17
maj

Skupinska regresija in vpogled v paralelne realnosti

Organizira: SORAJA
Kdaj: 17. maja ob 17:30 do
17. maja 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:45,00
Organizira:SORAJA
Kontakt:T: 070 899 682; E: soraja.svet@gmail.com

28 ogledov

Vabljeni na multidimenzijsko potovanje v drug čas in prostor, kjer vaša duša izkuša življenje v drugačnih oblikah in okvirjih, ki pa morda le niso tako drugačni.

Vpogled v vaše druge fizične izkušnje vam pomaga razumeti zakaj in kako delujete v tem življenju tukaj, katera so tista globoka prepričanja, ki vas ovirajo pred tem, da bi si dovolili biti, kar v resnici ste in, v kolikor je potrebno, razjasni odnose in povezave z ljudmi, ki so vam blizu.

Srečali boste sebe in svoje višje aspekte ali dušne vodnike, ki vam bodo predali sporočilo namenjeno, da vas premakne iz mesta, na katerem ste obstali.

Izkušnja je energijsko podprta in vodena s strani Izvorne zavesti z namero, da širite svoje zavedanje in videnje sebe. Prejeli boste, kar vam je namenjeno, kar ni nujno tisto, kar bi pričakovali, zato ne pričakujte ničesar in bodite pripravljeni na vse.

Potek delavnice je podoben skupinski regresiji, ki jo nekateri že poznate. V stanju globoke meditacije oz. spremenjenega zavedanja boste potovali skozi dve paralelni življenji in doživeli srečanje s svojim izvornim aspektom ali dušnim vodnikom.


KDAJ in KJE:
V soboto, 17.5.2019 ob 17:30, za Rdečimi vrati prostorov Soraje & Queye, Ul. Pariške komune 19, 2000 Maribor

ENERGIJSKA IZMENJAVA: 45,00 €

PRIJAVO za udeležbo pošljite na mail: soraja.svet@gmail.com

POTREBUJETE:
- podlogo za ležanje, odejo, blazino
- pisalo in papir
- vodo

Toplo vabljeni!

Tina

 

Več o mojem delu na spletu: www.soraja.si in facebooku: Soraja Spiritual Alchemy

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Intuitivni dušni reading I Aktivacija dušnih ključev I Source Self Conection - povezava z lastno Izvorno zavestjo I Regresoterapija I Energijska terapija I Energijsko čiščenje prostorov I Meditacije...

Nalagam...