24
marec

V OBJEMU DUŠNE LEPOTE: Lahkotni tok življenja

Organizira: Ambasada ljubezni
Kdaj: 24. marca ob 16:00
Kje:
Prispevek:20 € v predprodaji, 30 € po 20. Marcu
Organizira:Ambasada ljubezni
Kontakt:storitve@ambasada-ljubezni.si , 070677027 ​(Julian)

335 ogledov

V OBJEMU DUŠNE LEPOTE

Ste se pripravljeni ustaviti? Vdihniti trenutek. Vdihniti življenje. Sebe. In izdihniti vse pritiske, cilje, pričakovanja. Le v objemu dušne lepote s samim seboj. Kjer odkriješ in se spomniš da si večen, da si brezmejen, da si svoboden. Vse ostalo so le bolj ali manj zabavne igre človeške inkarnacije. Igre uma, igre aspektov. Si pripravljen, da se odpreš realnosti onkraj trdega dela in nezaslužnosti? Si lahko dopustiš da je življenje zate enostavno in lahko? Ali vsaj bolj kot je sedaj? V tem primeru lepo dobrodošel oz. dobrodošla na seminar v Ljubljani!

SPREMEMBA LOKACIJE SEMINARJA :

V POSNETKU JE REČENO IZOLA, A SEDAJ BO DOGODEK POTEKAL V LJUBLJANI NA ISTI DATUM OB 16.URI

UVODNI NAGOVOR IN VABILO

O DOGODKU

Ideja za dogodek V OBJEMU DUŠNE LEPOTE, se je porodila Julianu v začetku meseca junija 2018, ko je začutil, da bi bilo čarobno in polno veselja, predstaviti nov način življenja, skupaj z dušo, zavestjo, v našem vsakdanu, širši publiki tudi v živo. Prvi dogodek je potekal v juliju v Hotelu Allegro. Sedaj prihaja 4. v ciklu seminarjev in sicer LAHKOTNI TOK ŽIVLJENJA.

LAHKOTNI TOK ŽIVLJENJA

Naučeni smo bili, da življenje pomeni trdo delo, odrekanje, pomanjkanje. Garanje, ustrezanje, boj, tekmovanje. Kaznovanje, strah, nezaslužnost. In tako naprej in tako naprej. Ste začutili energijo za zgornjimi besedami? Kaj vam pravi? Vas nagovarja ali odbija? Vam je vseeno? Imate morda dovolj starega načina delovanja in bivanja na tem modrem planetu?

V vsakem primeru ste na "pravem" mestu. Ne glede na vaš odgovor, ne glede na vaše občutke, ne glede na vaše misli in čustva. Ste pripravljeni stopiti v novo? Ali se morda le spogledujete z vsem skupaj? Ni pravilne ali napačne poti, ni pravilnega ali napačnega odgovora. Vedno ste v vsakem trenutku na "pravem" mestu, v vsej svoji popolnosti. Kako Julian? Me boste vprašali. Razumem vas. Seveda, s pomembnim dodatkom. Um in človeški del vas samih, tega običajno ne dojema tako - tega, da je vse popolno tako kot je. Kakorkoli, to še ne pomeni da iz "višje oziroma drugačne" perspektive to ne drži! Vsekakor drži! In to govorim iz lastne izkušnje.

In možno je tudi živeti drugače, imeti več, BITI VEČ! Nisem tukaj da bi vas prepričal o čemerkoli, da bi vam moral nekaj dopovedati oziroma vplivati na vaše življenje in vas rešiti ... ne, ne, ne. To bi bila manipulacija in izstop iz občutka resničnega sočutja, katerega smo obravnavali na zadnjem srečanju in ugotovili, kaj pomeni svobodno sprejemanje situacij, ljudi in dogodkov. Z globokim zavedanjem, da je vse ŽE v najlepšem redu. (Posnetek dogodka je na voljo tudi za nakup, če si želite več informacij o tem, nas prosim osebno kontaktirajte. Seminar je trajal namreč kar 3-4 ure. Izjemen potencial za odprtje v VEČ in osebno transformacijo.)

Prav tako pa je prihajajoči dogodek LAHKOTNI TOK ŽIVLJENJA tudi izjemna priložnost, da objamete lahkotnost bivanja, iz povsem nove, osvobajajoče perspektive, ne iz umske ideje "biti v trenutku". Um ni zmožen sam po sebi "biti v trenutku", le skupaj z dušo, zavestjo, razsvetljeno prezenco, je možno živeti v takšnem energijskem stanju na Zemlji.

