2
julij

Vikend za dušo: hormoni in pomlajevanje

Organizira: Klepet ob kavi
Kdaj: 2. julij ob 18:00 do
4. julij 2021 ob 13:00
Kje:
Prispevek:265,00
Organizira:Klepet ob kavi
Kontakt:/

34 ogledov

Tokratni vikend za dušo je namenjen izključno ženskam.

Tema tokratnega druženja bo celično pomlajevanje, globoka sprostitev zagotavljanje počitka in hitre regeneracije, autofagija, hormonskega ravnovesja in nasploh umestitev tega znanja v vsakdanje življenje.

Vsaka ženska bi bila rada lepa. A to lepo odžira stres vsakdanjih obveznosti, pričakovanj v službi, s strani moža, družine. Na tokratnem vikendu za dušo bomo pozornost posvetili praktičnemu znanju, ki ženski omogoča, da bolj spoštuje, ceni sebe in optimalno izkoristi nekaj minut dnevno, ki si jih nameni zato, ker se ima rada.

Dejstvo je, da je že nekaj minut, ki jih pravilno koristi le zase, naredi veliko!

Pomladi njeno telo, ga regenerira in to se pozna ne le na fizičnem telesu (lepša koža, manj gub, vitko in gibko telo), temveč tudi na počutju in posledično v odnosih.

Stres nas naredi zadirčne, nejevoljne in prepirljive, a obstajajo triki, kako ga znižamo, kako ravnovesimo svoje hormone in začnemo živeti tako, da bolje poskrbimo zase, saj le tako tudi bolje in brezpogojno poskrbimo za tiste, ki so v našem življenju.

 Izčrpanost, utrujenost od vsega, kar se nam dogaja je lahko preteklost, saj se bomo na vikendu za dušo naučile poskrbeti zase na način, da bomo  nadgradile sebe in posledično bomo bolj uspešne tudi na vseh ostalih področjih v življenju!>

Vikend za dušo je namenjen ženskam in bo sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela.

Za globoko sprostitev pa ne bomo poskrbeli samo z izvajanjem različnih tehnik, zvočnih kopeli, temveč sam kraj, kjer je izjemna energija najmočnejših energijskih točk močno prisotna in že sama po sebi blagodejno vpliva na človeka]

Pridete, če pride vaša prijateljica?

Ne čakajte nanjo, velika večina se pridruži sama, kar je tudi najboljša oblika, saj že leta opažamo, da takšni ljudje naredijo največji napredek.

Sicer pa je celoten vikend za dušo res vikend za dušo. Brez napora, neobremenjeno, sproščeno bo, a vendar vedno tudi neizmerno napredujemo osebnostno, najdemo vzroke, zakaj se nam določene stvari ponavljajo v življenju in seveda ... vedno tudi zelo dobro jemo in krasno spimo, saj se nastanitev nahaja na pomembni energijski liniji.

Vikend za dušo bo potekal v hotelu Salinera, ki je postavljen na Zmajevi črti, reki dobre energije, ki vas bo podprla že med spanjem in vam napolnila baterije! Hotel se nahaja sprehod stran od mesečevega zaliva, kjer pa se bomo naužili tudi posebne energijske točke, ki velja za najmočnejšo v Sloveniji. Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas. Sobe v hotelu so 2-posteljne. Vendar tudi, če se odločite za oddih sami, vas bomo v sobe razvrstili z osebo istega spola.

Predhodne prijave so obvezne, saj so vikendi za dušo tradicionalno vedno razprodani tedne pred samim dogodkom, zato poskrbite, da pridete na seznam in da se boste pridružili skupini.

Vikend za dušo zajema veliko delavnic, predavanj, sprehodov, meditacije, pa tudi kopanje v morju in v bazenu! Vse je vključeno v ceno!

Bazen v Strunjanu je napolnjen z morsko vodo, ki je ogreta do 32 °C.

Blagodejno delovanje morske vode na človeško telo zagotavljajo minerali in oligoelementi, ki jih najdemo le v morju ali v izdelkih iz morja. Strunjanski zrak zaradi aerosolov, ki jih oddaja morje, ugodno vpliva na dihala (krepi sluznico dihalnih poti) in na splošno počutje. Odlikujejo ga tudi nizke koncentracije bakterij, alergenov in dima ter visoke vrednosti parcialnega pritiska kisika in relativno visoke koncentracije natrija, klora, broma in joda. Zaradi vsega tega je zdravilišče Strunjan primerno za bolnike z dihalnimi motnjami.

NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA

Prišla bi, pa nimam nikogar, da bi šel z mano?

Predvsem vam priporočamo, da pridete sami. Največ boste naredili in zares vam garantiramo, da je to vrhunska odločitev, saj boste vse doživljali veliko bolj intenzivno, spoznali izjemne ljudi.

Če ne želim plačati sobe zase, to pomeni, da bom v sobi s tujcem?

