24
junij

Valeološka znanost - splošna teorija zdravja

Organizira: Marina Vukeljić
Kdaj: 24. junija ob 10:00 do
1. julij 2018 ob 18:00
Kje:
Prispevek:
Organizira:Marina Vukeljić
Kontakt:mvukeljic@yahoo.com ali 00385/98 20 30 18 (Marina)

1575 ogledov

Prvič v Evropi in neposredno v Ljubljano prihaja smer nove zdravilne medicine - Valeologija

V Ljubljano od 24.06. do 01.07. prihaja izjemen dogodek, poseben blagoslov in enkraten dogodek za vsakega od nas, ki ga preprosto ne smete zamuditi. Po skoraj dveh letih k nam prihaja odlična in božanska dr. Inna Jarovaja, ki bo imela vrhunski seminar Grigorija Grabovoja in individualna svetovanja. Tokrat dr. Inna prihaja kot predsednica društva valeolog in bo imela tudi konferenco za predstavitev novih znanj, ki so osredotočena na zdravje ljudi. Konferenca je prvi korak k združevanju javnega in zasebnega, gospodarske in izobraževalnega interesa pri oblikovanju drugačnega, bolj sodobnega, bolj konstruktivnega izobraževanja v smeri zdravja, kot ga imamo danes, in da sproži mehanizme za gospodarsko rast in trajnostni razvoj, ki zadovoljujejo potrebe trga dela, hkrati pa ustvarja novo znanje in odpira nov prostorov za njegovo uporabo za splošno blaginjo skupnosti.

Kaj je valeologija?

Valeologija - ki poleg higiene in biologije vključuje načela netradicionalne medicine, filozofije in duhovnih naukov. V teoriji in na znanstveni osnovi je Valeologija razvila sodoben koncept zdravja, ki je osnovan na znanstvenih dosežkih s področij: kvantna fizika, nevrobiologija, holografski model zavesti, organizacijska struktura človeka, duhovnost, zdravja zavedajoča se baza, sistem za upravljanje in samozdravljenja.

24. junij: Predavanje o Valeologiji in njenih dosežkih

Svečana prireditev se bo začela v nedeljo 24.06. s predavanjem o Valeologiji  in njene dosežitev. Najeta je velika banketna dvorana v središču mesta, da se bo lahko čim več ljudi udeležilo te konference Zdravlja. Veliki učitelji v preteklosti niso zaman trdili, da so telesno, duhovno in duševno zdravje eno in isto. Stres kot glavni vzrok imunske pomanjkljivosti je zapostavljen dejavnik v klasični medicini. Podobno tudi klasične medicinske diagnostične naprave prav tako ogrožajo naše fizično telo.  Inna nam bo predstavila najnovejše biomedicinske pripomočke, ki niso škodljivi za ljudi, in vam z različnih vidikov omogočajo popolno sliko organov in celotnih sistemov v vašem telesu. Medicinska diagnostika Complex (MAC) "Medbioteh" - je razvit, zasnovan tako, da zagotavlja podatke o zdravstvenem stanju na podlagi metode elektro-diagnostike z bio-resonanco. Te nove tehnologije, ki se uporabljajo, v mnogih primerih presegajo možnosti in metode ultrazvoka, endoskopske in radiološke diagnoze natančno, novo zdravilo, ki temelji na diagnozi telesa neškodljivo način, nosi celostni program za zdravljenje in izboljšanje splošnega zdravja na individualni ravni posameznika. Občinstvi bodo predstavlje nove diagnostične zmogljivosti in lahko ste morda eden izmed teh, ki bodo lahko preizkusili te aparate. Torej pridite na brezplačno predavanje, če želite izvedeti najnovejše možnosti najnovejšega zdravila.

Če želite rezervirati svoj prostor v predavanju, pravočasno izpolnite prijavni obrazec tukaj. >>

Seminar po dr. Grigoriju Grabavoju: ljubezen kot temelj sveta večnosti

Po brezplačnih urah in odmorih bomo nadaljevali s seminarjem dr. Grigorija Grabavoja, tema je "Ljubezen kot temelj sveta večnosti". Ljubezen je naše bistvo, da se želimo razširiti v nove informacijske prostore in poglobiti naše skupno delo. Ljubezen je povsod in vedno, šteje se za sistem, ki je temelj sveta. Ko se uporablja pri zdravljenju, je struktura, ki jo je Bog pokazal kot "Ustvarjanje človeka v ljubezni", in omogoča doseganje popolnih rezultatov.

Dr. Jarova je v nauku dr. G. Grabavoja že več kot 15 let. Poleg odličnega znanja in prenosa nauka smo je na svojih seminarjih dokazala tudi rezultate. V zadnjih letih osebno sledim njenemu delu s strankami. Udeleženci seminarja imajo veliko boljšo auro, to pa že po dnevu ali dveh dela z njo. Na bosanskih piramidah v avgustu lani smo izmerili auro udeležencem sedemdnevne delavnice, prvi in zadnji dan, pri vseh 28 udeležencih se je aura povečala v povprečju za 50%. Mnogi od nas so se vrnili domov s hipertermijo in z zaceljenimi subtilnimi poškodbami. Grlena čakra, ki je odgovorna za komunikacijo in za uspešno materializacijo, se je v povprečju povečala za 58%. Inna je vedno preprosta, sproščena in vesela. Vedno nam daje izjemne ustvarjalne informacije, ki nam bodo po srečanju z njo pustilie trajen vpliv. Biti z njo ni samo prijetna, ampak tudi blagoslov.

To imenujemo Nedolžna duša, v okviru seminarja bomo dodali tehnologije jasnovidnosti in jasnovednosti, tako da bomo lahko tudi vadili in se razvijali v tej smeri.

25. in 26.6.2018: individualna posvetovanja z dr. Innom Jarovajo

Dr.Inna Jarovaja je popolnoma jasnovidna in vidi poslanstvo vaše duše. Pri vsakem človeku lahko vidi njegova prejšnja življenja in skozi to prizmo tudi vzrok, posledice in rešitve vseh dogodkov in problemov (nalog). Posvetovanja se izvajajo v živo preko Skypa. Dr. Jarovaja dela individualno posvetovanje brez slik, samo s pomočjo imena!

Inna je na seminarju v Opatiji 2017 pojasnila: "Poleg jasnovidnosti je tudi temna vizija. To je tisto, kar ljudje napovedujejo in vidijo, vendar so na nizkih vibracijah. Stvarnik nam je dal več načinov! Takšni ljudje pa vidijo samo eno od vaših možnih poti,jo izgovorijo in fiksirajo."

Inna bo prinesla tudi posebno merilno napravo za aursko polje in glede na vaše želje natisnite vaše stanje in vam pojasnila, kar vas zanima.

Več o napravi si oglejte v videoposnetku:

27. 6. - 1. 7. 2018: Valeološka šola

Tekom petih dni boste izvajali duhovne in telesne vaje, meditacijo, sprostitev in autotrening, s pomočjo testov in raziskav boste lahko spremljali svoje duhovno, duševno in telesno zdravje (testi zaznavanja, domišljijoe, spomina, psihološke vzdržljivosti). Pouk bo potekal na podlagi delovnih metod za premagovanje stresa, da se boste naučili pridobivati novo znanje o veliko boleznih našega časa, ki so  z vami in okoli vas v vaši okolici.

Usposobili se boste za delo s strankami in skupinami, se naučili uporabljati najnovejše biomedicinske naprave in programe. Po zaključku tečaja boste lahko naročili želene delovne programe. Kasneje bo mogoče te programe nadgraditi z dodatnimi funkcijami. Program za Svetovalca za Valeologijo vključuje teste in veliko praktičnega dela, zato je skupina omejena na 35 udeležencev.

Osnove valeoloških šol

27.06.

9: 00h Uvod

10:30 Uvod v Valeološki dnevnik, dnevno boste vodili dnevnik, da boste lahko spremljali svoj osebni napredek

12:00 Kosilo

13:00 Praktično delo: Izračun prilagodljivega potenciala vsakega od očencev, merjenje svoje aure, preizkusi in ankete

16:30 Usposabljanje za nove znanstvene tehnologije za standardizacijo in ohranjanje kakovosti psiho-čustvenega zdravja in se učenje upravljanja z življenjskimi dogodki (uporaba tehnologije dr. Grigorija Grabovoja)