Lahkoten tok življenja je poln tudi obilja (ampak drugače kot si predstavlja um).

Naslovili bomo vzorce, prepričanja, kontrolo, ki nam onemogočajo resnično lahkotnost bivanja - iz takih ali drugačnih razlog. Ni več pomembno. Kar šteje v tem momentu je to, da se te stare zgodbe lahko razpustijo. Iz že s samo zavestno odločitvijo za prijavo na dogodek, se to prične dogajati še veliko bolj jasno, intenzivno in direktno. Energija vam služi. Vedno. Svoboda trka na vrata, dragi moji oz. dragi SVOJI, ste pripravljeni odgovoriti? Ste se pripravljeni prepustiti? Ste si pripravljeni ZAUPATI?

Z vsem srcem in dušo. Sčasoma ali kar takoj? Na to vprašanje lahko odgovorite le sami. A nekaj je povsem jasno. Če ste se znašli tukaj v energetskem prostoru teh besed, vas je nekaj pripeljalo sem. Nek glas, nek občutek, nek klic. Nekaj v vas samih. Vse na svetu je le ogledalo lastne kreacije in veličine! Pa čeprav morda dostikrat v življenju vse to seveda ne izgleda tako.

Torej, vse je lahko enostavno, preprosto, zabavno. Z roko v roki s svojo dušo, z roko v roki z brezpogojnim zaupanjem vase - svojemu večnemu delu! In vsak ga ima. Brez izjeme, čeprav ga marsikdo ne vidi in ne čuti nazorno ali sploh ne. Ni pomembno, važno je kaj izbirate SEDAJ! Vse to bo na seminarju odprto naslovljeno in nagovorjeno. Tudi s praktičnimi izkušnjami dušnega dihanja in novimi vrstami meditacije ob podpori Julianove avtorske glasbe, ki bo izvajana v živo. Ni potrebe po tem, da bi bilo življenje še vedno težko! To je stara zgodba, iluzija, igra.

Tisti, ki jo imate dovolj, dobrodošli da se nam pridružite 24. Marca ob 16. uri v Ljubljani.

Napišimo novo, lahkotno zgodbo lastne eksistence!

Počaščen in vesel bom, če vam bom lahko pri tem pripomogel in služil s svojo dušno lepoto ter brezčasno modrostjo. Je zrcalo vaše! Ter vas seveda morda nasmejal in spomnil na veselje in radost svobodnega življenja. Kjer ni več na nobeni ravni trpljenja...

Se vidimo? Le vi lahko odgovorite na to.

TRDO DELO JE ZASTARELO, ZAKAJ ŽIVLJENJE NE BILO BI VESELO?!

Julianu se bodo na dogodku pridružili tudi gostje. Imena bodo objavljena spontano.

ČE BEREŠ TE VRSTICE, SI TUKAJ Z RAZLOGOM!

Ambasada Ljubezni je akademija za spiritualno in zavestno rast, kjer Julian že leta ustvarja skozi seanse, spletne / osebne seminarje in različne članke.

Seminar bo zelo spotan, poln simpatičnih in šaljivih razlag, dihalnih meditacij, ter bolj kot vse, prikazalo se bo, kako je življenje lahko igrivo, spontano in polno lepote, ko se prepustimo svojemu bistvu, resničnemu sebstvu, JAZ SEM prezenci.

Lepo vabljeni da se seminarja / srečanja / dogodka udeležite in se skupaj z nami za nekaj trenutkov sprostite in veselite, kljub temu, da bomo naslovili tematike kot sta trdo delo in nezaslužnost. Vsako bitje je le ogledalo tega, kar imamo že v sebi. To je eden izmed najbolj pomenljivih Julianovih naukov.

Naj se nova zgodba lahkotnega načina življenja začne in razširi!

