9
MAREC

Terapevtsko Jogijski Vikend Oddih+delavnica Dobrodošla Pomlad

Organizira: Tempelj Harmonije
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 9. marca 2018 ob 18:00 do
11. marca 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:v ceno 290 € za tri dni (za prijave do 31. 1.) je vključena namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 4* s polpenzionom , spa in wellnes, bazen, jutranja in večerna joga, delavnica terapevtske joge – dobrodošla pomlad. Možno plačilo na dva obroka.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena); več info: ww.tempelj-harmonije.com

0 komentarjev    81 ogledov

♥ Pozdravljena čarobna popotnica in pozdravljen čarobni popotnik ♥

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, »hands-on healing« in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje.

TERAPEVTSKO JOGIJSKI VIKEND ODDIH OB MORJU Z DELAVNICO TERAPEVTSKE JOGE - DOBRODOŠLA POMLAD je namenjen prav vsem, tako posameznikom, parom, skupinam in tudi otrokom. Predvsem tistim, ki se želite naučiti te preproste naravne tehnike, s pomočjo katerega se lahko na naraven in nežen način razbremenite vsakodnevnih obveznosti in sami prevzeti »odgovornost« za svoje življenje. Namenjena je prav vsem, tudi tistim, ki jogo že izvajate ali pa ste šele začetniki, raznim terapevtom, maserjem, tistim, ki jogo že poučujete in bi radi izpopolnili svoja znanja in ponudili ljudem nekaj več. Vsekakor pa je namenjena vsakemu posameznikom, ki se dnevno srečujejo s stresnimi situacijami in s pomočjo teh položajev lahko v kratkem času maksimalno naredimo zase največ tudi kar doma oziroma kjerkoli in kadarkoli. Primerna je tako za mlajšo in starejšo populacijo oziroma za vsakogar, ki bi želel sebe razbremeniti. Tako boste lahko vedno ob vsakem času in kjerkoli sam sebi najboljši »terapevt in zdravnik«. Predznanja niso potrebna.

Spomladi nas narava podpira k temu, da vidimo in spregledamo, tisto, kar dejansko je in ne samo tisto, kar želimo videti. Narava se bo pričela preoblikovati iz vladavine vode (ledvic in mehurja) v lesno energijo lesa (jetra in žolč). Jetra so naš načrtovalec, ki želijo videti daleč v prihodnost. Oči so ogledalo naših jeter in če imamo težave z vidom, se nam megli pred očmi, nas srbijo, mogoče jočemo, ali celo tavamo v megli, vse to je lahko odraz stanja naših jeter. V očeh se vidi vse in z očmi vidimo vse. V tem obdobju je priporočljivo posvetiti pozornost našim jetrom in žolčnik. V dneh, ko bomo skupaj se bomo skušali pomirite sami s sabo in se osredotočanju na svoje občutke in čustva - predvsem na izražanje ali krotitev s svojo jezo in pričakovanji, ki so zelo povezana z jetri. Odpuščanje vse zamere, najprej sebi, potem pa vsem ostalim je lahko zelo osvobajajoče in razbremenjujoče. Prav tako lahko naredimo detox in zaužijemo predvsem veliko zelenjave in rahle hrane, ki bo pripomogla k boljšemu počutju in tudi dvigu imunskega sistema. Osvobodite se, četudi imate polomljena krila ali še čakate, da se bo kaj samo premaknilo v vas. Zberite pogum in naredite premik, prvi korak, dih, podajte roko, povejte/zapišite svoje želje, cilje ter držite fokus. Ko imate začrtano svojo pot, so premiki dokaj preprosti in celotno podporo stvarstva, ozvezdja, osrčja nebes. Prebudite se in s svojimi krili poletite za vetrom po pot svojih sanj. Pri tem ne boste leteli sami, ozrite se in videli boste kolikšno podporo, vodstvo, sopotnikov,...imate - presenečeni boste ♥

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu, ob osrčju jadranskega morja, meditirali, izpeljali delavnico terapevtske joge - dobrodošla pomlad, se predajali zvočni kopeli. Poskrbljeno bo tudi za gurmansko razvajanje naši burbončič, tudi Spa in wellness je vključen, kjer se bomo lahko Kraljevsko razvajali v savnah in bazenu. Tako, kot se za Kraljice in Kralje "spodobi". Tri dni v moji družbi, tri dni temeljitega dela na sebi, tri dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem mestu, na čarobni lokaciji. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, in sedaj je pravi ČAS za PREBUJANJE.

Če čutite, da potrebujete ta "popolni odklop" in hkrati čarobno prebujanje in delo na sebi ob toplem morju vabljeni od petka, 9. 3. do nedelje, 11. 3. 2018.

Če želite več informacij mi pošljite svoj kontakt, da vam pošljem podrobnejši program. To bo resnično Kraljevsko in tudi cenovno dostopno vsem. Podarite si nekaj lepega. Vikend tretma bo namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti ter čarobni pripravi na Pomlad.

Investicija vase: v ceno 290 € za tri dni (za prijave do 31. 1.) je vključena namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 4* s polpenzionom (doplačilo za enoposteljno sobo; lahko vam tudi mi poiščemo sostanovalko/sostanovalca), spa in wellnes, notranji in zunanji baze, jutranja in večerna terapevtska joga, delavnica terapevtske joge – dobrodošla pomlad, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo). Te cene veljajo samo za zgodnje prijave do 31. 1.. Za kasnejše prijave velja redna cena 350 €. Možno je plačilo na dva obroka.

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).
Več informacij na spletni strani: http:// www.tempelj-harmonije.com/

DELAVNICA TERAPEVTSKE JOGE - DOBRODOŠLA POMLAD
Pomlad predstavlja obdobje lesa, ki naznanjuje cikel rojevanja, ustvarjanja, obdobja rasti, ki ustvari veliko lesa in vitalnosti. Narava nam v tem času ponuja posebne darove, ki jih lahko izkoristimo in skupaj z njo zacvetimo. Tak proces se odvija tudi znotraj nas samih in nanjo se moramo ustrezno pripraviti (uskladiti svoje fizično telo in čustva) in zato se bomo na delavnici posvetili predvsem samemu sebi in letnemu času, ki prihaja.
• Seznanili se bomo s teorijo petih elementov, ki nas uči pazljivo poslušati odzive in govorico svojega telesa.
• Spoznali bomo bioritemsko notranjo uro posameznih organov in meridianov (energijskih kanalov) in se tako »naučili delati prave stvari ob pravem času« (posebno pozornost bomo namenili meridianu jeter in meridianu žolča).
• Seznanili se bomo z osnovnimi terapevtskimi položaji terapevtske joge, ki sta jo zasnovala izjemna Cheri Clampett Borda in Arturo Peal iz Amerike, ki vam bodo omogočali maksimalno regeneracijo, izbris stresa v vsakdanjem življenju, naš organizem pa si bo lahko odpočil in tako boste lahko sami pripomogli k izboljšanju svojega počutja in zdravja. Posebej se bomo postvetili položajem, ki razbremenjujejo naša jetra in žolč.
• Posvetili se bomo organom, ki s povezani s pomladjo (jetra, žolčnik, oči, živčevje).
• Poseben namen bomo posvetili čustvom in jih skušali uravnovesiti (jeza, pričakovanja) v varnem in mirnem okolju.
• Spoznali bomo akupresurne točke in vaje za notranje ravnovesje, zdravje in vitalnost.
• Umiriti in uskladiti vsa naša telesa (fizičnega, mentalnega, čustvenega in svetlobnega).
• Se posvetili »pravilnemu« trebušnemu dihanju.
• Se spomnili, kako lahko sami sebi najbolje pripomoremo k boljšemu življenju in najdemo pot do svojega srca, predvsem na naraven, miren način.
• Se zavedali in predvsem začutili, kako »samozdravilno« moč nosimo v sebi.

Na tem oddihu bom predala tudi vsa svoja dosedanja znanja in izkustva, ki me spremljajo že od nekdaj. Dodali bomo tudi elemente in pridih aromaterapije, zdravilnega dotika, zvočne kopeli in dodatna razvajanja, ki nas bodo popeljala v globine našega srčka. Na delavnici boste deležni tudi terapije terapevtske joge, da bomo določena nova spoznanja spravili tudi v vsakdanjo prakso.

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥ Irena

Prijava na dogodek | Terapevtsko Jogijski Vikend Oddih+delavn...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Novigrad, Novigrad, Hrvaška


Tempelj Harmonije

Usposabljanje za boljše življenje

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...