27
MAJ

Skrivnosti Meditacije

Organizira: Zavod Gnozen
DOGODEK
JE ┼ŻE MIMO
Kdaj: 27. maja 2018 ob 11:00 do
27. maja 2018 ob 19:00
Kje:
Prispevek:20/40ÔéČ
Organizira:Zavod Gnozen
Kontakt:040898585

0 komentarjev    522 ogledov

O Meditaciji: V nas samih obstajajo ┼żivljenjske kvalitete kot so radost vsak trenutek, veliki mir in totalna spro┼í─Źenost, vedno prisotna energija in ┼żivljenska strast ter maksimalna ljubezen, ki pa so zaradi na─Źina delovanja na┼íega uma in vplivov okolice potisnjene v ozadje. Teh kvalitet ni potrebno razvijati, potrebno je le odstraniti ovire, ki prepre─Źujejo zavedanje le teh. Velikanska pomo─Ź pri tem so preizku┼íene, nekatere tudi ve─Ź tiso─Ź let stare tehnike daljnega vzhoda. Ve─Ź o meditaciji spodaj.

Razumeti misterij ┼żivljenja in ne samo vsakodnevnega dogajanja, na┼íega bistva in ne samo na┼íe osebnosti, ni domena ┬╗Glave┬ź temve─Ź Zavesti in to dobesedno. Razumevanje ┼żivljenja s pomo─Źjo Uma ni mogo─Źe, um je le orodje interpretacije, svet misli in razmi┼íljanj, ki vpliva na na┼ía ─Źustva, ob─Źutke in predstave. Tako imamo toliko ┬╗resnic┬ź kot obstaja ljudi. Velika ve─Źina se zadovolji s predstavo kakr┼íno nam servira Um. ─îe pa je va┼ía resni─Źna te┼żnja razumeti Zakaj se v ┼żivljenju sploh gre, Kdo v bistvu smo, pa je to perfektna ┼ítartna pozicija za ekspanzijo zavesti.

Prednosti pri osebnem in duhovnom razvoju ter pri vsakodnevnih aktivnostih:

 • razumeti kaj pomeni ┬╗Ni─Ź po─Źeti┬ź omogo─Źa kreativnosti, miru, ljubezni, radosti, u┼żitku ┼żivljenja ÔÇŽ, da se maksimalno izrazi v nas.
 • ko se nau─Źimo ┬╗obra─Źati o─Źi navznoter┬ź se zakoreninimo v svojem centru, skrb, strah, sram, itd. pa zaznavamo kot na┼ío periferijo.
 • rde─Źa nit vseh meditacij je notranje opazovanje, kjer prenehajo vse na┼íe slabe lastnosti proti katerimi smo se prej borili.
 • razumeti kako je popolna sprostitev povezana z izdihom, ljubeznijo, mirom in psiholo┼íko smrtjo in novim psiholo┼íkim rojstvom.
 • nau─Źiti se kako vra─Źati energijo, ki jo po navadi izgubljamo z besedami, gledanjem in ostalimi na┼íimi udejstvovanji.
 • ┬╗pasivnost┬ź pomeni da smo brez napornih misli, ─Źustev in razpolo┼żenj v stanju pripravljenosti, odprti le ─Źakamo.
 • ko smo zadovoljni in izpolnjeni nas okolica sprejema pozitivno in nam odpira vrata na vseh podro─Źij na┼íih interesov.
 • delovati iz centra je mogo─Źe kljub te┼żkim dnevnim preizku┼ínjam, saj smo v sebi pomirjeni, stvari pa potekajo spontano.
 • pri zunanjem opazovanju se dostikrat izgubimo v ─Źustvih in umu, zato uporabimo hkrati not. opazovanje in zunanjo zbranost.
 • obvladati sprostitev v najte┼żjih ┼żivljenjskih okoli┼í─Źinah nam da samozavest in potrdilo drugih da smo lahko kadarkoli zanesljivi.
 • z na─Źinom vra─Źanja energije bomo ostali sve┼żi in ─Źili kljub dolgotrajnej┼íimi dnevnimi aktivnostmi.
 • "aktivnost" pomeni da se po ┬╗pasivnosti┬ź na┼í spo─Źiti um v trenutku maksimalno aktivira glede na dano situacijo.

O Poje Igorju, Life Coachu:

Zadnjih 30 let se ukvarja s sistemi duhovnega razvoja, predvsem z vzhodnimi tehnikami, ki so preverjene s strani tibetanskih in indijskih menihov ter u─Źiteljev Zen-Budizma. ─îeprav so tehnike od ogromne pomo─Źi, pa je klju─Źna to─Źka duhovne preobrazbe sam du┼íevno-duhovni mehanizem lasten samo posamezniku. V ─Źasu meditacije, Igor s svojim ob─Źasnim vodenim govorom ozave┼í─Źa notranje kvalitete, ki jih po navadi do┼żivljamo samo delno. Obenem pa ru┼íi meje, ki nam jih postavlja Um, vse do popolne svobode in do stanja ┬╗nedotakljivosti┬ź.

V 8-ih urah bodo kraj┼íi odmori ter po 4-ih urah eden dalj┼íi z lahko hrano in ─Źajem.

Vabljeni.

Podrobnosti o dogodku:

Kraj dogodka: Zavod GNOZEN, Kersnikova 5a, Ljubljana- dvori┼í─Źe, vhod skozi hodnik Kersnikove 5.

Cena: 40 eur, za ─Źlane 20 eur, pla─Źilo pred za─Źetkom delavnice na ra─Źun Zavoda GNOZEN.

Prijave: Najkasneje 2 dni pred za─Źetkom dogodka na info@gnozen.com┬á ali mob. 040898585 .

Pla─Źilo: Znesek 20 eur (─Źlani) ali 40 eur (ne─Źlani) pred dogodkom naka┼żite na transakcijski ra─Źun na ┼ít.: SI56 6100 0001 1748 405 (Delavska hranilnica, d.d.)

Namen: Skrivnost Meditacije

Koda namena: OTHR

Swift: HDELSI22

Sklic/Referenca: 00   27.5.2018

Prejemnik: Zavod GNOZEN, Kersnikova 5a, 1000 Ljubljana

p.s. pla─Źilo z gotovino ni mo┼żno

Prijava na dogodek | Skrivnosti Meditacije

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 ┼żarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Zavod GNOZEN, Kersnikova 5a - dvori┼í─Źe (vhod skozi hodnik Kersnikove 5), Ljubljana


Zavod Gnozen

center za povezovanje zahodne in vzhodne filozofije, kulture, umetnosti ter religije

Zavod GNOZEN preu─Źuje sisteme zahodne in vzhodne filozofije, kulture, umetnosti ter religije na tak┼íen na─Źin, da lahko posameznik preko razli─Źnih na─Źinov, tehnik in orodij prebudi oz. ponovno razkrije skrivnost o ┼żivljenju, o drugih in o samem sebi.Spletna stran:
http://www.gnozen.com
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobi┼í tudi 3 ┼żarke!

Facebook komentarji

Nalagam...