipnoza- delavnica samopomoči in uresničevanja ciljev , 22. april 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Tempelj Srca, Ulica Staneta Severja 9b, MariborNova Alkimija

Celostna terapija in metode samorazvoja

Celostna terapija in metode samorazvoja: Hipnoza, hipnoterapija, samohipnoza, kvantna transmisija, slikanje avre/aure, zen psihoterapija, duhovna tehnologija- Slavinski, PEAT, DP4, Intenziv Gnoze , bioterapija, meditacije, delavnice in seminarji.Spletna stran:
http://www.slohipnoterapi...
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji