24
november

Shivananda Swamiji, razsvetljeni mojster, ponovno v Sloveniji

Organizira: Sandra Lamut
Kdaj: 24. novembra ob 18:00 do
26. novembra 2023 ob 20:00
Kje:
Prispevek:299 Eur | vključuje kotizacijo in kosilo
Organizira:Sandra Lamut
Kontakt:Sandra Lamut, sandra.lamut777@gmail.com

10 ogledov

POT CENTRALNEGA SONCA
Tri dnevna transformacijska izkušnja s Sri Shivanando Swamiji-jem

Pridruži se Shivanandi, utelešenemu kozmičnemu avatarju ljubezni, na intenzivni delavnici,

 • kjer vas bo preko zdravilne energije vodil do notranje harmonije. Shivananda v sebi nosi brezpogojno ljubezen in v vas spodbudi, da se lahko spomnite resnice svoje zavesti in stopite v svojo pravo moč
 • na dogodku bomo med drugim skupaj dihali Kristalno Božansko Luč, kar omogoči, da Centralno Sonce odpre nove zdravilne portale, do nas pa tako lahko pride nova sveta tehnologija
 • ta transformativni dogodek prav tako vključuje močno izkušnjo božanskega daršana (individualna izkušnja), aktivacije, kozmične meditacije, satsang, dihalne tehnike in še več. 
 • Shivananda s svojim močnim daršanom odpira pot notranjemu zdravljenju, pospešuje osvobajanje karmičnih procesov in odstranjuje energijske vsadke, ki blokirajo duhovni razvoj.

Shivananda predstavlja novo energijo Kristusove zavesti. Leta 2017 je utelesil božansko energijo in je znan po čudežih zdravljenja, aktivacije in manifestacije. Vsega tega bomo deležni na srečanju z njim.

Brezpogojna ljubezen je edini Guru zame in zate. - Sri Shivananda Swamiji

 

V petek, 24. novembra |18:00 - 21:00 | bomo s pomočjo Satsanga ustvarjali skupno energijsko polje za prihajajoči vikend 

V soboto, 25. novembra |10:30 - 20:00 | bo Shivananda ob kozmični meditaciji in aktivaciji, sveti sadhani ter dihanju izvajal še daršan individualno za vsakega udeleženca.

Daršan dobesedno pomeni videti božansko, biti v prisotnosti božanskega bitja. Je osredotočen pogled čiste ljubezni, ki prodira v tvoje srce kot žarek kozmične svetlobe in celi rane, aktivira zdravilno energijo v tebi in odpira pot notranjemu zdravljenju, odstranjuje energijske vsadke, ki blokirajo duhovni razvoj, in še mnogo več. Pomaga prebuditi božansko iskro v tebi, ki te lahko pospešeno popelje v samorealizacijo. Ves čas daršana je posameznik v povzdignjenem stanju zavesti. 

Na daršanu prejmemo toliko, koliko smo se pripravljeni odpreti in prejeti. Je popolnoma unikatna izkušnja za vsakega posameznika in se jo težko opiše z besedami.

Ljudje, ki so bili v neposrednem stiku s Shivanando in so izkusili njegov daršan, so podelili sledeče izkušnje:

 • Že samo njegova bližina pomirja in imaš občutek, da si brezpogojno sprejet in varen, brezpogojno ljubljen.
 • Začutiš veličino svojega lastnega bitja.
 • Začutiš globok notranji mir in harmonijo z vsem obstojem.
 • Preplavijo te radost, veselje, blaženost.
 • Začutiš globlji pomen milosti in hvaležnosti.
 • V tvoje telo vstopi lahkotnost, ko se konča postopek odstranitve entitet.
 • Lahko se spremeni zdravstveno stanje.
 • Odprejo se vizije in pridejo na dan skrite sposobnosti.
 • Manifestacija svetega prahu "vibuti" ali celo poldragega kamna je res posebno doživetje.
 • Izkušnja v celoti lahko preobrazi tvoje življenje...

Shivananda svoj Daršan opisuje takole:
Pogled mojih oči prodira v tvoje srce kot žarek kozmične svetlobe in celi tvoje rane; včasih povzroči solze, a moja Ljubezen ti pokaže Pot.

V nedeljo, 26. novembra |10:30 - 20:00 | se nadaljuje program s kozmično meditacijo in aktivacijo ter daršanom.

Kdo je Shivananda Swamiji

V teh časih velikih globalnih sprememb Shivananda PRINAŠA SVETLOBO onstran tančice, kozmično resonanco za dvig v peto dimenzijo.

Shivananda Swamiji je utelešen kozmični avatar ljubezni, ki predstavlja novo energijo Kristusove zavesti.

Njegovo poslanstvo je nežno voditi vsako dušo, da najde resnico, mir in brezpogojno ljubezen. Daje edinstveno in posebno izkušnjo, vsakomur skozi njegovo lastno zavest, v harmoniji z vsem stvarstvom.

Shivananda pravi: “Ko živite s KOZMIČNO LJUBEZNIJO, manifestirate svoje spoznanje.”

Vsak izmed vas je svoj lastni guru. 

- Shivananda Swamiji

 

Osebna izkušnja

"S Shivanando sem se prvič srečala pred enim letom. Njegova prezenca me je očarala. Že prvi osebni stik in objem je bil nekaj, kar se ne da opisati z besedami. Toliko topline, toliko ljubezni, moje celo telo je vibriralo na povsem drugi ravni in solze so se mi kar ulile od tega doživetja. V nadaljevanju, ko sem šla čez celoten program, se je vse samo še poglabljalo. Moje srce se je odpiralo kot lotosov cvet in počasi so se moje celice začele spominjati, kaj resnično je ta čista, brezpogojna ljubezen do sebe in vsega življenja. Najbolj se me je seveda dotaknil osebni daršan, kjer sem šla skozi proces zdravljenja, intenzivnega čiščenja ran in neravnovesja generacij nazaj ter se soočila z veličino svoje biti. Milina, mir, spokojnost, radost in hvaležnost so se zasidrali v moje srce. Doživljanje te čiste ljubezni pa je nekaj, kar si želim v svojem življenju vsak dan." Sandra

"Prvič sem srečal Shivanando v njegovem ašramu, na 5-dnevnem dogodku. Takoj po prihodu sem začutil nenavadne vibracije v predelu srca, ki pa so se kmalu umirile. Sam nisem bil povsem prepričan, da sem na pravem mestu, v času bivanja v ašramu sem si želel, da bi bilo vsega čim prej konec, kljub zelo zanimivim izkušnjam miru in topline, predvsem na osebnem daršanu. Šele ko sem se vrnil domov, sem začutil razliko in razumel obsežnost energije ljubezni, ki sem je bil deležen. Ob naslednjem obisku se je izkušnja še poglobila." - Danijel

"Zahvaljujem se Shivanandi za globoko zdravljenje in čiščenje celičnega spomina vse do devet generacij nazaj. Počutim se, da sem dobil svojo moč nazaj. Vstal sem od mrtvih. Ponovno čutim, da skozi mene teče življenje, zavest "boga". Ponovno čutim ljubezen v svojem srcu v svojem telesu. Počutim se lahkotno in svobodno brez strahu. Hvala Shivanandi za Blagoslov, hvala za tvojo prisotnost v naši deželi Sloveniji." - Simon

 

*********

Vabim te, da si z nami na tem posebnem dogodku, v posebnem času. Izkusi nekaj, kar je zunaj dometa tvojega uma in prebudi spomin srca.
Število mest je omejeno! Cena vključuje kotizacijo za intenziv, in kosilo. Prevod je zagotovljen z odlično Branko Božič. Ob prijavi obvezno označite, če potrebujete prevod.

Več informacij: sandra.lamut777@gmail.com

Spletna stran dogodka: https://connected.si/the-way-of-the-central-sun-slo/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Zvezdna vrata so sveta geometrijska struktura, ki pospešuje širjenje zavesti človeka. Odkrijte izjemna prebujenja in fizične ozdravitve, ki so mogoče že samo tako, da se sprostite v energijsko...


Nalagam...