27
avgust

Seminar z Julianom: Nič več trpljenja!

Organizira: Ambasada ljubezni
Kdaj: 27. avgusta ob 17:00
Kje:
Prispevek:20 € v predprodaji, 30 € po 22. avgustu
Organizira:Ambasada ljubezni
Kontakt:storitve@ambasada-ljubezni.si / 070677027

52 ogledov

Ideja za dogodek V OBJEMU DUŠNE LEPOTE, se je porodila Julianu v začetku meseca junija 2018, ko je začutil, da bi bilo čarobno in polno veselja, predstaviti nov način življenja, skupaj z dušo, zavestjo, v našem vsakdanu, širši publiki tudi v živo.

Sedaj prihaja 9. v ciklu seminarjev in sicer NIČ VEČ TRPLJENJA!

Vse informacije: www.vobjemudusnelepote.eu

Si pripravljen na Novo? Potem dobrodošel, da si prebereš sledeči zapis.

Pomembno je razumeti, da vse kar vidiš okrog sebe, predstavlja tvoj svet. Ni objektivnega zunanjega sveta, kot se to mnogokrat opisuje. V svoji esenci je vse skupaj le tvoja perspektiva in percepcija. Ni več kot to in seveda nič manj kot to. Saj ta novica oziroma resnica, spremeni vse! Naravnost vse.

To pomeni, da nikdar nisi bil žrtev okoliščin in da nikdar nisi zares prizadel oziroma škodoval komur koli. Lahko prenesemo vse to? Lahko sprejmemo takšen drugačen in širok pogled? Zagotovo lahko, a vprašanje je, koliko izmed vas bo to v resnici storilo.

Prevzeti odgovornost za vse, kar se ti je kadarkoli pripetilo, ni ravno mačji kašelj. Čeprav bi lahko bil! Ne razumite me narobe, dolgo smo globoko verjeli, marsikdo izmed nas, da je za svobodo, razsvetljenje, srečo, potrebno trpeti. Tudi izvajali smo duhovna doživetja in spoznavanja v preteklosti, skozi veliko odrekanja, sile, asketizma, ekstremov. Ni bilo prijetno, a tako smo znali priti izven te iluzije dualnosti - na trenutke. Če prebiraš te vrstice, je velika verjetnost, da si tudi sam preživel manj ali več časa, v takšnih doživetjih, prepričanjih, nazorih in direktno rečeno, omejitvah.

Sedaj je čas, za tiste ki tako izberete, da odidete onkraj. In ne več na težek način, lahko dopustite, da se to zgodi kolikor se le da lahkotno in milostno (angleško: grace).

 

Prijava in lokacija

www.vobjemudusnelepote.eu/prijava.html ali preko spodnjega obrazca

Cena:

20 € do 22. AVGUSTA,
30 € po 22. AVGUSTU

V primeru da pripeljete s seboj 1 osebo, je vaša cena 10 eur, če pripeljete 2 osebi, se lahko dogodka udeležite brezplačno. Ostale osebe plačajo polno ceno. Po 22. avgustu - 30 za enega, 45 za dva in 60 za tri osebe, ki pridejo skupaj.

Vaša udeležba na dogodku je potrjena in rezervirana, ko prejmemo vaše nakazilo ali spletno plačilo.

Račun prejmete na samem dogodku oz. po email sporočilu.

LJUBLJANA, 27. avgust, torek, ob 17.00
Hotel Urban, Štefanova ulica 4 

ČE BEREŠ TE VRSTICE, SI TUKAJ Z RAZLOGOM!

Ambasada Ljubezni je akademija za spiritualno in zavestno rast, kjer Julian že leta ustvarja skozi seanse, spletne / osebne seminarje in različne članke.

Seminar bo zelo spotan, poln simpatičnih in šaljivih razlag, dihalnih meditacij, ter bolj kot vse, prikazalo se bo, kako je življenje lahko igrivo, spontano in polno lepote, ko se prepustimo svojemu bistvu, resničnemu sebstvu, JAZ SEM prezenci.

Lepo vabljeni da se seminarja / srečanja / dogodka udeležite in se skupaj z nami za nekaj trenutkov sprostite in veselite, kljub temu, da bomo naslovili tematike kot so popolna lahkotnost bivanja, mučeništvo, razdajanje, trpljenje za srečo in vstop v svobodo ter še mnogo več! Vsako bitje je le ogledalo tega, kar imamo že v sebi. To je eden izmed najbolj pomenljivih Julianovih naukov.

Naj se nova zgodba brez trpljenja za srečo odpre in zasije!

Za več info smo dosegljivi na: storitve@ambasada-ljubezni.si in 070677027 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga...


Nalagam...