29
JUNIJ

Terapevtska joga + zvočna kopel

Organizira: Tempelj Harmonije
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 29. junija 2018 ob 18:30 do
29. junija 2018 ob 20:30
Kje:
Prispevek:20 € za prijavljene do 25. 6. 2018 (za kasnejše prijave velja redna cena 25€). V primeru, da se udeležite 4 srečanj, vam potem petega podarimo in ni časovne omejitve.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena); več info: www.tempelj-harmonije.com

0 komentarjev    18 ogledov

♥ Pozdravljena čarobna popotnica in pozdravljen čarobni popotnik ♥

Terapevtska joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, “hands-on healing” in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje. Je zelo meditativna izkušnja, ki ponuja priložnost za korak stran od “zasedenost” zunanjega sveta in dostop do globlje modrosti, ki se nahaja v nas samih. Prednost terapevtske joga je v tem, da so njeni blagodejni učinki primerni za vsakogar, za najbolj utrujene, nefleksibilne, kakor tudi za najbolj gibčne ter da je dostopna tudi tistim, ki okrevajo po poškodbi. Pri tej tehniki ne bomo izvajali intenzivnih in aktivnih vadb ter drznih gibov, ampak bo vse potekalo umirjeno. Privoščite predvsem sebi globoko regeneracijo in sprostitev ter najdite ponoven stik sami s sabo.

Pri tej tehniki ne bomo izvajali intenzivnih in aktivnih vadb ter drznih gibov, ampak bo vse potekalo umirjeno. V posameznih terapevtskih položaji nizke intenzivnosti bomo podprti z vzglavniki (uporabili bomo razne rekvizite, udobne blazine, predmete in odeje, ki nežno podpirajo telo) in tako bomo počivali dalj časa (običajno od 5 do 20 minut). To nam bo omogočalo, da se lahko popolnoma sprostimo in »odvržemo« vse svoje skrbi, kar se poznalo predvsem na sproščenem in olajšanem telesu in obrazu. Privoščite predvsem sebi globoko regeneracijo in sprostitev ter najdite ponoven stik sami s sabo.

V tem procesu je ključno, da smo v prostoru, kjer se lahko »varno« sprostimo in ozdravimo vse nižje aspekte sebe, vsa neprijetna občutja znotraj sebe, ki so do sedaj spala v nas samih, sedaj pa si želijo na “plano” z namenom zdravljenja. Naša edina naloga v tem procesu je, da se globoko sprostimo in prepustimo občutkom dovolimo, da gravitacija in blazine naredijo svoje.

Kaj nam ponuja terapevtska joga:
- Osvobaja in odpravlja energijske poškodbe in blokade, nastale zaradi vpliva vsakodnevno izpostavljenim dejavnikov, (dolgotrajnim ali ekstremnim čustvenim izpostavljanju stresa, skrbi, jeze, strahu, žalosti), neustrezne prehrane, preobremenjenosti, fizične aktivnosti, ipd.
- Omogoča telesu, da se odpre in spočije.
- Umiritev in uskladitev vseh naših teles (fizičnega, mentalnega, čustvenega in svetlobnega).
- Vračanje odpornosti, pretočnosti, vitalnosti, kreativnosti.
- Pretočnost meridiano (energetskih kanalov), po katerih nemoteno teče Qi (energija).
- Sprošča, revitalizira in harmonizira ter s tem prepreči proces nastajanja bolezni (sproščanje zakrčenosti, raztezanje vezivnega tkiva, vratu, ramen, zategnjenosti, ki nastajajo pri pogoji, če veliko sedimo).
- Deluje lahko preventivno (krepi imunski sistem) ali rehabilitacijsko.

Zvok, orodje za prebujanje globokih stanj zavest, odstranjevanje vseh zastojev in blokad, energetskih, telesnih in duševnih neravnovesij, harmoniziranje občutkov in energetskih centrov. Začutite zvok oceana, šumenja morja. Ko se uglasimo z zvoki narave, ki so od nekdaj najbolj zdravilni in sveti se ta neravnovesja v našem telesu samodejno sprostijo in ublažijo in se aktivira proces “samozdravljenja”. Tako naredimo prostor novemu. Z našim namenom čiščenja, osvobajanja in ozaveščanja in harmoniji v življenju bomo našli pot nazaj bližje k nam samim. Nato bomo prižgali energijo ognja Sonca, s pomočjo zlatega žarka, ki bo napolni ta predel z izvorno energijo ljubezni.

Na posebnem popotovanju, ki bo potekalo v mesecu juniju v Mariboru v petek, 29. 6. 2018, bomo združili tako terapevtsko jogo, meditacijo in zvočno kopeli. V primeru lepega in toplega vremena bo dogodek potekal v naravi ob 18.30 uri (do predvidoma 20.30 ure). Prosim, če lahko svojo morebitno udeležbo potrdite do 25. 6. (za prijave do takrat velja promocija cena 20 €, za kasnejše prijave velja redna 25 €).

V primeru, da se udeležite 4 srečanj, vam potem petega podarimo in ni časovne omejitve. Predvideni naslednji termini v Mariboru: 29. 6.

Obvezne prijavite: info@tempelj-harmonije.com ali na telefonsko številko 031 609 408 (Irena). 

Energijska izmenjava: 20 € za prijavljene do 25. 6.  (za kasnejše prijave velja redna cena 25 €).

Več informacij si lahko pogledate na spletni strani: http://www.tempelj-harmonije.com/

Število mest je omejenih, ker želim, da se vam posvetim v “celoti”.

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥

Prijava na dogodek | Terapevtska joga + zvočna kopel

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Maribor, v naravi, Maribor


Tempelj Harmonije

Usposabljanje za boljše življenje

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...