21
DECEMBER

TEMELJI Access Consciousness s Harisom

Organizira: HIŠA RADOSTI
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 21. decembra 2017 ob 9:30 do
24. decembra 2017 ob 17:30
Kje:
Prispevek:1000€; ponavljanje 500€
Organizira:HIŠA RADOSTI
Kontakt:info@hisaradosti.com ali 040 504 127

0 komentarjev    23 ogledov

Se zavedaš, da je življenje lahko popolnoma drugačno?

Temelji so obsežen 4-dnevni seminar Access Consciousness-a, ki nas skozi intenzivne procese popeljejo onkraj te resničnost, da zaživimo svoje neskončne možnosti. V štirih dneh se spoznamo z ogromno orodji za vsakodnevno uporabo in se prepustimo procesom razkrajanja omejitev, osvobajanja in odklepanja. Spoznamo, kako živeti življenje popolnoma drugače in kako kreirati popolnoma drugače, kot smo doslej.

Za mnoge so Temelji vstop v popolnoma novo življenje brez poti nazaj v omejevanje sebe. Odpremo se neskončnemu bivanju, prejemanju, zavedanju in zaznavanju.

Pogoj za udeležbo je opravljena delavnica Access Bars. Temelji pa so predpogoj za nadaljne Accessove seminarje v tujini, katerih se lahko udeležimo tudi skupaj.

Kaj če bi odprli vrata k temu, da ste lahko vse, kar ste se nekoč odločili, da ne morete biti? Kaj bi bilo potrebno, da bi spoznali, kako ključnega pomena ste za uresničitev vseh možnosti tega sveta?

Delavnico vodi učitelj osebne rasti Haris Omanovič, ki je v zadnjih šestih letih razvijal različne tehnike osebne rasti in načine delovanja v življenju skozi več kot 1000 delavnic osebne rasti, ki jih je vodil. Udeležil pa se je tudi več seminarjev osebne rasti po svetu pri različnih izvajalcih. Vseskozi se uči iz življenja ter skozi svoje delo in to podaja naprej skozi nove delavnice.

Haris je certificiran voditelj seminarjev Access Consciusness, Temeljev, Body classa, Joy of Business seminarjev, Access Bars in Access Body procesov, opravljene ima Access Consciousness seminarje: Foundation, Choice of Possibilities, Energetic Synthesis of Being, Symphony of Possibilities, Facilitators class, Joy of Business seminarje, Body Class, Napredni Body class in Maestro.

VEČ: http://www.hisaradosti.com/temelji-access-consciousness-s-harisom/

Obvezne so prijave na info@hisaradosti.com ali 040 504 127.

Prijava na dogodek
TEMELJI Access Consciousness s Harisom, 21. decembra 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Hiša radosti, Dunajska cesta 58, Ljubljana


HIŠA RADOSTI

delavnice osebne rasti

Hiša Radosti je kraj, kjer se radostimo in počnemo vse, kar nas osrečuje, oživlja in povezuje s seboj. Organiziramo različne delavnice osebne rasti, s pomočjo katerih se odpremo, da zaživimo svoje življenje v polnosti.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...