14
januar

Smejalnica - delavnica joge smeha

Kdaj: 14. januarja ob 18:30 do
14. januarja 2019 ob 19:30
Kje:
Prispevek:12€ enkraten obisk, 40€ mesečni prispevek (10€ za upokojence, brezposelne, študente). Če prideš v dvoje, imata prvič oba polovični prispevek.
Organizira:Negovalnica - smejalnica
Kontakt:041 436 401

22 ogledov

Srčno vabljeni na delavnice joge smeha - Smejalnice, kjer bomo odkrivali sebe in druge na zelo zabaven način. Preko smejalnih vaj bomo igrivo aktivirali svoj glas, raziskovali dih, sproščen gib in zbudili našega veselega notranjega otroka. Ob odkrivanju naših centrov radosti se bo odprl varen prostor in spomnili se bomo, da za smeh in dobro voljo ne potrebujemo posebnega razloga.

Po vadbi boste polni energije, nalezljivega optimizma, lahkotnosti in sproščenosti. Lepše boste spali, vaš krvni tlak in sladkor bosta nižja, stres bo ogrožen, bolj boste čili ter polni serotonina (hormoni sreče) ter endorfinov.

Kakšni bodo vaši dnevi, če si natrenirate mišice smeha in igrivosti? Kaj vse bo zato prijetnejše in lahkotnejše?

Pridite pokukat, prevetrit pljuča, razmigat telo, odpihnit skrbi in poiskat svoje gumbke za veselje. Vsak je dobrodošel, mladi, stari, veliki in mali, (še) ta resni in ta resni smejalci ;)


Na vadbo prinesite nedrsečo obutev ter steklenico vode. Podlog ne potrebujete, so že v prostoru.

Prijave na andreja.kranjc@gmail.com

Se nas že veselim!!

Andreja

 


Vadbo bom vodila Andreja Kranjc, učiteljica joge smeha. 3 leta sem se vsak teden smejala z ljudmi z vseh vetrov, 1 leto z upokojenkami v Dnevnem centru aktivnosti v Dravljah, vadili smo na dnevu zdravja v OŠ Vide Pregarc, na festivalu Igraj se z mano, Back to nature, Na sekierskih lukach ter na srečanju zaposlenih Zavoda za šolstvo.

 

Izkušnje rednih udeležencev …
»Zaradi vadbe joge smeha sem začela pogosteje, bolj glasno in bolj sproščeno smejati v vsakdanjem življenju. Med vadbo z veseljem in z lahkoto postanem otročje kreativna, sproščena, nagajiva; morebitna napetost/bolečina v npr. vratu, popusti ali celo izgine, psihično počutje se vedno močno izboljša. Po večerni vadbi sem bolj sproščena, manj utrujena, imam večjo koncentracijo.« Jožica J.

»Všeč mi je, ker sem lahko malo 'glupa' in sem tam res sproščena. Je kot nekakšna doza polna energije in veselja, ki te spravi pokonci, čeprav si morda prej imel slab in naporen dan, in ki drži celo večnost, saj mi tudi pri vsakodnevnih opravilih prinese nasmeh na usta, če se spomnim na kakšen utrinek iz joge. Ker sem že po naravi bolj igrive narave, mi je všeč, da se tam lahko igram in dam iz sebe to svojo otroškost, predvsem pa me je joga smeha naučila malo bolj pozitivističnega pristopa k reševanju problemov, saj se je včasih boljše nasmejati, kot pa se razburjati! :)« Tea J.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Andreja Kranjc, rojena optimistka, raziskovalka neočitnega oz. nevidnega, zagovornica naravnih načinov in zaljubljenka v življenje.


Nalagam...