21
DECEMBER

TEMELJI Access Consciousness s Harisom

Organizira: HIŠA RADOSTI
DOGODEK
JE ┼ŻE MIMO
Kdaj: 21. decembra 2017 ob 9:30 do
24. decembra 2017 ob 17:30
Kje:
Prispevek:1000ÔéČ; ponavljanje 500ÔéČ
Organizira:HIŠA RADOSTI
Kontakt:info@hisaradosti.com ali 040 504 127

0 komentarjev    23 ogledov

Se zaveda┼í, da je ┼żivljenje lahko popolnoma druga─Źno?

Temelji so obse┼żen 4-dnevni seminar Access Consciousness-a, ki nas skozi intenzivne procese popeljejo onkraj te resni─Źnost, da za┼żivimo svoje neskon─Źne mo┼żnosti. V ┼ítirih dneh se spoznamo z ogromno orodji za vsakodnevno uporabo in se prepustimo procesom razkrajanja omejitev, osvobajanja in odklepanja. Spoznamo, kako ┼żiveti ┼żivljenje popolnoma druga─Źe in kako kreirati popolnoma druga─Źe, kot smo doslej.

Za mnoge so Temelji vstop v popolnoma novo ┼żivljenje brez poti nazaj v omejevanje sebe. Odpremo se neskon─Źnemu bivanju, prejemanju, zavedanju in zaznavanju.

Pogoj za udele┼żbo je opravljena delavnica Access Bars. Temelji pa so predpogoj za nadaljne Accessove seminarje v tujini, katerih se lahko udele┼żimo tudi skupaj.

Kaj ─Źe bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se neko─Ź odlo─Źili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako klju─Źnega pomena ste za uresni─Źitev vseh mo┼żnosti tega sveta?

Delavnico vodi┬áu─Źitelj osebne rasti Haris Omanovi─Ź, ki je v zadnjih ┼íestih┬áletih razvijal razli─Źne tehnike osebne rasti in na─Źine delovanja v ┼żivljenju skozi ve─Ź kot 1000┬ádelavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udele┼żil pa se je tudi ve─Ź seminarjev osebne rasti po svetu pri razli─Źnih izvajalcih. Vseskozi se u─Źi iz ┼żivljenja ter skozi svoje delo┬áin to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, Temeljev, Body classa, Joy of Business seminarjev, Access Bars in Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje, Body Class, Napredni Body class in Maestro.

VE─î: http://www.hisaradosti.com/temelji-access-consciousness-s-harisom/

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Prijava na dogodek | TEMELJI Access Consciousness s Harisom

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 ┼żarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Hiša radosti, Dunajska cesta 58, Ljubljana


HIŠA RADOSTI

delavnice osebne rasti

Hi┼ía Radosti je kraj, kjer se radostimo in po─Źnemo vse, kar nas osre─Źuje, o┼żivlja in povezuje s seboj. Organiziramo razli─Źne delavnice osebne rasti, s pomo─Źjo katerih se odpremo, da za┼żivimo svoje ┼żivljenje v polnosti.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobi┼í tudi 3 ┼żarke!

Facebook komentarji

Nalagam...