27
januar

Vodena zvočna meditacija - notranje popotovanje

Organizira: Metika
Kdaj: 27. januarja ob 19:00 do
27. januarja 2020 ob 20:30
Kje:
Prispevek:15,00 EUR na osebo
Organizira:Metika
Kontakt:e-naslov: metika@metika.si, telefon 040 255 848

96 ogledov

Z radostjo vam sporočam, da so tudi letos  skupinske sproščujoče zvočne meditacije v studiu METIKA, kot ste jih vajeni (v živo, s kristalnimi  pojočimi skledami, gongom, zvončki…), v majhni skupini, do 9 udeležencev (več o tem na: www.metika.si).

Vedno znova se veselim  meditacij z vami. Samo spomnim vas, lahko si pripravite tudi svoje namere zase za leto 2020. V meditaciji se bomo povezali z izjemno podpornimi in zdravilnimi energijami, ter kreaciji osebnih energij za naslednje leto. V meditativnem stanju se bomo še bolj povezali z vsemi podpornimi energijami našega bitja in harmonizirali vibracije našega bivanja v vibracijah radosti, hvaležnosti, vitalnosti, harmonije, navdušenja, lahkotnosti, kreativnosti …in še in še. Posebej se bomo posvetili tudi perfektnemu zdravju, pretočnosti, radosti celostnega našega bivanja, pa tudi v svojemu domu, okolju in bivanju v njem, ter se naravnali k sprejemanju zlatih priložnosti in blaginje. In kot vedno, bo tudi tokrat na koncu dušno intuitivno podporno sporočilo za vsakega, ki vas bo pospremilo v prihodnje dni.  Kot po navadi, je meditacija intuitivno izvedene glede na takratne udeležence. Dogodek dobro uro in pol. Lokacija: Kašeljska 85, Ljubljana. Cena na osebo za meditacijo: 15 evrov v gotovini. Samo spomnim, da, kot vedno, lahko prinesete s seboj svoje vaše kristalčke, da se očistijo z zvokom.

V kolikor sami organizirate manjšo skupino (od 4 do 9 udeležencev), je možno tudi v našem prostoru v moji izvedbi za vas omogočiti poseben termin, po predhodnem dogovoru. Možnost pa je dana tudi organizirati dogodek v vašem prostoru.

Če si kdo želi individualnega dušnega intuitivnega vpogleda v svoje energije, in v vašo energijsko pot, ki se vam nakazuje letu v 2020, ali pa želite še kakšne druge odgovore na vaša vprašanja, lahko vpogledamo še v ta področja. Za prost termin povprašajte na metika@metika.si ali sms: 040 255 848. Cena s popustom za dušni intuitivni vpogled je 50 evrov (1 ura). V kolikor se vas zbere več, je dogodek lahko tudi na vaši lokaciji.

Veselim se srečanj z vami in skupne radostne, lahkotne vitalne kreacije.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Meditacije, z zvokom, s kristalnimi skledami, barvami, kristali vas sprostijo, nudijo pretočnost, mir, harmonijo, vitalnost. Podpremo vas z intuitivnimi svetovanji, izobraževanjem, astro uvidi, access bars, barvnim tretmajem ...

Nalagam...