Ta oseba, ki vam bo dodeljena v sobo je vaš veliki učitelj. In tujca bosta vse dokler se ne predstavita. Dejansko je to najbolj zanimiva stvar, da zmeraj prideš v sobo s tistim, ki ga potrebuješ, ki ima takšno življenjsko zgodbo, ki pomaga tebi. Imamo povratnike na vikende za dušo zgolj zato, da vidijo koga bodo dobili v sobi. Tako da, le pogumno! Krasna izkušnja!

Nimam prevoza do Strunjana, kaj lahko naredim?

Naša sodelavka vas bo povezala z ljudmi, ki gredo iz vašega konca, tako da se boste lažje skoordinirali.

Težko hodim, oziroma imam izzive v gibanju. Lahko vseeno pridem?

Seveda, ne počnemo nič takšnega, če pa že ... potem pa vedno pokažemo tudi tehniko ali način, ki ustreza vam in je izvedljiv za vas.

Se lahko na vikendu za dušo kupi tudi kakšno knjigo, dopolnilo ali kaj podobnega?

Da, in to po posebnih cenah, zadnji dan je možnost.

Kdo bo predaval, vodil vikend za dušo?

Vaša gostiteljica je Jasmina osebno, ki vas bo popeljala skozi celoten vikend.

Kaj se bomo učili, o čem bo govora, kaj bomo počeli?

Program se vedno prilagodi skupini, stopnji znanja, potrebam. Se pa vedno osredotočamo na to, kako si postaviti dnevne rituale, na tehnike, ki človeka zares sčistijo in mu prinesejo stabilnost in harmonijo, tako na nivoju telesa kot duše in duha. Govorimo tudi o hrani, prehrani, odgovarjamo na vsa vprašanja, svetujemo točno kaj je primerno za vas individualno. Na energijskih točkah se naučimo sprejemati in akumulirati energijo, tam se pomlajujemo ob izjemnih energijah, ki so v Sloveniji najmočnejše!

Čez vikend pa nas spremljajo tudi različna glasbila, kot so gong, kristalne posode, šamanski bobni, digiridoo, piščali, školjke. Naučili se boste nešteto energijskih tehnik, meditacije, vsega, kar vam lahko koristi skozi celo življenje.

Vsekakor pa so presenečanja tudi posebni gostje, ki zmeraj pripravijo vsebine, ki so namenjene točno tisti skupini, ki se zbere skupaj.

Zajtrk in večerje - je tudi opcija za vegane in vegetarijance?

Da. Brez skrbi. Zajtrk in večerja sta samopostrežna.

Kaj potrebujem s sabo?

- podlogo za jogo ali telovadbo,

- udobna oblačila, kopalke, copate,

- zvezek in pisalo,

- nekaj denarja za kosilo v soboto in nedeljo, zajtrk in večerja pa sta vključena.

Kje bomo spali?

V hotelu Salinera ****/*** v Strunjanu, ki je postavljen na  Zmajevi črti, reki dobre energije, ki vas bo podprla že med spanjem in vam napolnila baterije!

Hotel se nahaja sprehod stran od mesečevega zaliva, kjer pa se bomo naužili tudi posebne energijske točke, ki velja za najmočnejšo v Sloveniji.

Ne samo, da si boste napolnili baterije, naučili se boste življenja, naučili se boste, kako pomagati sebi, da bo življenje še bolj prijazno do vas. Točen naslov: Strunjan 14, 6320 Portorož

Kdaj je PRIHOD v hotel in kdaj se program zaključi?

V hotelu Salinera se bomo namestili med 15. in 17.uro. Ob 18.00 uri  se že začne program.

V nedeljo se program konča ob 13. uri. 

CENA:265,00 eur

TURISTIČNI BON***** zaradi COVID situacije se inforamacije dnevno spreminjajo 

Kaj vključuje cena?

2x nočitev v dvoposteljni sobi,
2x večerja,
2x zajtrk,
vstop v bazenski kompleks z ogrevano morsko vodo,
celoten program delavnic, terapij in material****( zaradi COVID situacije si pridržujemo pravico do spremembe programa)


Kaj cena NE vključuje?

prevoz do Strunjana in nazaj,
kosila.
Možnost je tudi udeležba brez nočitev in hrane. Cena v tem primeru je 180,00 €

Prijavite se lahko na spodnjem obrazcu s klicem na 02 62 00 230 ali dogodki@klepetobkavi.si

 

*** TURISTIČNI BON: zaradi COVID-situacije se unovčevanje bonov dnevno spreminja. 
***V primeru, da bo dogodek zaradi situacije s COVIDOM potrebno prestaviti, se že dogovarjamo za nadomestni termin.V primeru, da bo potovanje prestavljeno v sezono z višjimi cenami, si pridržujemo pravico, do spremembe cen potovanja. V primeru odpovedi, bodo vsa plačila prenešena oz. vam bo izdana vrednotnica.
*** Na dogodek prihajate na lastno odgovornost, vsi udeleženci so dolžni upoštevati priporočila NIJZ.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Naravna lepota, življenje v sožitju z naravo, zdrava prehrana, ustvarjalnost, iznajdljivost, uspeh, medsebojni odnosi, smeh in dobro počutje, so področja, ki jih na edinstven način raziskujemo z izbranimi...


Nalagam...