18
MAREC

Telo govori, slišiš?

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 18. marca 2018 ob 9:00 do
18. marca 2018 ob 13:00
Kje:
Prispevek:120 €
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:041276884, polona@polonaplesec.si

0 komentarjev    742 ogledov

Komunikacija ni nikoli samo besedna. V resnici tudi, kadar je komunikacija besedna, prevlada vpliv neverbalne komunikacije. S telesom se dejansko lahko pogovarjamo, mu postavljamo vprašanja (besedna), odgovori pa so subtilni in energijski. 

Telo ves čas komunicira z nami, samo včasih znakov in signalov ne prepoznamo ali ne upoštevamo, ker vsi delajo in živijo drugače ali v nasprotju s tem, kar nam sporoča naše telo. 

Komunikacije s telesom nas tudi nikoli ni nihče učil, zato pa je morda sedaj čas, da to obudimo? Ker v resnici to že znamo. 

Zaznavam telesa nismo vajeni posvečati pozornosti. Pozornost posvečamo vsemu drugemu. Ponavadi našemu umu. Ki pa ima svoje predstave o tem, kaj je za nas dobro. Te predstave velikokrat pripadajo drugim ljudem, medijem in družbi. Medtem pa naše telo resnično ve, kaj je pravo za nas. Katera hrana, vadba, bioritem, življenjski slog, odnos, služba...  

Na delavnici bomo začeli vzpostavljati drugačen odnos s svojim telesom, se naučili postavljati vprašanja, slediti ter iskati odgovore. Po enem mesecu se dobimo še preko spleta za dve uri, da predebatiramo novosti in vam odgovorim na morebitna vprašanja. Udeleženci boste včlanjeni v posebno podporno FB skupino, kjer vas bom spomnila na vprašanja in povedano na delavnici. Poleg tega dobite tudi posneto vodeno meditacijo za stik s telesom za dodatno podporo. 

Na delavnici dobte tudi gradivo, kjer piše vse potrebno, da spremenite odnos do telesa in življenja v smeri, ki bo za vas prava in izpolnjujoča. 

Je že čas, da se zaljubite vase, v svoje telo in življenje? 

Prijave na mail: polona@polonaplesec.si ali 041-276-884 

Prijava na dogodek | Telo govori, slišiš?

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Mychi tempelj, Ukmarjeva 6, Ljubljana


Polona Plešec

delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj deluje zate in tvoje telo ter pogumom temu slediti.

Access Energijski Facelift ® delavnica

Access Energijski Facelift ® delavnica

7. aprila 2019, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...