Iz srca in duše, Julian

'Ljubiti sebe, v vsakem trenutku svojega življenja, z globoko strastjo in iskro v očeh, je najlepši občutek, ki ga katerokoli bitje lahko doživi v celotnem Univerzumu. In tukaj na Zemlji, imamo eksluzivno priložnost, da v neskočno prostranost izkusimo občutenje sebe kot magične lepote zavesti, kreatorja v sebi. Ne ti in tvoja duša, marveč ti KOT duša, ti kot večno svobodno bitje, skupaj s človeškim izrazom. In ni ničesar bolj veličastnega, kot človeško in božansko zlitje! Biti kot duša prisoten v telesu, to je nekaj povsem novega in posebnega. Orgazem eksistence!' Julian La Erosius

SEMINAR V ŽIVO
Seminar v živo je kot ocean zavesti, v katerega se prepustiš in se zaveš da si del nečesa mnogo, mnogo večjega! Ampak to večje si TI! Nisi le kapljica, ampak si kapljica in ocean. In ko se kapljica zave, da je v resnici tudi ona ocean, takrat življenje zasije v povsem Novi Luči! Seminar je ogledalo tvoje duše, tvoje lepote. Je spomin na tvojo brezmejnost!

ODPRIRANJE DUŠNI LEPOTI
Ko se odpremo kreatorju v sebi, tistemu neskočnemu, občutenjskemu v nas samih, se začnemo zavedati, da obstaja mnogo več kot le omejena človeška dimenzija. Brezmejnost. Duša in um in telo skupaj v božanskem plesu!

OZAVEŠČENJE ČUSTVENIH IN TELESNIH BLOKAD
Da je dušna lepota lahko prisotna z nami kot človekom v našem vsakdanu, je pomembno, da energetsko naslovimo tiste dele, aspekte in kreacije nas samih, ki niso v skladi s takšno pretočnostjo in uravnovešeno energijo.

UTELEŠENJE LAHKOTNOSTI BIVANJA
Ko je dušna prezenca, JAZ SEM prisotnost, enkrat dopuščena v človeško telo, se odpre v življenju povsem nova pravljica. Lepota sponatnosti in lahkotnosti postane naša naravna realnost.
Življenje je zgodba, ki jo pišemo sami. Mnogokrat se zdi, da nam je usoda odvzela mesto za krmilom, saj nas pretresajo najrazličnejši dogodki, ob katerih se počutimo popolnoma nemočni. Vsi vplivi iz okolja, vsi odnosi, v katerih smo se znašli, vsa dela katera opravljamo, včasih ne tvorijo prav nikakršnega občutka, da smo mi tisti, ki kreiramo svojo realnost. A vendarle, resnica je takšna, da je prav vsak človek ustvarjalec božanskega porekla!

Seminar vodi JULIAN LA EROSIUS

Ustanovitelj spiritualne akademije Ambasada Ljubezni. Avtor, glasbenik, poet, eden izmed prvih mojstrov Nove Zavesti.

SVET NOVE ENERGIJE -LJUBEZEN DO SEBE OMOGOČI LJUBEZNI DUŠE, DA JE OBČUTENA.

LE OD TEBE JE ODVISNA, ČE SE ZGODI SPREMEMBA.

Podrobnosti o dogodku V OBJEMU DUŠNE LEPOTE

LJUBLJANA, 24. Marec, Nedelja, ob 16.00
Hotel Urban, Štefanova ulica 4 (pošiljite nam prosim email ob nakazilu)

Cena in prijava:

Cena: 20 € v predprodaji, 30 € po 20. Marcu

V primeru da pripeljete s seboj 1 osebo, je vaša cena 10 eur, če pripeljete 2 osebi, se lahko dogodka udeležite brezplačno. Ostale osebe plačajo polno ceno. Po 20. Marcu - 30 za enega, 45 za dva in 60 za tri osebe, ki pridejo skupaj.

Vaša udeležba na dogodku je potrjena in rezervirana, ko prejmemo vaše nakazilo.

Nakazilo na sledeči TRR:
Luxury Masters, Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana
SI56 0214 0128 6730 994
odprto pri Novi Ljubljanski banki (NLB)
Namen: Za delavnico

Ko se prijavljate z nakazilom in ste povabili še dodatno osebo ali dve, nam prosim zapišite email sporočilo, tako da bomo to zabeležili. Vračila denarja ni, se pa lahko prenese v naslednji dogodek, v primeru nujne odpovedi z vaše strani. Hvala!

Nakazilo služi kot potrditev vaše udeležbe in vam avtomatsko rezervira mesto na dogodku.
Račun prejmete na samem dogodku oz. po email sporočilu. Za več info smo dosegljivi na: storitve@ambasada-ljubezni.si in 070677027 (Julian)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga...

  |  www.ambasada-ljubezni.si

Nalagam...