29
maj

Za zdravo in vitko telo z Accessovimi telesnimi procesi

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 29. maja ob 8:30 do
29. maja 2020 ob 14:30
Kje:
Prispevek:Odrasli 100€, Otroci od 16 do 17 let, 50€ , Otroci do 15 let - Brezplačno v spremstvu svojih staršev/skrbnikov
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558

58 ogledov

 

OPIS PROCESOV

 

BRISANJE MAŠČOBNIH CELIC

To je telesni proces, ki se izvaja z polaganjem rok na določene dele telesa. S tem procesom bomo aktivirali in spodbudili maščobne celice v telesu da se razgradijo in s tem sprožili zmanjšanje obsega telesa. Ni problem samo to, da se nam nalagajo in kopičijo maščobne celice v telesu, temveč to, da se v teh celicah kopičijo in shranjujejo tudi naša čustva, velikokrat seveda prav negativna čustva.

Torej ima brisanje maščobnih celic večplastno delovanje, razgradnjo maščobnih celic in istočasno odklepanje čustev, občutkov, ki jih je naše telo zaklenilo in nas to potem ovira na mnogih področjih v življenju.

Ta proces je zelo dobro kombinirati s procesom Limfno žlezna neskladja. S tem namreč pomagamo telesu da z lahkoto izvrže vse strupe, ki so se nakopičili v naših celicah.

LIMFNO ŽLEZNA NESKLADJA

Tudi ta proces se izvaja s polaganjem rok  in deluje na limfno in žleznem sistemu v telesu. Proces na čisto naraven način aktivira celoten limfno -žlezni sistem. Limfni sistem sestavljajo žleze, bezgavke, vranica in tonzile. Najpomembnejši del limfnega sistema je Timus in kostni mozeg. Torej je limfni sistem zelo pomemben za obrambo telesa pred okužbami. Spodbuja delovanje jeter in ledvic, organov, ki sta najbolj odgovorna za razstrupljanje. Limfa bo pomagala, da se bodo iz telesa sproščali  različni škodljivi stranski proizvodi, kot so cigarete, onesnažen zrak, aditivi iz živil, pesticidi in številni drugi toksini. Strokovnjaki ocenjujejo, da ima celo 80% žensk upočasnjen limfni sistem, ki pa je ključen tudi za učinkovito hujšanje.  Če imate preveč kilogramov, celulita, ali pogoste glavobole…je možno, da imate upočasnjen limfni sistem.

Večina bolezni, od alergij, pogostih prehladov, glavobolov, migren, pa do hudih vnetji in kožnih težav, so pogosto posledica nakopičenih »odpadkov« v organizmu, proti katerim pa se naše telo ne zmore več boriti. Natančneje, proti katerim se naš limfni sistem ni več mogel boriti. O vsem tem malo vemo, premalo razmišljamo in naše telo oz limfni sistem nepravično zanemarjamo. 

 

Delavnico vodim Barbara Klaus, CFMW, facilitatorka – izvajalka Access Bars®, Access Body procesov, Access Facelift tretmajev in ESSE tretmajev, opravljene imam tudi Access Consciousness™ seminarje, Access Foundation, 3 Day Body Class,  ESB, COP, SOP in mnoge druge.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali.

Barbara

Kdaj: petek, 29.5. 2020 ob 8.30 do 14.30 ure.
Lokacija: Hočka cesta 27 a, 2311 Hoče ( blizu Maribora)

Prijave: barbara.klaus@gmail.com ali prek telefona 040730558.

Veselim se srečanja z vami in vseh sprememb, ki jih bomo kreirali. 

Kaj če bi zaživeli drugačno resničnost skupaj s svojim telesom?
Kaj če je mogoče?

Barbara

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...