14
oktober

Skupina za posameznike - ŠE ENO PROSTO MESTO

Organizira: Karolina Rebernik
Kdaj: 14. oktobra ob 18:00 do
6. januarja 2021 ob 18:30
Kje:
Prispevek:40 EUR/srečanje
Organizira:Karolina Rebernik
Kontakt: http://terapevt.izidorgasperlin.com/

28 ogledov

Vabljeni na skupino za posameznike, ki je namenjena samskim osebam ter tistim, ki so v zvezi, a partnerji ne morejo ali ne želijo sodelovati.

Skupina je še posebna priložnost za moške, saj boste iz prve roke izkusili kako se ženske odzivejo na vaše razmišljanje, vedenje, pogovor ... in zakaj tako. Moški pogosto nimajo veliko možnosti, da bi na ta način spoznali sebe in videli kaj delajo "narobe", ko gre za partnerski odnos. To znanje vam bo pomagalo, da boste lažje in bolj sproščeno začeli nove odnose ali nadgradili obstoječe. 

Prednost skupine je, da udeleženci na praktičen način izkusijo kako se čustveno odzivajo v različnih situacijah in kako preseči svoje vzorce delovanja. Zaradi majhne skupine in uravnoteženosti spolov je napredek posameznika bistveno hitrejši. Delo v skupini posameznike osebnostno okrepi, da lažje vstopajo v nove ali izboljšajo obstoječe partnerske odnose.

Skupino sestavlja 8 oseb, štiri moški in štiri ženske. Skupino vodita terepevt in terepevtka zakonske in družinske terapije. 

Prijave so možne samo za cel cikel, ki obsega 12 srečanj. Število udeležencev je omejeno na 8. Cena za eno srečanje je 40 eur.

Skupina se začne v sredo 14.10.2020. Skupina bo potekala v Kranju na naslovu Smledniška 140.  Prijave so možne na spletni strani:

http://terapevt.izidorgasperlin.com/?p=1108

 

ORGANIZATOR

Karolina Rebernik nudi terapevtsko pomoč v čustveni stiski. Izvaja individualne, partnerske in družinske terapije. Vodi terapevtske skupine in delavnice ter predava različnim organizacijam na temo izboljšanja medosebnih odnosov...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...