28.junija

9:00 Jasnovidnost - splošne informacije

10:30 Delo z radiestezijsko anteno L anteno da spoznate stanje organizma in patogene cone ter druge tehnike pridobivanja informacij

12:00 Kosilo

13:00 Čajna meditacija - za uskladitev vseh energetskih centrov s pomočjo tehnike pitja sedmih vrst čajev, odpremo sedem čaker in pripravimo za nadaljnje delo po skupinah

15:00 G. Grabavoi's Theory - upravljanje in uskladitev odnosov

29.junija

09.00 - Usposabljanje za uporabo akupunkturnih masažnih tehnik

12:00 Kosilo

13:00 Osnove fitoterapije, aromaterapije, terapija s poldragimi kamni

15:00 Teoretični in praktični uvod v kulturo valeološke prehrane z elementi ajurvedske kulture

16:00 Spoznajte možnosti uporabe plesa, igranja in petja za izboljšanje psiho-čustvenega in duhovnega stanja.

17:00 Usposabljanje za izvajanje različnih treningov za razvoj duhovnosti pri otrocih in odraslih.

Specializacija za svetovalca za valeologijo

30. junij

9: 00- Spoznavanje sodobnih možnosti za upravljanje s fizičnimi, duševnimi, duhovnimi zdravstvenimi stanji z različnimi dodatki in napravami.

12:00 Odmor

13-18 ur vaje (Po metodi amplitudne rezonance aparat mjeri sve organe i sisteme, dijagnosticira i uklanja parazite, viruse, mjeri vitamine,toksine,opijate, homeopatiju, hemotoksikaciju, metoda „Žive kapljice krvi“, alergene, psihofizička testiranja boja, geometrije, neverbalni testovi, testiranje hrane i lijekova, itd)

1. julija

09:00 - Seznanite se z možnostmi uporabe valeološkega znanja in ustvarjanja valeoloških centrov, valeoloških klubov, valeoloških študij, valeološkega turizma.

10:30 Oblikovanje nove resničnosti - zdravstvena industrija.

12:00 Odmor

13-18 ur vaje

Seminarje in predavanja vodi doktor filozofije in Valeologije, vodenja in informatizacije, akademik Mednarodne akademije bioenergetskih tehnologij, akademik Mednarodne akademije informatizacije, Akademije za informatizacijo v Podolia. Imena Juzvishina II, član valeologov Ukrajine, predsednica družbene organizacije "Valeolog" valeolog-vzgojitelj Jarovaja Ina Vladimirovna.

Vsi udeleženci, ki končajo šolo, prejmejo potrdilo in možnost nakupa diagnostičnih naprav in pripomočkov.

 Cene: 

1. del - Osnove valeološkega šolanja

27.06. -29.06.2018. 250 evrov

2. del - Specializacija za svetovalca valeologije

30.06. - 01.07.2018. 200 evrov

Za zgodnje prijave do 12.06. popust na šoli valeologije - namesto 450€- 420€ (omejeno na 40 udeležencev)

Za zgodnje prijave na seminar, "Ljubezen kot temelj World of Eternity" do 12.6. namesto 35€ - 30€ (cena vsebuje le stroške trženja seminarja, da se seznanijo z naukom, zato je cena 100 evrov znižana na 35 evrov + popust za zgodnje prijave)

Izpolnite prijavnico z vsemi podrobnostmi tukaj. >>

PROGRAM:

24.06.2018 - Gostilna Pečarić, Pod Jezom 47, Ljubljana

od 10. do 12. ure Glavna konferenca: Valeolologija in predstavitev najnovejših tehnoloških dosežkov ter diagnostičnih in zdravilnih naprav - brezplačen vstop

13: 00-18: 00 h Seminar z naukom dr. Grigorija Grabovoja: Ljubezen kot temelj World of Eternity + Inna nam bo dala tehnologijo za razvoj jasnovidnosti in jasnovednosti – promocijska cena seminarja 35 evrov namesto 100 evrov

25.06. in 26.06.2018. Posamezna posvetovanja z dr. Jarovajo - 80 evrov za eno uro

27.06-01.07.2018 Hotel Park- Urban & Green, Tabor 9, Ljubljana (od 9.00 do 18.00)

 

Informacije na mvukeljic@yahoo.com  ali telefon 00385/98 20 30 18

 

Prijave preko google prijavnice: Škola Valeologije

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...