22
december

Trance Dance obred ob zimskem solsticiju

Kdaj: 22. decembra ob 19:00
Kje:
Prispevek:40ÔéČ/ 50ÔéČ na dan dogodka
Organizira:Trance Dance Slovenija
Kontakt:trancedance.si@gmail.com

520 ogledov

Solsticij je naravni praznik, ki ga obhajamo obredno, da┬á spo┼ítujemo na┼ío povezanost z naravnimi cikli in se umestimo v naravni red, usmerimo pozornost v dejansko uresni─Źitev na┼íih pro┼íenj, prehod na┼íih ┼żelja iz misli v obliko/ meso. Praznovali bomo zimski solsticij= zmage lu─Źi nad temo in sicer v soboto 22.12.2018 ob 19h v prostorih Plesne izbe Maribor, Pobre┼íka c. 20, Mb.

Trance Dance spodbuja osebi razvoj skozi izkušnjo, izkušanje

Pri┬áTrance┬áDance-u uporabljamo┬ásodobne pristope,┬ákot so preveza ─Źez o─Źi oz┬ábandana, transformativna┬ádihalna tehnika┬áter┬ánavdihujo─Źa glasba, da spodbudimo raziskovanje, ki nas celi. Potovanje podpira┬áVlado Matela┬ás tolkali v ┼żivo.

Kako do vse svoje energije in kako razi┼í─Źemo lastne meje ter omejitve?┬á

V globoki temi,┬ás prevezo ─Źez o─Źi┬áin sami s seboj se lotimo┬áodnosa┬ádo lastnega bitja, bivanja in du┼íe. Raziskujemo in naredimo primeren premik. Z iskrenim gibanjem vstopimo v prostor, iz katerega izhajajo┬ánavdih, sanje, ideje, zdravje. Energija je gibanje, gibanje je ples, ples spet energija. Po obredu vemo kako bolj iskreno ┼żiveti s seboj, tako je v ┼żivljenju la┼żje. Pot je tudi izziv.

Trance┬áDance┬áobred┬áje oblikovan na osnovi ┼íamanskih pristopov; iskanja vizije v osami in temi, obredno posve─Źanje namenu in prednikom, naravna zamaknjenost v zavedanju enosti ter povezanosti vseh bitij.

Namen, ki si ga izberemo za┬áobred,┬áozavesti na┼íe delovanje┬áin ga postavi v┬ákontekst. Skozi gibanje, skozi┬ávodeni┬átrenutni navdih┬áizku┼íamo druge mo┼żnosti, druga─Źen┬árazplet. Izzove se stanje, kjer se prepustimo intuitivnemu gibanju sistema um/telo in se pove┼żemo s svojimresni─Źnim bitjem.┬á

Trance┬áDance┬áspodbudi duhovno prebujenje, umsko jasnost, telesno ozave┼í─Źenost in ─Źustveno ugodno po─Źutje.

Priporo─Źam udobna obla─Źila, ki omogo─Źajo neomejeno gibanje, vodo. Postavljen bo tudi oltar, za katerega si lahko prinesete predmet mo─Źi.


Prispevek┬áza┬áTrance┬áDance┬áobred┬áje 40/50ÔéČ.┬áPrijave so┬áobvezne in obvezujo─Źe, za┼żeljeno predpla─Źilo ( v tem primeru 40ÔéČ).

Vabim z ljubeznijo in najboljšim namenom.

Edita ─îer─Źe, Trance Dance facilitator

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Trance Dance, osnovan na šamanskih tehnikah, je namenjen vzgoji odnosa do duše. Skozi transformativne dihalne tehnike, uporabo bandane, s glasbo in gibanje izzovemo stanje,kjer se prepustimo navdihu duha...

Nalagam...