Terapevtsko jogijski vikend oddih+delavnica terapevtske joge – Poletje

Terapevtsko jogijski vikend oddih+delavnica terapevtske joge – Poletje

19. maj 2017 ob 14:00, Hrvaška
0 komentarjev    45 ogledov
Kdaj: 19. maj 2017 ob 14:00 do
21. maj 2017 ob 18:00
Kje:
Prispevek:290 €
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:irena.podverzen@gmail.com

Terapevtska Joga je celovit sistem obnovitvene, nežne joge, dihalne tehnike, zavedanje izdihanega zraka, samomasaže, “hands-on healinga” in vodene meditacije, ki ustvarja izkušnjo globoke sprostitev, kjer se lahko prične naravno zdravljenje.


TERAPEVTSKO JOGIJSKI VIKEND ODDIH OB MORJU Z DELAVNICO TERAPEVTSKE JOGE – DOBRODOŠLO POLETJE je namenjen prav vsem, tako posameznikom, parom, skupinam in tudi otrokom. Predvsem tistim, ki se želite naučiti te preproste naravne tehnike, s pomočjo katere se lahko na naraven in nežen način razbremenite vsakodnevnih obveznosti in sami prevzamete “odgovornost” za svoje življenje. Namenjena je prav vsem, tudi tistim, ki jogo že izvajate ali pa ste šele začetniki, raznim terapevtom, maserjem, tistim, ki jogo že poučujete in bi radi izpopolnili svoja znanja in ponudili ljudem nekaj več. Vsekakor pa je namenjena vsakemu posamezniku, ki se dnevno srečuje s stresnimi situacijami in s pomočjo teh položajev lahko v kratkem času maksimalno naredimo zase največ tudi kar doma oziroma kjerkoli in kadarkoli. Primerna je tako za mlajšo in starejšo populacijo. Tako boste lahko vedno ob vsakem času in kjerkoli sam sebi najboljši “terapevt in zdravnik”. Predznanja niso potrebna.

Poletje predstavlja element ognja, ki pomeni širjenje, razmnoževanje, spremembo in raztezanje. To je čas cvetenja, spoštovanja, usmerjenosti navzven, ko se odpremo ljubezni, komunikaciji, doseganju ciljev, ko presežemo omejujoča prepričanja in sprejmemo vse dobro, ki nam pripada. ♥ Vabljeni na prav posebno delavnico vsi tisti, ki resnično želite sprejeti svetlobo kot del sebe in služiti njej, ki je edino resnična.

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu, ob osrčju jadranskega morja, meditirali, izpeljali delavnico terapevtske joge – dobrodošlo Poletje, se predajali zvočni kopeli. Poskrbljeno bo tudi za gurmansko razvajanje naši burbončič, tudi Spa in wellness je vključen, kjer se bomo lahko Kraljevsko razvajali v savnah. Tako, kot se za Kraljice in Kralje “spodobi”. Tri dni v moji družbi, tri dni temeljitega dela na sebi, tri dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem mestu, na čarobni lokaciji. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, in sedaj je pravi ČAS za POPOLNI RAZCVET.

Če čutite, da potrebujete ta “popolni odklop” in hkrati čarobno prebujanje in delo na sebi ob toplem morju je trenutno na voljo termini in sicer od petka, 19. 5., do nedelje, 21. maja.

Če želite več informacij mi pošljite svoj kontakt, da vam pošljem podrobnejši program. To bo resnično Kraljevsko in tudi cenovno dostopno vsem. Podarite si nekaj lepega. Vikend tretma bo namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti ter čarobni pripravi na Poletje.

DELAVNICA TERAPEVTSKE JOGE – DOBRODOŠLO POLETJE
Poletni čas je čas, ko v naravi vse raste, cveti, plodovi se razvijajo. Tak proces se odvija tudi znotraj nas in nanj se moramo ustrezno pripraviti tudi mi (uskladiti svoje fizično, čustveno in mentalno telo). Zato se bomo na delavnici posvetili predvsem samemu sebi in letnemu času, ki prihaja. V ospredje prihaja element ognja, ki je povezan s toploto in našim srcem. Kadar je to v neravnovesju, lahko postane oseba melanholična ali nezadovoljna in težko uživa aktivnosti življenja. Posvetili se bomo posebni tematiki, ki bo namenjena naši pripravi na poletje.

• Seznanili se bomo s teorijo petih elementov, ki nas uči pazljivo poslušati odzive in govorico svojega telesa.
• Spoznali bomo bioritemsko notranjo uro posameznih organov in meridianov (energijskih kanalov) in se tako “naučili delati prave stvari ob pravem času” (posebno pozornost bomo namenili meridianu srca, perikarda, tankega črevesja in trojnega grelca).
• Seznanili se bomo z osnovnimi terapevtskimi položaji terapevtske joge, ki sta jo zasnovala izjemna Cheri Clampett Borda in Arturo Peal iz Amerike, ki vam bodo omogočali maksimalno regeneracijo, izbris stresa v vsakdanjem življenju, naš organizem pa si bo lahko odpočil in tako boste lahko sami pripomogli k izboljšanju svojega počutja in zdravja.
• Posvetili se bomo organom, ki s povezani s poletjem (srcu, žilam, jeziku).
• Poseben namen bomo posvetili čustvom in jih skušali uravnovesiti (veselje, odnosi do soljudi, odnos do dela, življenja, samega sebe) v varnem in mirnem okolju.

• Manjkalo ne bo tudi kulinaričnih napotkov za prehrano in uporaba začimb v tem letnem času.
• Spoznali bomo akupresurne točke in vaje za notranje ravnovesje, zdravje in vitalnost.
• Prav tako ne bo manjkalo odprte debate, kjer si bomo lahko izmenjavali mnenja, praktična znanja in izkušnje.
• Umirili in uskladili bomo vsa naša telesa (fizično, mentalno, čustveno in svetlobno).
• Seznanili se bomo s tehnikami hands-on healinga.
• Se posvetili “pravilnemu” trebušnemu dihanju.
• Se spomnili, kako lahko sami najbolje pripomoremo k boljšemu življenju in najdemo pot do svojega srca, predvsem na naraven, miren način.
• Se zavedali in predvsem začutili, kako “samozdravilno” moč nosimo v sebi.

Na tem oddihu bom predala tudi vsa svoja dosedanja znanja in izkustva, ki me spremljajo že od nekdaj. Dodali bomo tudi elemente in pridih aromaterapije, zdravilnega dotika, zvočne kopeli in dodatna razvajanja, ki nas bodo popeljala v globine našega srčka. Na delavnici boste deležni tudi terapije terapevtske joge, da bomo določena nova spoznanja pripeljali tudi v vsakdanjo prakso.

Investicija vase: v ceno 290 € za tri dni je vključena namestitev v dvoposteljnih sobah s polpenzionom (doplačilo za enoposteljno sobo; lahko vam tudi mi poiščemo sostanovalko/sostanovalca), spa in wellnes, jutranja in večerna terapevtska joga, delavnica terapevtske joge – dobrodošlo Poletje, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo). Cena vključuje tudi individualno svetovanje in individualni tretma terapevtske joge. Te cene veljajo samo za prijave do 1. maja.

Več informacij si lahko preberete na spletni strani: http://www.tempelj-harmonije.com/

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥

 

Prijava na dogodek | Terapevtsko jogijski vikend oddih+delavnica terapevtske joge – Poletje, 19. maj 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Poreč, bo znana naknadno, HrvaškaTempelj Harmonije

Usposabljanje za boljše življenje

Najdi svojo pot nazaj k svojemu srcu ~ Find your way back to your heart

Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji