12
februar

Sočutje in kako obvladovati čustva

Organizira: Ambasada ljubezni
Kdaj: 12. februarja ob 17:00
Kje:
Prispevek:0-30€
Organizira:Ambasada ljubezni
Kontakt:ambasada.ljubezni@gmail.com, 070677027 ​(Julian)

463 ogledov

V OBJEMU DUŠNE LEPOTE - Popolnost je v spontanosti

JULIAN LA EROSIUS - Ustanovitelj spiritualne akademije Ambasada Ljubezni. Avtor, glasbenik, poet, eden izmed prvih mojstrov Nove Zavesti.

Semina Sočutje in kako obvladovati čustva

Seminar v živo je kot ocean zavesti, v katerega se prepustiš in se zaveš da si del nečesa mnogo, mnogo večjega! Ampak to večje si TI! Nisi le kapljica, ampak si kapljica in ocean. In ko se kapljica zave, da je v resnici tudi ona ocean, takrat življenje zasije v povsem Novi Luči! Seminar je ogledalo tvoje duše, tvoje lepote. Je spomin na tvojo brezmejnost!

ODPRIRANJE DUŠNI LEPOTI

Ko se odpremo kreatorju v sebi, tistemu neskočnemu, občutenjskemu v nas samih, se začnemo zavedati, da obstaja mnogo več kot le omejena človeška dimenzija. Brezmejnost. Duša in um in telo skupaj v božanskem plesu!

OZAVEŠČENJE ČUSTVENIH IN TELESNIH BLOKAD

Da je dušna lepota lahko prisotna z nami kot človekom v našem vsakdanu, je pomembno, da energetsko naslovimo tiste dele, aspekte in kreacije nas samih, ki niso v skladi s takšno pretočnostjo in uravnovešeno energijo.

UTELEŠENJE LAHKOTNOSTI BIVANJA

Ko je dušna prezenca, JAZ SEM prisotnost, enkrat dopuščena v človeško telo, se odpre v življenju povsem nova pravljica. Lepota sponatnosti in lahkotnosti postane naša naravna realnost.
Življenje je zgodba, ki jo pišemo sami. Mnogokrat se zdi, da nam je usoda odvzela mesto za krmilom, saj nas pretresajo najrazličnejši dogodki, ob katerih se počutimo popolnoma nemočni. Vsi vplivi iz okolja, vsi odnosi, v katerih smo se znašli, vsa dela katera opravljamo, včasih ne tvorijo prav nikakršnega občutka, da smo mi tisti, ki kreiramo svojo realnost. A vendarle, resnica je takšna, da je prav vsak človek ustvarjalec božanskega porekla!

O DOGODKU

Ideja za dogodek V OBJEMU DUŠNE LEPOTE, se je porodila Julianu v začetku meseca junija 2018, ko je začutil, da bi bilo čarobno in polno veselja, predstaviti nov način življenja, skupaj z dušo, zavestjo, v našem vsakdanu, širši publiki tudi v živo. Prvi dogodek je potekal v juliju prav tako v Hotelu Allegro. Sedaj prihaja 3 v ciklu seminarjev in sicer SOČUTJE IN KAKO OBVLADOVATI ČUSTVA.

Obravanavali bomo delovanje in ustvarjanje iz zavesti, duše, prezence, v odnosih s samim seboj in drugimi, kako nam sočutje omogoči, da je sedaj lahko vse skupaj izjemno lahkotno in enostavno, onkraj ciljev, pricakovanj in navezav. V ljubezni do sebe, do lastnih izrazov in v lepoti jasnosti. Ustvarjanje in deljenje zavoljo veselja in čarobnosti.

Julianu se bodo na dogodku pridružili tudi gostje. 

SOČUTJE IN ČUSTVA

Sočutje. Kaj sploh to je? Tako veliko ljudi in izrazov govori o sočutju, knjige so spisane o tem, članki, oddaje posnete, celo prepiri so ne tako redek primer, ko se dotaknemo te teme. Energije. Besede.

Kaj sploh je sočutje?

Mar to res pomeni čutiti skupaj z drugim človekom ali bitjem in njegovo bolečino na nek način prevzeti kot svojo. Mar to resnično pomeni, da moramo pomagati drugim, pa čeprav to pomeni da nekaj zelo slabo vpliva na nas? Je sočutje res tako težka stvar in je cel svet razdeljen na 'slabo in dobro'?

No, pa na kratko razložimo.

Resnično sočutje je nekaj povsem drugega, in to bo na našem seminarju razloženo in energetsko predstavljeno zelo nazorno. Takšno sočutje je onkraj reševanja sveta in ostalih, onkraj manipulacije in obtoževanj sebe ali drugih za stvari, ki smo jih storili ali ki jih delamo. Resnično sočutje sprejema, ljubi in pokaže lepoto takšne zavesti skozi svoj standard, primer.

In Julian lahko ponudi takšno izkušnjo. Takšen občutek. Takšno razumevanje sveta. Le-ta pa je ogledalo vaše topline in veličine - sočutja. Pa četudi začutite to le za uro ali dve, vam bo za vedno ostalo v spominu - energijsko, oziroma nekje znotraj vas. Sočutje je svoboda od vseh dogem, prepričanj ali spreminjanja sebe in ostalih na 'star' način. Sočutje je kot topel dom, ki razume človeško izkušnjo in je ne obsoja. Vabi v več, a nikoli ne sili. Le vabi, in vabi, in vabi!

Če se čutite nagovorjene, lepo vabljeni da se klicu odzovete! Duša povabi, zadnji JA pa je vedno s strani človeka. Prikazano bo tudi, kako se v vsakodnevnem življenju 'soočati' z najrazličnejšemi čustvi, ki so del obstoja na Zemlji. Čustva ne obstajajo v drugih dimenzijah, vsaj ne na takšen način kot tukaj. Na primeru izkušenj bomo tudi pokazali orodja, ki vam lahko služijo, da lažje sprejemate sebe, vsa svoja čustva, in se tako slej ko prej osvobodite starih zgodb, bolečin, iluzij, in pritiska. Odprli bomo srce v dimenzije, kot je to le redko storjeno na tem planetu. S samo odločitvijo, da se pridružite dogodku, se je vaš proces že začel. Seminar pa bo prečudovita pika na i!

Izkušnje, šaljive pripovedi in orodja, ki lahko pot sprejemanja sebe in sveta olajšajo, bodo svetila in kazala pot celotnemu dogodku. Julian in ekipa Ambasade Ljubezni, se nadvse veselijo srečati magične kreatorje, ki se bodo odzvali klicu in kar vsi v svojem bistvu smo. Kot del dogodka bo predstavljen tudi povsem nov način posla, ki je prav tako odlična priložnost za vse tiste, ki seveda tako čutite, za kanal obilja, ki lahko v vaše življenje priteka na nov, lahkoten način. Je Julianova nova kreacija, ki se imenuje Dušni Marketing in je povzan z razširjanjem ljubezni, jasnosti, sočutja in zavesti v sebi in po svetu.

DOBRODOŠLI VELIKI KREATORJI!

LJUBEZEN, ČUSTVA IN ODNOSI

Resnična ljubezen je strast do življenja, do vsega, kar smo, in ta strast, ta ljubezen, ki jo čutimo do sebe, nam potem prinese v življenje partnerja in odnose, ki nas osrečujejo in izpolnjujejo.

Iz dneva v dan smo soočeni z različnimi odnosi in 'ljubezenskimi' vprašanji, ves ta čas pa se vrtimo na vrtiljaku čustev. Od jeze do žalosti, od razočaranja do veselja, od trenutkov, polnih smeha, do obilice solza.

Vse to je del tega zemeljskega obstoja in mojstrstvo življenja prihaja iz tega, da se naučimo soočati z vsem, kar nas obdaja, na drugačen, neobsojajoč in posledično osvobajajoč način.

Članek o odnosih:

https://www.svetloba.si/znanja/zakaj-se-se-vedno-mucim-z-odnosi

ČE BEREŠ TE VRSTICE, SI TUKAJ Z RAZLOGOM!

Ambasada Ljubezni je akademija za spiritualno in zavestno rast, kjer Julian že leta ustvarja skozi seanse, online seminarje in različne članke.

Seminar bo zelo spotan, poln simpatičnih in šaljivih razlag, dihalnih meditacij, ter bolj kot vse, prikazalo se bo, kako je življenje lahko igrivo, spontano in polno lepote, ko se prepustimo svojemu bistvu, resničnemu sebstvu, JAZ SEM prezenci.

Lepo vabljeni da se seminarja / srečanja / dogodka udeležite in se skupaj z nami za nekaj trenutkov sprostite in veselite, kljub temu, da bomo naslovili tematiko kot je sočutje in čustva. Vsako bitje je le ogledalo tega, kar imamo že v sebi. To je eden izmed najbolj pomenljivih Julianovih naukov.

Naj se nova zgodba odnosov, sočutja in razumevanja začne.

'Ljubiti sebe, v vsakem trenutku svojega življenja, z globoko strastjo in iskro v očeh, je najlepši občutek, ki ga katerokoli bitje lahko doživi v celotnem Univerzumu. In tukaj na Zemlji, imamo eksluzivno priložnost, da v neskočno prostranost izkusimo občutenje sebe kot magične lepote zavesti, kreatorja v sebi. Ne ti in tvoja duša, marveč ti KOT duša, ti kot večno svobodno bitje, skupaj s človeškim izrazom. In ni ničesar bolj veličastnega, kot človeško in božansko zlitje! Biti kot duša prisoten v telesu, to je nekaj povsem novega in posebnega. Orgazem eksistence!' -Julian La Erosius

SVET NOVE ENERGIJE - LJUBEZEN DO SEBE OMOGOČI LJUBEZNI DUŠE, DA JE OBČUTENA.

LE OD TEBE JE ODVISNO

SPREMEMBA

PRIJAVA IN PLAČILO

CENA ZA DOGODEK JE 0-30€  (več info spodaj).

Cena: 20 € v predprodaji, 30 € po 7. februarju
V primeru da pripeljete s seboj 1 osebo, je vaša cena 10 eur, če pripeljete 2 osebi, se lahko dogodka udeležite brezplačno. Ostale osebe plačajo polno ceno. Po 7. Februarju - 30 za enega, 45 za dva in 60 za tri osebe, ki pridejo skupaj.

PRIJAVITE SE Z BANČNIM NAKAZILOM.
Nakazilo na sledeči TRR:
Luxury Masters, Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana
SI56 0214 0128 6730 994
odprto pri Novi Ljubljanski banki (NLB)
Namen: Za delavnico

Ko se prijavljate z nakazilom in ste povabili še dodatno osebo ali dve, nam prosim zapišite email sporočilo, tako da bomo to zabeležili. Vračila denarja ni, se pa lahko prenese v naslednji dogodek, v primeru nujne odpovedi z vaše strani. Hvala!

Nakazilo služi kot potrditev vaše udeležbe in vam avtomatsko rezervira mesto na dogodku.
Račun prejmete na samem dogodku oz. po email sporočilu.

DOGODEK BO TUDI SNEMAN, TAKO DA SE S PRIJAVO NA SEMINAR STRINJATE S TEM, DA BO GRADIVO LAHKO UPORABLJENO KASNEJE V KATEREKOLI PROMOCIJSKE IN OSTALE NAMENE.

POŠLJITE NAM EMAIL SPOROČILO:

ambasada.ljubezni@gmail.com 
070677027 (Julian)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga...


Nalagam...