15
julij

Teden brezplačnih predavanj in Access izmenjav na Pohorju

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 15. julij ob 17:00 do
19. julij 2019 ob 21:01
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

122 ogledov

Mnogi pravijo, da je poleti v slovenskih hribih še lepše in bolj prijetno kot marsikje drugje, pa se bomo s tem kar radi strinjali. Toplo vabljeni, da se pridete prepričat na lastni koži, saj se bomo sredi poletne vročice – v tednu med 15. 7. in 19. 7. v sklopu edinstvenega tedna zanimivih brezplačnih predavanj družili v objemu sproščujoče tišine in veličastne narave na Pohorju, natančneje pri Hotelu Tisa.

PONEDELJEK, 15. 7.

17.00 do 18.30 – dr. Sneža Ulčar:  Objem na recept. // Zdravničin inovativni pogled na svet zdravja in zdravljenja, kakšni so bili njeni dosedanji izzivi in kako je prišla od objema na recept do Access Barsov.

Dr. Ulčar je pulmologinja, inovativna, prisotna v trenutku, dinamična, radostna ženska, nenehna ustvarjalka, ki z neprecenljivimi dolgoletnimi izkušnjami in širokim internističnim znanjem, s sposobnostjo diagnostike in obravnave telesa kot celote subtilno in resnično lahkotno povezuje in združuje medicinsko znanje z orodji sistema Access Consiousness. Kot certificirana Access Consciousness facilitatorka, Access Bars in Body facilitatorka, Maestro, facilitatorka Right voice for you redno opolnomoča ljudi, da pridejo nazaj do sebe, svoje moči, zdravja, hvaležnosti, nežnosti, ranljivosti, radosti, novih premikov v življenju, poti, čarobnih možnosti, ki bivajo v njih samih.

Od 18.30 dalje IZMENJAVE procesov ACCESS CONSIOUSNESS (prispevek 10€ za Access Bars praktike, s seboj prosimo prinesite podlogo, odejo in blazino ali svojo masažno mizo), klepet in pijača s predavateljem ter udeleženci

 https://www.mojaizbirakreira.si/wp-content/uploads/2019/06/Bars_natravi-300x225.jpg

V prihodnjih dneh:

TOREK, 16. 7. // Darja Ren in Hormončica.si: »Zdrava živila«, ki rušijo hormonsko ravnovesje

SREDA, 17. 7. // Renato Lozinšek: Vitalna Voda – 7 Zakonov Energije in Dobrega Počutja

ČETRTEK, 18. 7. // Nataša Tasia Krkovič: Jaz in moje telo – mu znam prisluhniti, mu zmorem slediti, ko me opozarja, da bo potrebna sprememba?

PETEK, 19. 7. // Stane Benedetič:  Bela Jelka – Slovenski fenomen

Vsak dan po predavanju pa bomo druženje nadaljevali z IZMENJAVAMI procesov ACCESS CONSIOUSNESS (prispevek 10€ za Access Bars praktike, s seboj prosimo prinesite podlogo, odejo in blazino ali svojo masažno mizo), klepet in pijača s predavateljem ter udeleženci.

Prijazno nas bodo gostili v Hotelu Tisa, ki se nahaja v prelepem naravnem okolju pohorskih gozdov na 912 metrih nadmorske višine, kjer lahko zadihate s polnimi pljuči ter začutite lepoto in bogastvo neokrnjene narave. Mariborsko Pohorje je največje in najbolj urejeno smučišče pri nas, z najdaljšo nočno smuko v Evropi. V neposredni bližini se nahaja univerzitetno mesto Maribor, biser turizma, kulture, športa in festivalov.

V hotelu so gostom na voljo restavracija s 100 sedeži, aperitiv bar, zunanja terasa, vinoteka, fitnes, savna, internetni kotiček, večnamensko igrišče, teniško igrišče, otroško igrišče in gorska kolesa.

Prav iz Hotela Tisa izhaja tudi slavna pohorska omleta, specialiteta brez primere, in vas vabimo, da si jo privoščite skupaj z osvežilno pijačo. Hotelu Tisa bi se radi namreč vsaj simbolično z naročilom pijače in/ali hrane zahvalili za pomoč in nudenje čudovitega prostora za izvedbo tedna predavanj.

Če bi si želeli v Hotelu Tisa ostati kakšen dan dlje (ali pa kar cel teden) in na najrazličnejše možne načine raziskovati Pohorje z okolico, smo za vas uredili posebno ceno nočitve z zajtrkom samo za naš dogodek, in sicer 30 EUR 1,5 EUR turistične takse. Prosimo vas, da morebitno nočitev navedete ob prijavi.

Prijave na dogodek so za namen organizacije obvezne, potekajo preko prijavnega gumba na vrhu ali kontaktnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/, ob tem pa vam priporočamo, da s seboj prinesete tudi kako odejico in blazino ter jopico/pulover, če bo zvečer hladneje, saj bomo na višji nadmorski višini.

Neskončno se vas veselimo!!

Objem,

Barbara

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...