30
JUNIJ

Uvodna online delavnica Kreacija obilja

Organizira: Tempelj Srca
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 30. junija 2018 ob 10:00 do
30. junija 2018 ob 13:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:25€ namesto 50€
Organizira:Tempelj Srca
Kontakt:gregor@gre-gor.com ali z sms-om na 031 424 161, Gregor

0 komentarjev    263 ogledov

Ali ste kdaj slišali sebe ali koga od vaših staršev razmišljati na glas takole:
- življenje je težko
- nimamo denarja
- denar pokvari ljudi
- delam, da preživim
- moram se žrtvovati
- denar je kriv
- bodi skromen
...
in se zavedate, kaj si s tem pravzaprav kreirate?
Ali si to resnično želite v svoji realnosti? Je verjeti v to, koristno za vas? Sami si kreiramo svojo realnost, s svojimi mislimi, besedami, čustvi. Vendar na naše misli zelo vpliva tudi naša podzavest, kjer imamo shranjene vzorce, tudi prepričanja prednikov, ki se jih niti ne zavedamo. Tako da tudi za to, kar so govorili naši starši, ko smo bili še otroci, obstaja velika verjetnost, da v podzavesti verjamemo tudi sami.

Ste že slišali kakšnega uspešnega športnika ali prebrali v kakšni knjigi, da je za uspeh potrebna zmagovalna miselnost? Ali pa da je razlika med bogatašem in revežem predvsem v njuni miselni naravnanosti, v njunih prepričanjih? Vaše življenje, vaša finančna realnost je torej odvisna od vaših podzavestnih prepričanj.
In zato ...

na delavnici "Kreacija obilja" boste spoznali, kako zelo vaša podzavestna prepričanja o denarju, bogastvu, revščini … vplivajo na vaše življenje. Ugotavljali boste lastna prepričanja, jih ozaveščali in prepričan sem, da boste šokirani nad ugotovljenim, hkrati pa spoznali, zakaj so se vam dogajale določene situacije v vašem življenju.

Na delavnici boste prejeli čiščenje oz. osvobajanje od določenih energijskih blokad in podzavestnih prepričanj, ki blokirajo pritok energije, tudi denarja, v vaše življenje. Prejeli boste tudi nove informacije, nove programe, s katerimi boste pritegnili več obilja v svoje življenje. V svojo podzavest boste prejeli več kot 1000 najvišjih resnic, perspektiv in definicij.

Naučili se boste tudi kako pravilno manifestirati in si kreirati nove situacije, stvari v svojo realnost.

Delavnica je plod raziskovanja, testiranj in terapij, ki jih izvaja GREGOR ŠIKMAN, intuitivni zdravilec, terapevt in učitelj tehnik samozdravljenja in zavestnega življenja (ThetaHealing®, Access Bars®, Usui Reiki, Imara Reiki, Angelskih zdravljenj). Je certificiran učitelj za ThetaHealing® seminarje, za začetno in nadaljevalno stopnjo in za napredne ThetaHealing® seminarje Intuitivna Anatomija, ter Manifestacija in Obilje, prav tako tudi za Usui in Imara Reiki, Access Bars in učitelj za Angelskega Terapevta ter facilitator za Access Consciousness telesne procese.

Dodatne informacija in prijave na email gregor@gre-gor.com ali na 031 424 161

Prijava na dogodek | Uvodna online delavnica Kreacija obilja

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...