17
junij

Seminar z Julianom: Fizično telo, bolezni in novo dušno telo

Organizira: Ambasada ljubezni
Kdaj: 17. junija ob 17:00
Kje:
Prispevek:20 €
Organizira:Ambasada ljubezni
Kontakt:storitve@ambasada-ljubezni.si / 070677027 / www.vobjemudusnelepote.eu

380 ogledov

Ideja za dogodek V OBJEMU DUŠNE LEPOTE, se je porodila Julianu v začetku meseca junija 2018, ko je začutil, da bi bilo čarobno in polno veselja, predstaviti nov način življenja, skupaj z dušo, zavestjo, v našem vsakdanu, širši publiki tudi v živo.

Sedaj prihaja 7. v ciklu seminarjev in sicer FIZIČNO TELO, BOLEZNI IN NOVO DUŠNO TELO.

Vse informacije: www.vobjemudusnelepote.eu

Kaj je bolj zoprnega od fizičnih bolečin, bolezni, ki nas opominjajo na smrt in minljivost ali pa le povzročajo obilico preglavic. Kaj ti povzroča več sivih las, kot kup neprespanih noči, ko v mukah ječiš in se zbujaš s kletvico na obrazu namesto nasmeha. Ko se želiš zabavati, pa te boli glava. Ko uživaš v športu, pa si zlomiš roko. Nešteto, nešteto primerov lahko navedemo! Seveda, fizična dimenzija vsebuje fizično telo. Ki je, roko na srce, zelo daleč od našega naravnega energetskega stanja.

Zaradi vsekakor aktualne problematike, v veliki meri tudi za nas, ki smo globoko v resnični duhovnosti, oziroma lepoti (goloti) zavestnega življenja, sem in bom spregovoril še več o boleznih, ki so v svoji osnovi le neravnovesja. Nič ni narobe z njimi, a kot smo povedali in dobro veste, povzročajo lahko mnogo težav in preglavic! Sedaj skupaj z novim dušnim telesom, ki se postopoma in sčasoma integrira, za tiste ki tako izberete, ne bo več potrebe nositi starih bioloških izzivov na sebi. Seveda je proces in zaenkrat se ne bo zgodilo v enem dnevu, a bodimo jasni. Tukaj presegamo medicino. Biologijo. Znanstvene razlage. 

Ni potrebno ostati v zgodbah svojega telesa, izgleda, obsojanja sebe in misliti, da si za vedno »obsojen« na to kar ti tvoje telo izraža – in seveda umska prepričanja povezana s tem. O tem bo še dosti govora. Ker telo nosi na sebi obilico umskega »sranja«. In ni čudno potem, da se včasih komaj giblje po tem svetu. Zato ga imej iskreno rad, dragi prijatelj! Telo ti služi v vsakem trenutku, kolikor ti le lahko. Prebavlja vso bolj ali manj strupeno hrano, alkohol, cigarete, naprezanja, fizične ekstreme in tako dalje v nedogled. Še enkrat, s tem ni nič narobe. A je staro in omejeno. Si želiš onkraj?

PREBERI CELOTEN ČLANEK NA TEMO O TELESU IN BOLEZNIH TUKAJ. >>

Prijava in lokacija

www.vobjemudusnelepote.eu/prijava.html ali preko spodnjega obrazca

Cena:

20 € do 10. junija,
30 € po 10. juniju.

V primeru da pripeljete s seboj 1 osebo, je vaša cena 10 eur, če pripeljete 2 osebi, se lahko dogodka udeležite brezplačno. Ostale osebe plačajo polno ceno. Po 10. juniju - 30 za enega, 45 za dva in 60 za tri osebe, ki pridejo skupaj.

Vaša udeležba na dogodku je potrjena in rezervirana, ko prejmemo vaše nakazilo ali spletno plačilo.

Račun prejmete na samem dogodku oz. po email sporočilu.

LJUBLJANA, 17. junij, ponedeljek, ob 17.00
Hotel Urban, Štefanova ulica 4 

ČE BEREŠ TE VRSTICE, SI TUKAJ Z RAZLOGOM!

Ambasada Ljubezni je akademija za spiritualno in zavestno rast, kjer Julian že leta ustvarja skozi seanse, spletne / osebne seminarje in različne članke.

Seminar bo zelo spotan, poln simpatičnih in šaljivih razlag, dihalnih meditacij, ter bolj kot vse, prikazalo se bo, kako je življenje lahko igrivo, spontano in polno lepote, ko se prepustimo svojemu bistvu, resničnemu sebstvu, JAZ SEM prezenci.

Lepo vabljeni da se seminarja / srečanja / dogodka udeležite in se skupaj z nami za nekaj trenutkov sprostite in veselite, kljub temu, da bomo naslovili tematike kot so bolezni oz. neravnovesja, staro biološko telo in integracija novega dušnega telesa. Vsako bitje je le ogledalo tega, kar imamo že v sebi. To je eden izmed najbolj pomenljivih Julianovih naukov.

Naj se nova zgodba zdravja in ravnovesja začne in razširi!

Za več info smo dosegljivi na: storitve@ambasada-ljubezni.si  in 070677027 (Julian)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga...


Nalagam...