6
julij

SRČNE ŽELJE - 3 dni globokega manifestiranja želja

Organizira: Pure vibration
Kdaj: 6. julij ob 20:00 do
8. julij 2020 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:65 €
Organizira:Pure vibration
Kontakt:info@pure-vibration.com, 040 416 022

456 ogledov

SRČNE ŽELJE - 3 dni globokega manifestiranja želja


Vsak od nas ima želje, za katere bi si želel, da se uresničijo ... pa marsikdo od nas je tudi že preizkusil kakšno tehniko, kako to zmanifestirati. Drži? In če ti še ni uspelo...

  • se ti morda zdi, da ti je namenjeno, da se tvoje želje nikoli ne bodo uresničile?
  • se ti morda zdi, da ti je namenjeno, da živiš majhno življenje?
  • se ti morda zdi, da nisi rojen pod srečno zvezdo?
  • se ti morda zdi, da nisi ustvarjen za to, da bi živel srečno življenje, polno obilja?
  • se ti morda zdi, da ti pa nisi ta oseba, ki se ji dogajajo samo lepe stvari?

No, če se ti vse to zdi, boš moral premisliti še enkrat. Saj je vsem nam NAMENJENO živeti srečno življenje, polno obilja, zdravja, veselja! In vsi si to zaslužimo, vsi smo rojeni pod to srečno zvezdo ... vendar, nekateri znajo to manifestirati lažje kot drugi.

Nekaterim je res položeno že v zibelko, nekateri pa se moramo malo bolj potruditi za to, da v svoje življenje pritegnemo več obilja, kakršnega koli že.

In točno za to je ustvarjena ta delavnica, da imamo na razpolago potrebna orodja in poznamo tehnike, ki bodo v naše življenje pritegnili vse obilje, ki si ga želimo. Zato so tehnike na tej delavnici izjmeno močne in če smo pripraljeni za obilje, je čas, da ga začnemo v svoje življenje sprejemati z odprtimi rokami :)

Program

Zato pa te vabim, da se pridružiš 3-dnevnemu programu na daljavo SRČNE ŽELJE, kjer bomo skozi močne tehnike manifestiranja privabljali v naše življenje vse, kar si najbolj želimo!

Če si res za, če si res prepričan, da si tega želiš, če čutiš, da je končno le prišel tvoj čas .... si na pravem mestu!

PROGRAM bo zajemal:

  • 3 dni globokih energijskih seans Kvantnega celjenja biopolja, ki nas bodo popeljale globoko vase, tja, kjer ni ne časa ne prostora, kjer bomo povezani z virom in kjer bo manifestiranje svoje srčne želje
  • 3 dni vodenih Theta meditacij, s katerimi bomo prek izjemno močne tehnike Timeline healinga - Zdravljenja po časovni liniji manifestirali v sedanjosti in prihodnosti vse, kar si najbolj želimo
  • naučili se bomo pravih orodij, ki manifestiranje popeljejo na višjo raven

Pred pričetkom si boš na papir ročno zapisal vse svoje želje, za katere želiš, da se manifestirajo, da pridejo v tvoje življenje. In te želje bomo povezali s svojim srcem.

Naučili se bomo, kako pritegniti v svoje življenje vse, kar je že tam in nas samo čaka, da se mu odpremo. Kako odpreti svoje srce vsemu obilju, ki nam je ves čas namenjeno.

Po delavnici boste deležni vse moje podpore, če jo boste potrebovali, saj so tehnike izjemno močne in se lahko marsikaj odpre, marsikaj začne razreševati, energijske blokade se lahko začnejo močno mehčati in delati prostor za vse novo, vse, kar bomo želeli pritegniti v svoje življenje.

DARILA:

  • prejel boš zadnji posnetek delavnice, ki bo tvoj za vedno in ti bo omogočal privabljanje obilja v svoje življenje vsakokrat, ko si ga boš zaželel :)
  • ob koncu delavnice boš prejel še eno konkretno darilo, ki te bo po delavnici ponovno nacentriralo, uravnovesilo in opolnomočilo :)

Kdaj in kje?

Prek video klica se bomo srečali 3 dni zapored, 6. - 8. julij ob 20h!
Prejel boš povezavo do dogodka, kjer bomo v živo skupaj cca. 1h globoko v sebi ustvarjali svojo prihodnost.

Koliko?

Prijavnina je 65 €.

Zagotovi si svoje mesto s plačilom kotizacije na:

Brigita Marentič
Aljaževa 22
1000 Ljubljana
SI56 3000 0001 0565 179
namen: Srčne želje

Kam se prijavim?

Prijaviš se lahko na:

Vabljen, da skupaj ustvariva tvojo prihodnost!

 

Brigita Marentič

Intuitivna energo-terapevtka, Life & Health coach

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vsak od nas je celostno bitje. Ko se v telesu pojavi neravnovesje, to vpliva na nas kot celoto. Zato pri vsaki obravnavi upoštevam tebe, popolno bitje, ki je...


Nalagam...