23
april

Seminar: O romantičnih vezah, odnosih in svobodni ljubezni

Organizira: Ambasada ljubezni
Kdaj: 23. aprila ob 17:00
Kje:
Prispevek:10 - 30 €
Organizira:Ambasada ljubezni
Kontakt:storitve@ambasada-ljubezni.si / 070677027 (Julian) / www.vobjemudusnelepote.eu

406 ogledov

 

Ideja za dogodek V OBJEMU DUŠNE LEPOTE, se je porodila Julianu v začetku meseca junija 2018, ko je začutil, da bi bilo čarobno in polno veselja, predstaviti nov način življenja, skupaj z dušo, zavestjo, v našem vsakdanu, širši publiki tudi v živo. Prvi dogodek je potekal v juliju v Hotelu Allegro.

Sedaj prihaja 5. v ciklu seminarjev in sicer V OBJEMU DUŠNE LEPOTE: O romantičnih vezah, odnosih in svobodni ljubezni. 

Vse o dogodku:  www.vobjemudusnelepote.eu

Ko se naučimo ljubiti sebe zares, takrat so partnerstvo in odnosi lahko nadvse zabavna zadeva na Zemlji. Najrazličnejši odnosi in mnogotera partnerstva. Seveda pa bom veliko spregovoril tudi o romantičnih, intimnih odnosih, tudi seksu! Saj je to zagotovo tisto jedro, ki zanima največ ljudi. Ne želim reči, da ni možno imeti partnerskih odnosov (pa recimo sedaj zavoljo pravkar zgoraj zapisanega, specifično tako imenovanih romantičnih odnosov), že takrat, ko se še ne ljubimo v celoti. Seveda je možno. A le redkokrat je zares produktivno in koristno za naše razsvetljenje in svobodo. Tako kaže praksa, moje lastne izkušnje in še marsikaj drugega. So seveda izjeme. In ni jih tako malo, a zagotovo jih ni veliko.

Saj dokler smo globoko vpeti v svoja čustvena neravnovesja (in skoraj vsi ljudje na Zemlji so, tako ali drugače, marsikdo na globoki podzavestni ravni in se tega sploh ne zaveda - in tak človek bi verjetno dejal, da sem zmešan, ko bi ga soočil z resnico), ne moremo deliti svobodno, ali le do omejene ravni. Na omejeni način. Kar je lahko že tudi zelo lepo! Še enkrat poudarjam, da se ne bomo napačno razumeli. Lahko odnose imate, se z njimi igrate, z enim ali več partnerji, z istim spolom ali nasprotnim, za eno noč ali na dolgi rok, karkoli vam ustreza, karkoli izbirate. Nič ni bolj prav, nič ni bolj razsvetljeno. A nekaj je pa vsekakor res. Da ne glede ne to, s kakšnimi odnosi se igrate (ja, saj v resnici je vse čarobna igra - čeprav umu marsikrat ne deluje tako), če imate v sebi nerazčiščene zadeve, se bodo vzorci in izzivi ponavljali. Lahko jih "par" vzame za čudovito darilo, ki obema ali vsem služi za notranji duhovni razvoj in odprtje ter s tem tudi poglobitev samega odnosa, a v tem primeru je bistvenega pomena, da se oba oz. vsi udeleženi v tem odnosu zavedajo, da odnos služi kot zrcalo spoznavanj sebe in si na ta način že med procesom odpiranja ljubezni do sebe, dovolijo imeti užitke in lepote romantičnih odnosov. Seks je le poglobitev vsega, na še bolj intimnih ravneh, a več o tem prav tako ob kakšni drugi priložnosti. Več pa tudi na prihajajočem seminarju, bo zagotovo del predavanja namenjen tudi temu.

Se pravi, lahko si sam in povsem srečen, tudi če nikoli ne bi imel partnerja. Lahko si v paru in povsem srečen, tudi če nikdar ne bi bil sam. Hmmm ... ali je to res? Ali res drži ta drugi del stavka? Da si lahko srečen, tudi če nikdar ne bi bil sam. Ne, odločno ne. Ta del ne drži. Ker če nisi sreče vzpostavil sam na sebi, je nikdar ne boš zmožen svobodno in iskreno deliti z drugim / drugimi. Vse se začne in nadaljuje v ljubezni do sebe. Kar ne pomeni, kot sem razložil zgoraj, da odnosov ne moreš imeti že prej, seveda jih lahko imaš, a vprašam te iz srca v srce ter te pogledam naravnost v oči v tem trenutku. Ali čutiš?

Vprašam te sledeče: " Si lahko tako zavesten, da gledaš odnose in partnerstvo kot darila, na poti spoznavanja in odkrivanja samega sebe? Lahko ne kriviš drugih za stvari ki se ti dogajajo in se zavedaš, da vse ustvarjaš sam? Tudi tisti zoprni del. In ali lahko po drugi strani tudi jasno postaviš meje tistim, ki želijo na neuravnovešen način vstopati v tvoj energijski krog in ne podpiraš energijskih pijavk in vampirjev, ker globoko v sebi čutiš krivdo in dolžnost. Si lahko tako velik, sočuten in svoboden?"

