22
DECEMBER

Trance Dance obred ob zimskem solsticiju

Kdaj: 22. decembra 2018 ob 19:00
Kje:
Prispevek:40‚ā¨/ 50‚ā¨ na dan dogodka
Organizira:Trance Dance Slovenija
Kontakt:trancedance.si@gmail.com

0 komentarjev    377 ogledov

Solsticij je naravni praznik, ki ga obhajamo obredno, da¬† spoŇ°tujemo naŇ°o povezanost z naravnimi cikli in se umestimo v naravni red, usmerimo pozornost v dejansko uresnińćitev naŇ°ih proŇ°enj, prehod naŇ°ih Ňĺelja iz misli v obliko/ meso. Praznovali bomo zimski solsticij= zmage luńći nad temo in sicer v soboto 22.12.2018 ob 19h v prostorih Plesne izbe Maribor, PobreŇ°ka c. 20, Mb.

Trance¬†Dance¬†spodbuja osebi razvoj skozi izkuŇ°njo, izkuŇ°anje

Pri¬†Trance¬†Dance-u uporabljamo¬†sodobne pristope,¬†kot so preveza ńćez ońći oz¬†bandana, transformativna¬†dihalna tehnika¬†ter¬†navdihujońća glasba, da spodbudimo raziskovanje, ki nas celi. Potovanje podpira¬†Vlado Matela¬†s tolkali v Ňĺivo.

Kako do vse svoje energije in kako raziŇ°ńćemo lastne meje ter omejitve?¬†

V globoki temi,¬†s prevezo ńćez ońći¬†in sami s seboj se lotimo¬†odnosa¬†do lastnega bitja, bivanja in duŇ°e. Raziskujemo in naredimo primeren premik. Z iskrenim gibanjem vstopimo v prostor, iz katerega izhajajo¬†navdih, sanje, ideje, zdravje. Energija je gibanje, gibanje je ples, ples spet energija. Po obredu vemo kako bolj iskreno Ňĺiveti s seboj, tako je v Ňĺivljenju laŇĺje. Pot je tudi izziv.

Trance¬†Dance¬†obred¬†je oblikovan na osnovi Ň°amanskih pristopov; iskanja vizije v osami in temi, obredno posveńćanje namenu in prednikom, naravna zamaknjenost v zavedanju enosti ter povezanosti vseh bitij.

Namen, ki si ga izberemo za¬†obred,¬†ozavesti naŇ°e delovanje¬†in ga postavi v¬†kontekst. Skozi gibanje, skozi¬†vodeni¬†trenutni navdih¬†izkuŇ°amo druge moŇĺnosti, drugańćen¬†razplet. Izzove se stanje, kjer se prepustimo intuitivnemu gibanju sistema um/telo in se poveŇĺemo s svojimresnińćnim bitjem.¬†

Trance¬†Dance¬†spodbudi duhovno prebujenje, umsko jasnost, telesno ozaveŇ°ńćenost in ńćustveno ugodno pońćutje.

Priporońćam udobna oblańćila, ki omogońćajo neomejeno gibanje, vodo. Postavljen bo tudi oltar, za katerega si lahko prinesete predmet mońći.


Prispevek¬†za¬†Trance¬†Dance¬†obred¬†je 40/50‚ā¨.¬†Prijave so¬†obvezne in obvezujońće, zaŇĺeljeno predplańćilo ( v tem primeru 40‚ā¨).

Vabim z ljubeznijo in najboljŇ°im namenom.

Edita ńĆerńće, Trance Dance facilitator

Prijava na dogodek | Trance Dance obred ob zimskem solsticiju

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 Ňĺarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Plesna izba Maribor, PobreŇ°ka cesta 20, Maribor


Trance Dance Slovenija

Trance Dance

Trance Dance, osnovan na Ň°amanskih tehnikah, je namenjen vzgoji odnosa do duŇ°e. Skozi transformativne dihalne tehnike, uporabo bandane, s glasbo in gibanje izzovemo stanje,kjer se prepustimo navdihu duha in opolnomońćimo gibalne vzorce sistema um/telo

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiŇ° tudi 3 Ňĺarke!

Facebook komentarji

Nalagam...