30
JUNIJ

Uvodna online delavnica Kreacija obilja

Organizira: Tempelj Srca
DOGODEK
JE ┼ŻE MIMO
Kdaj: 30. junija 2018 ob 10:00 do
30. junija 2018 ob 13:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:25ÔéČ namesto 50ÔéČ
Organizira:Tempelj Srca
Kontakt:gregor@gre-gor.com ali z sms-om na 031 424 161, Gregor

0 komentarjev    263 ogledov

Ali ste kdaj slišali sebe ali koga od vaših staršev razmišljati na glas takole:
- ┼żivljenje je te┼żko
- nimamo denarja
- denar pokvari ljudi
- delam, da pre┼żivim
- moram se ┼żrtvovati
- denar je kriv
- bodi skromen
...
in se zavedate, kaj si s tem pravzaprav kreirate?
Ali si to resni─Źno ┼żelite v svoji realnosti? Je verjeti v to, koristno za vas? Sami si kreiramo svojo realnost, s svojimi mislimi, besedami, ─Źustvi. Vendar na na┼íe misli zelo vpliva tudi na┼ía podzavest, kjer imamo shranjene vzorce, tudi prepri─Źanja prednikov, ki se jih niti ne zavedamo. Tako da tudi za to, kar so govorili na┼íi star┼íi, ko smo bili ┼íe otroci, obstaja velika verjetnost, da v podzavesti verjamemo tudi sami.

Ste ┼że sli┼íali kak┼ínega uspe┼ínega ┼íportnika ali prebrali v kak┼íni knjigi, da je za uspeh potrebna zmagovalna miselnost? Ali pa da je razlika med bogata┼íem in reve┼żem predvsem v njuni miselni naravnanosti, v njunih prepri─Źanjih? Va┼íe ┼żivljenje, va┼ía finan─Źna realnost je torej odvisna od va┼íih podzavestnih prepri─Źanj.
In zato ...

na delavnici "Kreacija obilja" boste spoznali, kako zelo va┼ía podzavestna prepri─Źanja o denarju, bogastvu, rev┼í─Źini ÔÇŽ vplivajo na va┼íe ┼żivljenje. Ugotavljali boste lastna prepri─Źanja, jih ozave┼í─Źali in prepri─Źan sem, da boste ┼íokirani nad ugotovljenim, hkrati pa spoznali, zakaj so se vam dogajale dolo─Źene situacije v va┼íem ┼żivljenju.

Na delavnici boste prejeli ─Źi┼í─Źenje oz. osvobajanje od dolo─Źenih energijskih blokad in podzavestnih prepri─Źanj, ki blokirajo pritok energije, tudi denarja, v va┼íe ┼żivljenje. Prejeli boste tudi nove informacije, nove programe, s katerimi boste pritegnili ve─Ź obilja v svoje ┼żivljenje. V svojo podzavest boste prejeli ve─Ź kot 1000 najvi┼íjih resnic, perspektiv in definicij.

Nau─Źili se boste tudi kako pravilno manifestirati in si kreirati nove situacije, stvari v svojo realnost.

Delavnica je plod raziskovanja, testiranj in terapij, ki jih izvaja GREGOR ┼áIKMAN, intuitivni zdravilec, terapevt in u─Źitelj tehnik samozdravljenja in zavestnega ┼żivljenja (ThetaHealing┬«, Access Bars┬«, Usui Reiki, Imara Reiki, Angelskih zdravljenj). Je certificiran u─Źitelj za ThetaHealing┬« seminarje, za za─Źetno in nadaljevalno stopnjo in za napredne ThetaHealing┬« seminarje Intuitivna Anatomija, ter Manifestacija in Obilje, prav tako tudi za Usui in Imara Reiki, Access Bars in u─Źitelj za Angelskega Terapevta ter facilitator za Access Consciousness telesne procese.

Dodatne informacija in prijave na email gregor@gre-gor.com ali na 031 424 161

Prijava na dogodek | Uvodna online delavnica Kreacija obilja

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 ┼żarkov. Registriraj ali prijavi se!
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobi┼í tudi 3 ┼żarke!

Facebook komentarji

Nalagam...