8
junij

Skupinska energijska transmisija

Organizira: Ekvilibrium
Kdaj: 8. junija ob 18:00 do
8. junija 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:35 EUR (za dijake, študente in upokojence 25 €)
Organizira:Ekvilibrium
Kontakt:urska.henigman@ekvilibrium.si

12 ogledov

Za poletje sem dobila eno samo usmeritev glede mojega dela, in sicer, da moram (do)pustiti, da energija, ki bo tekla skozi na energijskih transmisijah, naredi, kar je potrebno, da nas znotraj pripravi na jesen. Vsakega posebej in vse skupaj. Zato bodo vse poletne transmisije (in delavnice) namenjene temu, da nas še bolj usidrajo v prostoru ljubezni znotraj nas, da še bolj okrepijo naše notranje zaupanje in nam dajo moč, da ohranjamo svoj center miru. Kajti to je v resnici vse, kar potrebujemo za plovbo skozi življenje. Takrat, ko je morje mirno in takrat, ko smo sredi viharja.

Dobrodošli na junijski energijski navigaciji! 

Za vse, ki želite …

➥ izkusiti globoko sproščanje in celostno regeneracijo,

➥ napolniti notranji rezervoar lastne življenjske energije,

➥ širiti svojo zavest in se povezati s svojo pravo esenco,

➥ krepiti vašo intuicijo in boljše razumeti, kaj vam ta sporoča,

➥ razrešiti notranje ali zunanje konflikte, naporne situacije, nezdrave odnose,

➥ preobraziti čustvene blokade ali omejujoča prepričanja.

Tisti, ki se transmisij udeležujejo redno, opažajo, da se boljše počutijo, da nimajo več določenih težav (npr. nekaterih bolečin, bolečih menstruacij …), da lažje spijo, da so bolj mirni, da so lažje kos vsem vsakodnevnim obveznostim. Opažajo, da imajo bolj urejene misli, da postajajo drugačni znotraj sebe, da do določenih oseb ali v določenih situacijah reagirajo drugače. Nekateri začnejo bolj jasno videti svojo realnost, sebe, odnose – kot bi jim nekdo očistil očesno lečo. Nekateri začnejo potencirano sanjati in skozi sanje dobivajo pomembna sporočila iz svojega nezavednega.

 

KAKO POTEKA?

V skupinski transmisiji vsi prisotni ustvarimo skupno energijsko polje. Potem se povežemo s kozmično energijo (čisto zavestjo), ki skozi skupno polje deluje na vsakega udeleženca in ga podpre tako, kot je v tistem trenutku v njegovo najvišje dobro in tam, kjer podporo najbolj potrebuje.

Čista zavest vedno deluje v globini in gre vse do jedra. Na vsakega posameznika deluje s takšno intenziteto, ki je zanj najbolj optimalna.

V isti transmisiji imajo različni udeleženci lahko popolnoma različne izkušnje. Nekateri čutijo delovanje na fizičnem telesu (npr. mravljince, težko ali lahko telo, toploto ali mraz, šumenje v ušesih …), drugim se sprožijo čustva, ki jih morda prej sploh niso čutili, nekaterim podivjajo misli ali se jim glava popolnoma izprazni, nekateri imajo vizije, dobijo notranja sporočila. Nekateri ne čutijo ničesar, vendar transmisija vseeno deluje.

V energijski transmisiji vedno prečistimo biopolje vsakega udeleženca, ga napolnimo z najbolj optimalno vibracijo, ga uravnovesimo in okrepimo zaščito. Učinek transmisije pogosto traja še nekaj dni po prenosu.

PRAKTIČNI NAPOTKI:

Med transmisijo ležite, zato s seboj prinesite ležalko, odejo, da vas ne bo zeblo in nekaj za pod glavo, da vam bo udobno. Prinesite tudi vodo, ker po takšnem prenosu energije telo potrebuje dovolj tekočine.

Več o energijski transmisiji na portalu PETISVET.SI in v REVIJI JANA, intervju z mano pa v reviji Navdihni.me

PRIJAVA je obvezna, sprejemam jih do 6. junija oziroma do zapolnitve mest.

 (op. Udeležba na energijski transmisiji je na lastno odgovornost. Psihično nestabilnim osebam, osebam, ki se zdravijo za psihično ali duševno boleznijo, osebam, nagnjenim k zavračanju realnosti ter odvisnikom udeležbo na transmisiji izrecno odsvetujem.)

PRIJAVA NA E-NOVIČNIK EKVILIBRIUM:
V njem enkrat do dvakrat mesečno objavljam napovednik dogodkov tekočega meseca, informacije o programih in delavnicah, ter svoje prebliske (bloge & poezijo).

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delam skupinske in individualne energijske terapije. Sem avtorica več programov za osebno in duhovno rast, ter avtorica e-transmisije. Z uporabo visoko vibracijske kozmične energije vas podpiram, da pridete...


Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...