1
oktober

Ustvarjalne delavnice z glino za ženske - Venera

Organizira: Avocado center
Kdaj: 1. oktobra ob 16:30 do
1. oktobra 2023 ob 18:30
Kje:
Prispevek:35
Organizira:Avocado center
Kontakt:031 576 807, sasa@avocado-center.si

4 ogledov

Nedelja, 1. oktober, od 16:30 - 18:30
Prijava na: sasa@avocado-center.si

Draga ljuba ženska.
Upam, da cena ni ovira pri tvoji odločitvi za udeležbo na delavnici. Čutim, da moram prvo pojasniti, da ni najlažje narediti delavnico z glino na terenu. Še posebaj, ker želim, da tvoj kipec, tvoj amulet Venere, po žganju v peči v lončarskem ateljeju v Ljubljani in glaziranju pride nazaj k tebi. 
 
In navkljub temu, ti želim omogočiti prostor, kjer se boš povezala z virom svoje ustvarjalnosti in drugimi kvalitetami kot so umirjenost, notranja tišina, kontemplacija in tvornost. 
 
Skozi ustvarjalni proces se bomo prebudile v najgloblji del sebe, se povezale s svojo osebnostjo ter v svetu, kjer večinoma delujemo iz leve možganske polovice, to- do list in hitenja, omogočile sami sebi, da se upočasnimo, zadihamo in zasidarne v svoje maternice ustvarjamo.
 
Večer bo obarvan z žensko energijo, kjer bomo ustvarile Venerin Amulet. Legenda pravi, da amulet prinaša večjo privlačnost, poveča spolno željo, vitalnost, lepoto. Skozi simboliko kipca bomo odstranile blokade v ljubezni ter sprostile vse, kar nas ovira pri odprtosti za ljubezen in samoljubezen. Kipec bo tvoja manifestacija, ki te bo spominjal na tisto, čemur mu boš skozi voden proces sama pripisala pomen.
 
In ni čarobja brez gline.
 
Glina, prastar material, ki nas popelje nazaj k koreninam življenja. Glina nas uteleša, mehka in močna hkrati, nam nudi svobodo izražanja in oblikovanja. Skozi delo z glino bomo prebudile močne občutke, izrazile svoje notranje pokrajine ter stopile v  svet ustvarjanja, ki zahteva le dotik ter prinaša čudovit občutek povezanosti s samim seboj.
 
Pridruži se nam na potovanju, ki vključuje kratko predstavitev tehnik dela z glino, vodeno umiritev ter oblikovanje svoje estetske podobe v obliki čudovitega kipca. Skozi zavestno interpretacijo bomo zaključile proces stvaritve ter ga delile v sproščenem pogovoru v krogu.
 
Pripravi se, da za hip spustiš vsakodnevne skrbi in se podaš na pot odkrivanja same sebe skozi umetnost. Prav ničesar ne potrebuješ predhodno vedeti – le željo po poglobljenem stiku s sabo.
 
Pridruži se nam na čudovitem popotovanju
in napolni svojo posodo ustvarjalnosti,
draga ženska!
 
Delavnica poteka ob spremljavi žive glasbe, zvočne atmosfere katero bo za nas ustvaril Guillermo Escalante. 
 
S srcem,
Kim Germ
 
Prispevek za delavnico: 35 €
Prijave: sasa@avocado-center.si

ORGANIZATOR

Pridruži se nam in poišči v naši ponudbi dejavnost ali vadbo, ki bo tvoje telo naredila bolj gibljivo, tvojega duha pa bogatejšega in bolj radostnega. Na voljo so...


Dogodki organizatorja

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...