Thai masaža in Reusi Dat Tom vaje -Thai joga (Harmony program)

Thai masaža in Reusi Dat Tom vaje -Thai joga (Harmony program)

4. avgust 2017 ob 12:00, Hrvaška
0 komentarjev    177 ogledov
Kdaj: 4. avgust 2017 ob 12:00 do
11. avgust 2017 ob 12:01
Kje:
Prispevek:Odvisno od nastanitve in termina, od 200 do 480 €/teden
Organizira:Harmony program na Pašmanu
Kontakt:harmony.slovenija@gmail.com, 040 38 11 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

Nataša Radanović – Thai masaža & Reusi Dat Tom vaje (Thai joga)

“Prebudite svoj občutek preko dotika”

Ta edinstveni retreat v čudovitem okolju v naravi nam nudi priložnost, da na lastni koži spoznamo delo s telesom  in da ga istočasno tudi razumemo. Pustimo vsakdanjost popolnoma za seboj. Globoko vdihnimo in ničesar ne pričakujmo. Preprosto bodimo odprti za vse.  Naučimo se gibanja in prepuščanja gibanju. Naučimo se spustiti in se sprostiti.

Tekom našega učenja bomo spoznali užitek prejemanja in izvajanja tajske masaže. Izvajanje masaže  tukaj razumemo kot fizično aplikacijo dobrote in ljubezni. Skupaj se bomo učili masaže, meditacije in izvajali bomo starodavne vaje Reusi Dat Tom. Umetnost zdravljenja s tajsko masažo je veščina, ki se je moramo učiti več let. Vendar pa se boste s pomočjo tega seminarja lahko naučili učinkovitih tehnik, s katerimi lahko nudite podporo svoji družini in prijateljem v
vsakodnevnih situacijah.

Nuad Boran (thai masaža)  je učinkovita in prijetna oblika dela na telesu. Morda bi bilo potrebno omeniti, da to ni masaža klasičnega tipa in da z njo nima dosti skupnega. Tehnika thai masaže in sam pristop sta popolnoma drugačna z ozirom na masažo, ki jo gledamo s stališča zahodne medicine. Predvsem gre tukaj za holistično terapijo (angl. whole – eno, celo ), ki človeka obravnava kot celoto. Thai masaža je del tradicionalne tajske medicine in kot takšna predstavlja eno od najstarejših vzhodnjaških tehnik zdravljenja. Stoletja se je prenašala iz roda v rod in je globoko povezana z budistično duhovno prakso.

V vzhodnjaški medicini je življenjska energija najpomembnejši vir za vzdrževanje močnega in zdravega telesa. Stres, čustvene travme, fizično izčrpavanje, nezdrave diete in virusi lahko znatno poškodujejo naš energijski sistem ter kasneje preidejo v različne zdravstvene motnje. Zato je zelo pomembno preventivno delovanje, da do takšnih stanj ne bi prišlo. Thai masaža vključuje: akupresuro in refleksno masažo, globok in dozirani pritisk, prijetno raztezanje vseh mišic v telesu ter delo z zdravilnimi  thai balzami in z vročimi rastlinskimi obkladki. Poleg sproščanja pospešuje tudi gibljivost sklepov, izboljšuje držo, dihanje, fleksibilnost, prebavo in cirkulacijo. Doseže se naravna prožnost mišic, zmanjšuje se čustvena in živčna napetost in uresničuje se globok občutek miru med tretmajem in po njem. Thai masaža dela z energijo, ki ustvarja življenje in pomaga človeku ozavestiti in razumeti vzrok motnje.

Reusi Dat Ton je starodavni sistem vaj, ki izvira iz Reusi-ja (rišiji in jogiji) in se uporablja za vzdrževanje zdravja in čiščenje Sen kanala. Sestavljajo ga vaje dihanja, samomasaže, akupresure, dinamične vaje, vaje za izboljšanje telesne drže, mantre, vizualizacije in meditacije. Ta sistem imenujejo tudi thai joga. S pomočjo teh tehnik samomasaže boste bolje spoznali svoje telo. Tako lahko dosežete boljše razumevanje telesa, tudi ko izvajate masažo nekomu drugemu. Te tehnike so zelo koristne in z njihovo redno uporabo to vpliva se na uravnovešenje treh teles (fizično, energijsko in mentalno).


Nataša Radanović se je strokovno izpopolnjevala v Italiji, Indiji in na Tajskem. Profesionalno se ukvarja z masažo od leta 2003. 6 let je prebivala in delala v Italiji kot Spa in Welness terapevt. V Indiji se je posvetila joga terapiji, a ko je prvič odšla na Tajsko, je tam odkrila popolnoma drugačno obliko dela na telesu. Od takrat naprej se redno ukvarja s tradicionalno Thai terapijo. Je certificirana fizioterapevtka, učiteljica joge in terapevtka tradicionalne thai terapije. Je tudi član Thai healing Alliance International (THAI) asociacije.

