18
JANUAR

Sproščanje z meditacijo za ženske v solni sobi ob 19h!

Organizira: Slanorog
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 18. januarja 2018 ob 20:00 do
18. januarja 2018 ob 21:00
Kje:
Prispevek:15 evrov
Organizira:Slanorog
Kontakt:070 730 883 & info@slanorog.si

0 komentarjev    21 ogledov

Draga ženska,

premalo se zavedamo, da je čas, ki ga namenimo le sebi in svoji duši, pravzaprav praznik. Praznik naraščajoče energije in čas za samorefleksijo, trenutek zase, da pogledamo vase, svoja pričakovanja, izzive in se z njimi končno soočimo.

Ker si mnoge od nas premalokrat vzamemo kakovosten čas zase, je skrajni čas, da vsaj enkrat na mesec odvržemo svoje izgovore in čas namenimo le sebi, svoji duši, svojemu miru, svoji ženski z velikim Ž, ki prevečkrat nosi tistega malega. Skrajni čas je, da zaupamo, da bo svet preživel tudi, če nekaj minut podarimo le sebi. 

S tem namenom v Kraljestvu solnih terapij Slanorog enkrat mesečno (vsak 3. četrtek v mesecu) izvajamo sproščanje z meditacijo za ženske, in to v prav čarobnem in imunskemu sistemu podpornem okolju solnih sob. Ker se vse preveč usmerjamo navzven in premalo vase, srečanje pričnemo s krajšo meditacijo (prbl. 15-20 minut), preostali čas pa je nato namenjen globinskemu sproščanju ter vdihavanju za dušo in telo čarobnega zraka.

Meditacija je dragocena, ker nas popelje v globine lastnega srca, kjer se lahko povežemo s svojo dušo in  pogledamo svoji resnici v oči, solna terapija pa nam omogoča, da se poleg globinskega sproščanja naužijemo s solnimi aerosoli obogatenega zraka, ki lajša težave z dihali in kožo v najširšem smislu. Odlično vpliva tudi na osebe, ki nimajo zdravstvenih težav, saj krepi imunski sistem in povečuje našo odpornost.

Sproščanje z meditacijo v solni sobi je namenjeno ženskam, poteka v manjši skupini (največ 6 prijavljenih), zaradi rezervacije svojega prostora so pred vsako meditacijo obvezne prijave na 070 730 883 ali na info@slanorog.si. 

P. S. Ura pričetka je zaradi želje prijavljenih ob 19.00 (in ne 20.00). Hvala za razumevanje.

 

 

Prijava na dogodek | Sproščanje z meditacijo za ženske v soln...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Kraljestvo Solnih terapij Slanorog, Trg komandanta Staneta 5, Ljubljana


Slanorog

solna terapija, energijsko zdravljenje, meditacije

Brez soli ni življenja. Sol živi prav v vsaki naši celici. A vsaka stvar je darilo, dokler jo uporabljamo v pravi meri. V Slanorogu - kraljestvu solnih terapij sledimo temu, ob tem pa sledimo svojemu srcu, s tem pa tudi srcu tistih, ki jih srečamo.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...