16
oktober

Vikend seminar: FITOTERAPIJA za krepitev zdravja, preventivo in

Organizira: Klepet ob kavi
Kdaj: 16. oktobra ob 18:00 do
18. oktobra 2020 ob 14:00
Kje:
Prispevek:278,00€
Organizira:Klepet ob kavi
Kontakt:02 6200 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

60 ogledov

Po znanja sibirske fitomedicine prvič Maria Ana Kolman obrnila, ko je iskala pomoč za svojega otroka. Ta znanja so ga ozdravila in Maria Ana je preko različnih šamanov, zdravilcev, zdravnikov in znanstvenikov izkustveno pridobivala znanja in se povezala z najbolj spoštovanimi znanstveniki, hkrati pa tudi z ljudskimi zdravilci, ki so ji razkrili starodavne modrosti. Spoznajte jih na vikendu fitoterapije z Mario Ano Kolman na Jezerskem.

Ker Maria Ana Kolman velik del leta preživi v Sibiriji, ji je uspelo združiti, povezati znanost in starodavne modrosti in tako v Sloveniji širiti znanje o uporabi zdravilnih rastlin, gob ter tiste najbolj iskane (tudi največkrat vzgojene, ponarejene) pripeljati v Slovenijo iz ekološko neoporečnega okolja divjega Altaja in okolice.

Njena znanja so neprecenljiva, podprta s kliničnimi študijami, znanstvenimi dokazi, hkrati pa jih podaja na izjemno praktičen in preprost način.

Pri izjemnem razvoju znanosti, medicine in farmacije je le malo zdravil, ki bi človeka zanesljivo ozdravila in bi ne imela zdravju škodljivih stranskih učinkov.

Medtem pa je narava nezmotljiva in nam ponuja zdravila za vse bolezni, le znanja o tem nimamo, ker nam uredbe EU  to omejujejo . Pogoj za zdravje je primarna vez med človekom in naravo. Codex alimentarius, ki je bil temelj za sprejetje vrste zakonov o prepovedi informiranja ljudi o zdravilnih učinkih rastlin,  povezavo človeka z naravo onemogoča in s tem ogroža ne le naše zdravje, ampak tudi preživetje.

Vikend bo tako namenjen ponovni vzpostavitvi te vezi z namenom krepitve zdravja, odpravljanju stranskih učinkov zdravil in prepoznavanju zdravilnih moči narave - rastlin, ki jih najdemo na svojih vrtovih in v bližnjih gozdovih ter travnikih.

Vikend seminar vključuje: 

  • jutranje telovadbe ter kratko meditacijo;
  • večerna zvočna kopel s šamanskim bobnom, gongom in kristalnimi posodami;seminar Marie Ane Kolman čez dan s teorijo in tehnikami;
  • 2x nočitev na Šenkovi domačiji na Jezerskem v pravljičnem podeželskem okolju;
  • vse obroke, ki so pripravljeni na posestvi Šenk (100 % slovenska domača hrana iz ekološko neoporečnega okolja);
  • turistična taksa.

KDAJ: 16. 10. 2020-18. 10. 2020

Več info o vikendu in prijavi najdete na povezavi:

 https://klepetobkavi.si/dogodki/podrobnosti/vikend-seminar-fitoterapija-za-krepitev-zdravja-preventivo-in-zdravljenje.html

 

 

ORGANIZATOR

Naravna lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, smeh in dobro počutje, so področja, ki jih na edinstven način raziskujemo z izbranimi...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...