15
APRIL

Skupinska Regresija v pretekla življenja

Kdaj: 15. aprila 2019 ob 17:00 do
15. aprila 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:34 € (v predprodaji do 25.3.2019), redna cena 49€
Organizira:Holistični Inštitut Harmonija
Kontakt:gustinpetra@institutharmonija.org

0 komentarjev    413 ogledov

Mnogi  se sprašujejo, kaj so bili v preteklosti, in od kod izvirajo naše globoke želje in nagnjenja, pa tudi nekateri strahovi, ki jih občutimo. Vse to, in še marsikaj drugega boste lahko spoznali na tem potovanju v preteklost.

Kaj je skupinska regresija v pretekla življenja?

To je izkustvena delavnica, ki vas bo popeljala v življenje,ki ste ga nekoč živeli, in vam dala uvid v vaše osebnostne lastnosti, želje, potrebe, strahove, in podobno, ki izvirajo iz tistega življenja. Lahko boste podoživeli ali opazovali neke dogodke, ki so na vas naredili močan vtis in vas globoko zaznamovali, ali celo transformirali. Vaša izkušnja je lahko vizualna, slušna, občutena. Lahko je bežna, zelo subtilna, kot rahla misel, ki vas preleti, ali pa zelo močna, doživeta, z močnimi čustvi.

Ali se spomini iz preteklih življenj lahko potrdijo kot resnični?

Nekateri ljudje dvomijo v obstoj prejšnjih življenj in v verodostojnost spominov oziroma doživetij v regresiji. Menijo, da je to samo slepo verovanje ali mit. Toda, najmočnejši dokazi o verodostojnosti spominov iz preteklih življenj prihajajo iz moderne znanosti. Doktor Ian Stevenson, direktor oddelka psihiatrične medicine z Univerze v Virginiji v Ameriki, je posvetil 40 let svojega življenja proučevanju in raziskovanju spominov preteklih življenj. Napisal je knjigo “Otroci, ki trdijo, da se spominjajo prejšnjih življenj”.  Njegovo delo sedaj nadaljuje Dr. Jim Tucker. Skupaj sta potrdila preko 12 000 primerov ljudi, večinoma otrok, ki so se spominjali svojih preteklih življenj. Pri tem sta uporabila zelo stroge znanstvene metode, da bi izključila sleherno možnost poneverbe, celo detektor laži. 

Komu je namenjena skupinska regresija v pretekla življenja?

Namenjena je predvsem tistim, ki želite spoznati več o sebi in zakaj ste danes oseba, kakršna ste. To je informativna delavnica, ki je posebej primerna za tiste, ki še niste imeli izkušnje s hipnozo in regresijo in se prvič podajate na to potovanje.

Kako poteka skupinska regresija v pretekla življenja?

Delavnica skupinske regresije se začne s predavanjem, v katerem boste izvedeli vse o tem, kaj regresija je in kako poteka, skupaj z vsemi praktičnimi napotki, da bo vaše doživetje čimbolj uspešno. Imeli boste priložnost postaviti vprašanja, tako da se lahko razprši sleherni dvom. Izvedeli boste tudi zanimive stvari o našem podzavestnem umu, in kako je mogoče, da lahko obudimo spomine iz preteklih življenj.

Nato se bomo skupaj podali v pretekla življenja in vsak bo odšel natančno tja, kjer bo dobil odgovore na svoja vprašanja. Predavanju bo sledila skupinska regresija v preteklo življenje. Na vsakem koraku tega potovanja boste vodeni, tako da boste lahko raziskali tisto življenje, ki je pomembno za vas. Pomikali se bomo skozi različna obdobja tega življenja, tako da si boste lahko ustvarili sliko o njem in dojeli, kaj bi se naj naučili iz danih doživetij.

Na koncu, ko se bomo vsi vrnili nazaj v stanje budne zavesti, bomo imeli še skupinski razgovor o naših doživetjih, in kako jih lahko uporabimo za izboljšanje našega sedanjega življenja.

O voditeljici delavnice

Delavnico vodi Petra Guštin, hipnoterapevtka in regresoterapevtka z 12 leti izkušenj  v regresijah. Svojo izobrazbo hipnoterapije si je pridobila na svetovno znanem Hypnosis Motivation Institutu iz Tarzane, Kalifornije. po končanem študiju je leta 2008 odprla uspešno privatno prakso hipnoterapije v Severni Karolini.

Skupinske delavnice regresije vodi že deset let tako v ZDA kot v Sloveniji. Je tudi direktorica Holističnega Inštituta Harmonija, izobraževalne ustanove, ki izvaja tečaje, delavnice in seminarje za osebnostno rast.

Delavnica bo potekala v sejni sobi NUK-a, v 1.nadstropju.
Število sedežev je omejeno, zato pohitite s prijavo.

Prijava na dogodek | Skupinska Regresija v pretekla življenja...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Narodna in Univerzitetna Knjižnica, Turjaška Ulica 1, Ljubljana


Holistični Inštitut Harmonija

Zavod za izobraževanje in spodbujanje višje kvalitete življenja

Naša misija je obujanje naše prave narave, dvig zavesti in prizadevanje za dosego harmonije na telesnem, umskem in spiritualnem nivoju. Hkrati spodbujamo harmonijo v odnosu do drugih živih bitij in sveta, ki nas obdaja.

Delavnica Samohipnoze

Delavnica Samohipnoze

6. maja 2019, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...