30
januar

Večerni klepet o PARTNERSTVU in SEKSUALNI ENERGIJI - online

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 30. januarja ob 15:00 do
30. januarja 2021 ob 18:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Cena online delavnice ja 40€.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

52 ogledov

Delavnica o Partnerstvu, elenemtih intimnosti …. v soboto , 30. 1. 2021, od 15 do 18 ure.


Tokrat vas vabim, da se mi pridružite na zabaven popoldanski klepet o partnerstvu, seksualni energiji, pa o senzualnosti in seksu, elementih intimnosti. 

Vse to in še veliko več spada skupaj, se povezuje in prepleta in velikokrat zapleta.  Tokrat bo torej pri nas bolj vroče in zabavno kot ponavadi. Ne verjamete? Pridite se prepričat . Tokrat torej kar iz domačega naslanjača ali iz postelje.

Ste kot večina ljudi prepričani, da veste vse o seksu oz vsaj toliko, da se vam o tem res ni treba več pogovarjati? Je za vas seks neko dejanje, izvajanje različnih posteljnih “akrobacij”, ali ga povezujete s čustvi, energijo, morda ljubeznijo? Hmmm kaj vse zaznavate v zvezi s tem?

Vrednost poznavanja vseh teh elementov je v tem, da potem bolje prepoznavamo, zaznavamo in se odločamo, kaj je dobro za nas in kaj si želijo drugi.

Ponavadi vse mečemo v en koš in potem je vse se skupaj premešano in na koncu več ne vemo kaj sploh izbiramo in zakaj.

Zato se bomo na tokratni delavnici pogovarjali o vseh elementih seksa, o petih elementih intimnosti, o 4 vprašanjih, ki lahko spremenijo vse, o napačnih mnenjih in zaznavah glede seksa, o tem kaj si pa v resnici želi vaše telo in še in še….

Naučili se bomo kar nekaj čistilnih izrekov in vprašanj, ki nam bodo v bodoče koristila, ko se bomo spraševali o tem kakšen odnos je dober, kateri partner je pravi zame in kakšne izbire pravzaprav imamo.

 

Seks je lahko kot zdravilo. Vam ta zamisel ne zveni logično?

Kaj pa če ste pripravljeni prejemati več? Bi bili pripravljeni prejeti v vašem življenju več ljubezni, več obilja, denarja…

Kaj če bi na seks gledali kot na ustvarjalno, kreativno, zdravilno energijo?

Kaj vse bi bilo potem še mogoče in kaj vse bi nam bilo na voljo?

Spolna energija je najmočnejša energija na planetu Zemlja in lahko jo uporabite za zdravljenje sebe in drugih.

 

Delavnica je tokrat pogovorna in je povabilo v raziskovanje in v več zavedanja in vstop v novo resničnost, ki vam omogoča mir, lahkotnost in večjo povezanost s svojim telesom. 

Investicija v delavnico:

 40€ za vse.
 
Za vse, ki se delavnice udeležite prek spleta, po prijavi in plačilu prejmete zoom povezavo za dogodek. 

Plačilo je mogoče z nakazilom na TRR ali plačilom prek Paypall-a. Vse podatke za nakazilo prejmete ob obvezni prijavi na mail barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040 730 558 ali prek spletnega obrazca https://www.mojaizbirakreira.si/kontakt/

Delavnico vodim Barbara Klaus, certificirana Access Consciousness facilitatorka (CF), facilitatorka in izvajalka seminarjev Temelji, delavnic Access Bars®, Access Body procesov in Access Facelifta. Obenem tudi izvajalka vseh Accessovih procesov, Maestro SOP, ESSE in Abus Hold. Opravljene imam tudi številne Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  Advance Body Class,  ESB,  COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se druženja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Objem,
Barbara

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...