24
julij

Terapevtsko jogijski oddih na CIPRU

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 24. julij ob 0:00 do
31. julij 2019 ob 0:00
Kje:
Prispevek:1.190,00 € (za 7 dni) za prijave do 15. 6. in vključuje nastanitev s polpenzionom, letalski prevoz, vse prevoze, oglede in vstopnine na Cipru, terapevtsko jogo, delavnico, zvočne kopeli, meditacije. Možno plačilo na več obrokov.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

77 ogledov

TERAPEVTSKO JOGIJSKI 7-DNEVNI ODDIH NA CIPRU je namenjen prav vsem (posameznikom, parom, družinam, otrokom, skupinam). Predvsem tistim, ki se želite naučiti preprostih naravnih tehnik, s pomočjo katerih se lahko na naraven in nežen način razbremenite vsakodnevnih stresnih situacij in sami prevzamete "odgovornost" za svoje življenje. Namenjena je prav vsem, tudi tistim, ki jogo že izvajate ali pa ste šele začetniki, raznim terapevtom, maserjem, tistim, ki jogo že poučujete in bi radi izpopolnili svoja znanja in ponudili ljudem nekaj več. Primerna je tako za mlajšo in starejšo populacijo. Tako boste lahko vedno ob vsakem času in kjerkoli sam sebi najboljši "terapevt in zdravnik". Predznanja niso potrebna. Pridružijo pa se nam lahko tudi tisti, ki jih joga primarno ne zanima tako, bi pa želeli oditi na Ciper. ♥

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na magičnem Cipru, izpeljali delavnico Čarobna priprava na Poletje, meditirali, se predajali zvočni kopeli. Sedem dni v moji družbi, sedem dni temeljitega dela na sebi, sedem dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem otoku Sonca in Boginje Afrodite, boginje lepote in ljubezni. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želimo posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, bo takrat pravi ČAS za POPOLNI RAZCVET.

Otok Sonca in Boginje lepote in ljubezni, Afrodite, je prav poseben in meni zelo ljub. Predstavlja en otok, dve državi, nepozabne spomine, občutke in mogočno prebujanje ženske energije. Sama se že v njegov objem podajam več kot 10 let in sedaj je čas, da se na to posebno popotovanje odpravimo tudi skupaj. Oddih je možno tudi podaljšati – to prosim omenite ob prijavi :)

Če želite več informacij mi pošljite svoj kontakt, da vam pošljem podrobnejši program. To bo resnično Kraljevsko in tudi cenovno dostopno vsem. Podarite si nekaj lepega. Oddih je namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti.

Investicija vase (za 7 dni): promocijska ceno 1.190,00 € za prijave do 15. 6. (cena za kasnejše prijave 1.490 €) vključuje:

  • Nastanitev (dvoposteljne sobe s polpenzionom). Možna je tudi nastanitve v enoposteljnih sobah z doplačilom.
  • Letalski prevoz (vključuje ročno prtljago dimenzije 55x40x20 cm, max. 10 kg). Možnost doplačila za več prtljage do 15 ali 20 kg.
  • Prevoz iz Ljubljane do letališča in nazaj (v primeru, da bomo leteli izven Slovenije).
  • Vse prevoze, oglede in vstopnine na Cipru. Med drugimi si bomo ogledali glavno mesto Nikozija (dvojna prestolnica – severni del mesta je turški, južni del grški), plažo Afrodite - Petra tou Romiou "Aphrodite's Rock", Tombs of the Kings - grobnice kraljev v Pafosu, Kourion - antični teater in arheološko najdbišče, nacionalni park Cape greco, letoviško mesto Larnaca.
  • Terapevtsko jogo, delavnico Čarobna priprava na poletje, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo).

Vse to je že vključeno v ceno. Možno je plačilo na več obrokov (do odhoda je potrebno poravnati celotni znesek).

Prijave in več informacij: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).
Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

Na tem oddihu bom predala tudi vsa svoja dosedanja znanja in izkustva, ki me spremljajo že od nekdaj. Dodali bomo tudi elemente in pridih aromaterapije, zdravilnega dotika, zvočne kopeli in dodatna razvajanja, ki nas bodo popeljala v globine našega srčka. Na delavnici boste deležni tudi terapije terapevtske joge, da bomo določena nova spoznanja vključili tudi v vsakdanjo prakso.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...