16
FEBRUAR

Tečaj japonski lifting obraza

Organizira: Harmonija
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 16. februarja 2019 ob 8:30 do
17. februarja 2019 ob 15:00
Kje:
Prispevek:240,00€
Organizira:Harmonija
Kontakt:031888299

0 komentarjev    288 ogledov

Si želite pridobiti znanje, kako vašim strankam poleg vračanja lepote priskrbeti še ohranjanje zdravja in krepitev dobrega počutja?

Na tečaju se boste seznanili z akupresurnimi točkami obraza ter stimulacijo refleksnih con obraza, ki urejata delovanje telesa in formonskega sistema. Sledi močno masažo obraza t.i.japonski lifting, metoda pri kateri pride do dviga obraznih mišic. Sledi masaža z kristalnimi kroglicami. V tečaj je vključeno tudi osnovno znanje o kristaloterapiji. Kristali so odlični pomočnik pri izboljšanju zdravja in počutja. So sestavni del masaže pri liftingu, kombinirajo se lahko tudi samostojno z polaganjem na obraz.

Večji del tečaja temelji na praktičnem delu..

Naravno pomlajevanje je v Sloveniji še novost in je vedno bolj priljubljen pri ženskah, ki si želijo ohraniti ali obnoviti svojo lepoto tako znotraj kot zunaj. Poleg tega je edina tovrstna tehnika pomlajevanja, kjer vam v 45 minutah masaže drobne gubice izginejo z vašega obraza, obraz izgleda kljub močni masaži svež in spočit, občuti se le še svežina in dobro počutje.

Vsa gradiva in postopke izvajanja naravnega Liftinga boste udeleženci prejeli na izobraževanju, prav tako potrdilo o opravljenem tečaju.

Tečaj izvaja diplomirana delovna terapevtka – refleksoterapevtka Saša Šuvak, lastnica najboljšega salona na področju estetike (lepote) v Sloveniji po mnenju strank (Certifikat Najpriljubljeni izvajalec lepotnih storitev leta 2017 - podeljen na Sejemu kozmetike in lepote LOVE BEAUTY 2017), predavateljica na Ljudski univerzi Kranj.

Cena dvodnevnega tečaja je 240 evrov. Pri prijavi pa je potrebno vnaprejšnje vplačilo akontacije v znesku 80 € na TRR račun SI56 0510 0801 5483 326 odprt pri Abanka Vipa d.d.; Saša Šuvak s.p.; Kranjska c.4, Radovljica, NAMEN: TEČAJ (DATUM IZBRANEGA TERMINA). Prijave s potrdilom o plačani akontaciji pošljite na: sasa.suvak@gmail.com 

Tečaj bo izveden ob min.3 prijavljenih udeležencih. Maksimalno število udeležencev je 8. Ob večjem številu prijavljenih velja vrstni red po vplačani akontaciji, ostalim se akontacija vrne oz.ob dogovoru velja za plačilo za naslednji razpisan tečaj.

Pri tečaju so zaželjena udobna bela oblačila (ali vsaj svetla), saj je veliko praktičnega dela.  Copati, speti lasje in kratko pristriženi nohti.

Za lažjo odločitev, si lahko mnenja udeleženk, ki so se tečaja že udeležile, preberete TULE:
Vsestoritve.com

Prijava na dogodek | Tečaj japonski lifting obraza

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Hotel Marinšek Naklo, Glavna cesta 2, Naklo


Harmonija

terapevtsko lepotni salon, refleksoterapije, japonski lifting, masaže

Smo terapevtsko lepotni salon z več letnimi izkušnjami, ki se ponaša z nazivom NAJBOLJ PRILJUBLJENI IZVAJALEC STORITEV 2017. Prijazno in strokovno boste deležni vrhunske storitve v mirnem salonu, v katerem stranke v večini primerov med samo storitvijSpletna stran:
http://www.refleksoterapi...
Tečaj japonski lifting obraza

Tečaj japonski lifting obraza

23. februarja 2019, Naklo
Tečaj japonski lifting obraza

Tečaj japonski lifting obraza

23. marca 2019, Naklo
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...