 Harmony program na otoku Pašman

je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zdravilnih zelišč, ki rastejo na otoku, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, druženj in izmenjave izkušenj, bivanja v neokrnjeni naravi, kjer je poudarek na povezanosti z elementi zraka, vode, ognja in zemlje.

Harmony center se nahaja na otoku Pašmanu, kjer je obilo nedotaknjenih mediteranskih predelov, kjer imamo občutek večje občutek povezanosti z naravo. Človek postane eno z olivami, zelišči, kamenjem, soncem… S tem se proces preobrazbe znatno pospeši in se premakne v esencialno obliko. Morje, ki nam daje občutek povezanosti s celim svetom, odpira v nas nove vidike. Kopel v slani vodi prav tako zelo čisti naše energetsko polje postanih energij. Pijemo čaje iz zelišč, ki rastejo na otoku, s čimer se dodatno povezujemo z vibracijami prostora,kjer se Harmony center nahaja. Sonce, ki ga je v izobilju, še dodatno izziva nove vibracije v našem telesu. Zemlja, kot materinski princip, Sonce kot očetovski princip in morje, ki ju povezuje, ustvarja v nas nove alkimijske reakcije, ki podpirajo procese, ki so izzvani na samem programu. Vse te komponente budijo v nas notranjo širino, prizemljitev in vrnitev s svoje lastno središče.

CENA VKLJUČUJE:

  • polni vegetarijanski penzion,
  • štiri ure dnevnega programa
  • jutranje vadbe
  • izbrani tedenski seminar ( cca. 3 ure)
  • večerni program
  •  čaje za prečiščevanje organizma in vodo (čez cel dan)

 

Namestitev po osebi16.6. - 23.6.   23.6. - 30.6   30.6. - 14.7   14.7. - 18.8.   18.8. - 25.8.   25.8. - 1.9.   
Šotor200240250300240200
Dvoposteljna soba - skupni TWC280320350390330280
Dvoposteljna soba v mobilni hiški310350380420360310
Dvoposteljna soba v hiši izven kampa - lastni twc310350380420360310
Dvoposteljna soba za 1 osebo - skupni TWC350390420460410350
Enoposteljna soba v mobilni hiški - lastni TWC370410440480430370

TURISTIČNA TAKSA: Se obračunava posebej na recepciji kampa (1 € za odraslo osebo).

RELAX PROGRAM

V kolikor se nekdo seminarja ne udeleži, je cena nižja za 20 evrov na teden.

OTROCI:

otroci mlajši od treh – brezplačno bivanje (če v sobi ne uporabljajo svojega ležišča)

otroci od 3. do 12. leta  –  50 % popust.

V času seminarjev je organizirano varstvo otrok s programom, za kar je potrebno doplačati  20 evrov na  teden /otroka.

PREVOZ: !!! ORGANIZIRAN JE DIREKTEN AVTOBUSNI PREVOZ IZ SLOVENIJE !!! (OZNAČI NA PRIJAVNICI!)

 PREDNOSTI: 

DRUŽENJE IN SPOZNAVANJE  SE PRIČNE ŽE V SLOVENIJI  

VOŽNJA JE BREZSKRBNA IN VARNA

EKOLOŠKO – s skupnim prevozom POSKRBIMO ZA NAŠO NARAVO

(Cena povratne karte in povratne vozovnice za trajekt je 85 €)

DOPLAČILA:

NAJEM ŠOTORA – V  kampu lahko najamete šotor  za 15 evrov na  teden. Če poleg tega najamete še  vzmetnico in spalno vrečo, je doplačilo  5 evrov na teden.

NAJEM KOLES – V kampu je možnost najema kolesa.

DODATEN TEDENSKI SEMINAR – V kolikor se želite udeležiti še enega tedenskega seminarja, je potrebno doplačati 30 € 

DODATNE INFORMACIJE IN  REZERVACIJE

PIŠITE NA: harmony.slovenija@gmail.com

 ON-LINE prijavnica

 URŠKA  –  +386  (0) 40 38 1 1 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

POSTOPEK REZERVACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS preko elektronske pošte:  harmony.slovenija@gmail.com

izponlite ON LINE PRIJAVNICO >>

nakažite AKONTACIJO na:  OBILJE ŽIVLJENJA, URŠKA LEBAN S.P.,Gradnikove brigade 59,      5000 Nova Gorica; ABANKA VIPA D.D.; TRR: 0510 0801 3757 793; NAMEN: ime in priimek osebe, ki program rezervira; sklic: 00

ZNESEK AKONTACIJE:  80 € za eno odraslo osebo /teden; 40 € za otroka /teden

 

Prijava na dogodek | Thai masaža in Reusi Dat Tom vaje -Thai joga (Harmony program), 4. avgust 2017

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Kamp Torkul, Pašman, 23262, Kraj, HrvaškaHarmony program na Pašmanu

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zelišč, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, bivanja v neokrnjeni naravi, s poudarkom na povezanosti z zrakom, vodo,ognjem in zemljo.Spletna stran:
http://harmony.hr/sl
Nalagam...
PRIJAVI  

Komentarji

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji