17
maj

Skupinska regresija in vpogled v paralelne realnosti

Organizira: SORAJA
Kdaj: 17. maja ob 17:30 do
17. maja 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:45,00
Organizira:SORAJA
Kontakt:T: 070 899 682; E: soraja.svet@gmail.com

26 ogledov

Vabljeni na multidimenzijsko potovanje v drug čas in prostor, kjer vaŔa duŔa izkuŔa življenje v drugačnih oblikah in okvirjih, ki pa morda le niso tako drugačni.

Vpogled v vaŔe druge fizične izkuŔnje vam pomaga razumeti zakaj in kako delujete v tem življenju tukaj, katera so tista globoka prepričanja, ki vas ovirajo pred tem, da bi si dovolili biti, kar v resnici ste in, v kolikor je potrebno, razjasni odnose in povezave z ljudmi, ki so vam blizu.

Srečali boste sebe in svoje viŔje aspekte ali duŔne vodnike, ki vam bodo predali sporočilo namenjeno, da vas premakne iz mesta, na katerem ste obstali.

IzkuŔnja je energijsko podprta in vodena s strani Izvorne zavesti z namero, da Ŕirite svoje zavedanje in videnje sebe. Prejeli boste, kar vam je namenjeno, kar ni nujno tisto, kar bi pričakovali, zato ne pričakujte ničesar in bodite pripravljeni na vse.

Potek delavnice je podoben skupinski regresiji, ki jo nekateri že poznate. V stanju globoke meditacije oz. spremenjenega zavedanja boste potovali skozi dve paralelni življenji in doživeli srečanje s svojim izvornim aspektom ali duŔnim vodnikom.


KDAJ in KJE:
V soboto, 17.5.2019 ob 17:30, za Rdečimi vrati prostorov Soraje & Queye, Ul. PariŔke komune 19, 2000 Maribor

ENERGIJSKA IZMENJAVA: 45,00 ā‚¬

PRIJAVO za udeležbo poŔljite na mail: soraja.svet@gmail.com

POTREBUJETE:
- podlogo za ležanje, odejo, blazino
- pisalo in papir
- vodo

Toplo vabljeni!

Tina

Ā 

Več o mojem delu na spletu: www.soraja.siĀ in facebooku: Soraja Spiritual Alchemy

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Intuitivni duŔni reading I Aktivacija duŔnih ključev I Source Self Conection - povezava z lastno Izvorno zavestjo I Regresoterapija I Energijska terapija I Energijsko čiŔčenje prostorov I Meditacije...


Dogodki organizatorja

Nalagam...