20
marec

Skupinska regresija Spiritualno potovanje

Organizira: Zavod Razkritja
Kdaj: 20. marca ob 18:00 do
20. marca 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:33€
Organizira:Zavod Razkritja
Kontakt:Boris Kunilo 041 521 390 boris@razkrij.si

109 ogledov

Skupinska regresija Spiritualno potovanje
 

Vabim vas na raziskovanje vaših preteklih življenj in sporočil, ki so za vas pomembna v tem življenju. Popotovanje s pomočjo regresije nas bo popeljalo tudi v spiritualni svet, ker boste lahko iskali odgovore pri vašem vodniku pa tudi zdravniku oziroma zdravilcu.

Z vami bom Boris Kunilo, certificiran izvajalec regresij v pretekla življenja in življenja med življenji, ki sem se izvajanja regresij učil pri Janu Eriku Sidgelu in na Past Life Regression Academy pri Andy Tomlinsonu v Angliji. Seveda pa pri regresijah kombiniram pridobljeno znanje in izkušnje tudi iz uposabljanj pri Doreen Virtue s področja dela z angeli in na Hellinger Sciencia s področja družinskih in poslovnih postavitev.

Celotna delavnica bo trajala 2 uri, kjer boste v uvodnem delu izvedeli nekaj o regresijah, tako v pretekla življenja kot življenja med življenji izvedeli boste tudi kaj lahko s pomočjo regresij spoznate in razrešite.

V nadaljevanju vas bom vodil skozi proces sproščanja in povečanja osredotočenosti, nato pa si boste ogledali pomembne dogodke v enem od vaših preteklih življenj in zaključek tega življenja. Dobili boste vpogled v naučene lekcije v tem življenju in pridobili pomembna sporočila kako ravnati sedaj v tem življenju. Nadaljevali bomo po poti duše v spiritualni svet in se tam vstavili na mestu ali dveh, kjer boste lahko zastavili kakšna vprašanja in dobili odgovore, se pogovorili z višjimi jazi oseb in podobno.

Cena delavnice je 33 eur.

Pripravljeni na potovanje v neznani svet se prijavite na naslednji povezavi: https://razkrij.si/skupinska-regresija-2032019/.

Po prijavi boste prejeli navodila za plačilo.

Dogodek bo potekal na lokaciji Trg komandanta Staneta 8 (poleg vhoda 12) v Ljubljani in sicer 14.2.2019 ob 19 uri.

Število oseb je omejeno na 12 oseb, zato vam svetujem čim prejšnjo prijavo in plačilo.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

podpora pri vašem osebnem razvoju s pomočjo regresije, astrologije, hipnoze in družinskih postavitev

  |  www.razkrij.si

Nalagam...