PREBERI CELOTEN ČLANEK NA TEMO O ODNOSIH TUKAJ. >>

SEMINAR V ŽIVO

Seminar v živo je kot ocean zavesti, v katerega se prepustiš in se zaveš da si del nečesa mnogo, mnogo večjega! Ampak to večje si TI! Nisi le kapljica, ampak si kapljica in ocean. In ko se kapljica zave, da je v resnici tudi ona ocean, takrat življenje zasije v povsem Novi Luči! Seminar je ogledalo tvoje duše, tvoje lepote. Je spomin na tvojo brezmejnost!

ODPRIRANJE DUŠNI LEPOTI

Ko se odpremo kreatorju v sebi, tistemu neskočnemu, občutenjskemu v nas samih, se začnemo zavedati, da obstaja mnogo več kot le omejena človeška dimenzija. Brezmejnost. Duša in um in telo skupaj v božanskem plesu!

OZAVEŠČENJE ČUSTVENIH IN TELESNIH BLOKAD

Da je dušna lepota lahko prisotna z nami kot človekom v našem vsakdanu, je pomembno, da energetsko naslovimo tiste dele, aspekte in kreacije nas samih, ki niso v skladi s takšno pretočnostjo in uravnovešeno energijo.

UTELEŠENJE LAHKOTNOSTI BIVANJA

Ko je dušna prezenca, JAZ SEM prisotnost, enkrat dopuščena v človeško telo, se odpre v življenju povsem nova pravljica. Lepota sponatnosti in lahkotnosti postane naša naravna realnost.

Življenje je zgodba, ki jo pišemo sami. Mnogokrat se zdi, da nam je usoda odvzela mesto za krmilom, saj nas pretresajo najrazličnejši dogodki, ob katerih se počutimo popolnoma nemočni. Vsi vplivi iz okolja, vsi odnosi, v katerih smo se znašli, vsa dela katera opravljamo, včasih ne tvorijo prav nikakršnega občutka, da smo mi tisti, ki kreiramo svojo realnost. A vendarle, resnica je takšna, da je prav vsak človek ustvarjalec božanskega porekla!

ČE BEREŠ TE VRSTICE, SI TUKAJ Z RAZLOGOM!

Ambasada Ljubezni je akademija za spiritualno in zavestno rast, kjer Julian že leta ustvarja skozi seanse, spletne / osebne seminarje in različne članke.

Seminar bo zelo spotan, poln simpatičnih in šaljivih razlag, dihalnih meditacij, ter bolj kot vse, prikazalo se bo, kako je življenje lahko igrivo, spontano in polno lepote, ko se prepustimo svojemu bistvu, resničnemu sebstvu, JAZ SEM prezenci.

Lepo vabljeni da se seminarja / srečanja / dogodka udeležite in se skupaj z nami za nekaj trenutkov sprostite in veselite, kljub temu, da bomo naslovili tematike kot so romantične veze, odnosi in svobodna ljubezen. Vsako bitje je le ogledalo tega, kar imamo že v sebi. To je eden izmed najbolj pomenljivih Julianovih naukov.

Naj se nova zgodba lahkotnega načina življenja začne in razširi!

Seminar vodi JULIAN LA EROSIUS

Ustanovitelj spiritualne akademije Ambasada Ljubezni. Avtor, glasbenik, poet, eden izmed prvih mojstrov Nove Zavesti.

DOBRODOŠLI V SVET NOVE ENERGIJE - LJUBEZEN DO SEBE OMOGOČI LJUBEZNI DUŠE, DA JE OBČUTENA.

LE OD TEBE JE ODVISNO, ČE SE ZGODI SPREMEMBA.

Podrobnosti o dogodku V OBJEMU DUŠNE LEPOTE

LJUBLJANA, 23. april, torek, ob 17.00
Hotel Urban, Štefanova ulica 4 (pošiljite nam prosim email ob nakazilu)

Cena in prijava:

www.vobjemudusnelepote.eu/prijava.html

Cena:

  • 10 € do srede, 10. aprila,
  • 20 € do 18. aprila,
  • 30 € po 18. aprilu

V primeru da pripeljete s seboj 1 osebo (velja po 10. aprilu), je vaša cena 10 eur, če pripeljete 2 osebi, se lahko dogodka udeležite brezplačno. Ostale osebe plačajo polno ceno. Po 18. aprilu - 30 za enega, 45 za dva in 60 za tri osebe, ki pridejo skupaj.

Vaša udeležba na dogodku je potrjena in rezervirana, ko prejmemo vaše nakazilo.

Nakazilo na sledeči TRR:
Luxury Masters, Kunaverjeva ulica 9, 1000 Ljubljana
SI56 0214 0128 6730 994
odprto pri Novi Ljubljanski banki (NLB)
Namen: Za delavnico

Ko se prijavljate z nakazilom in ste povabili še dodatno osebo ali dve, nam prosim zapišite email sporočilo, tako da bomo to zabeležili. Vračila denarja ni, se pa lahko prenese v naslednji dogodek, v primeru nujne odpovedi z vaše strani. Hvala!

Nakazilo služi kot potrditev vaše udeležbe in vam avtomatsko rezervira mesto na dogodku.
Račun prejmete na samem dogodku oz. po email sporočilu.

Za več info smo dosegljivi na: storitve@ambasada-ljubezni.si  in 070677027 (Julian)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Ambasada Ljubezni je akademija za duhovno in osebnostno rast - Nova Energija, Nova Zavest. Ljubezen do sebe je temelj razsvetljenja in akademija skozi seminarje in seanse, ljudem pomaga...

  |  www.ambasada-ljubezni.si

Nalagam...