7
november

Začetni tečaj meditacije v 4 korakih - zadnja skupina 2018

Organizira: Studio Sandra
Kdaj: 7. novembra ob 19:00 do
7. novembra 2018 ob 21:00
Kje:
Prispevek:70, eur
Organizira:Studio Sandra
Kontakt:sandra.majcen@gmail.com ali 041 784 613

42 ogledov

Pozdravček, vabljeni na krasni tečaj meditacije v 4 korakih, ki je v tem letu navdušil zelo veliko ljudi. Novembra bo še zadnja skupina deležna tega znanja v letošnjem letu.

Srčno vabljeni,

Objem, Sandra - Sumathi

OPIS:

Živimo v "tempu življenja", ko je pomanjkanje časa postalo že kronično. Zdi se, da je 24 ur na dan premalo za vse kar bi želeli postoriti. Na prvo mesto se postavlja službo, nato otroke, partnerje, starše, prijatelje, za svoje dobro počutje pa zmanjka časa. Sčasoma se telo prične pritoževati in nam začne sporočati, da je tudi ono vredno pozornosti. Pošlje takšno ali drugačno opozorilo (bolezen), ki omogoči počitek. Vendar, ali je res potrebno, da se naše telo popolnoma iztroši in pregori? Ali obstaja karkoli kar lahko storimo preden pride do te faze izgorelosti ali bolezni?
Odgovor je da. Najprej se je potrebno odločiti, da bomo storili nekaj zase. Že odločitev prinese boljše počutje. V svoj urnik umestimo vsaj nekaj časa zase, ki nam bo omogočilo, da življenje pogledamo iz drugačne perspektive.

Človeško bitje je sestavljeno iz več "teles". Otipljivo je le naše fizično telo, ostala pa so očem nevidna. Tako poznamo še čustveno, mentalno in duhovno telo. Zato, da ohranimo zdravje, predvsem pa dobro počutje, je pomembno ravnovesje med vsemi našimi telesi.
Naša telesa kontinuirano komunicirajo med seboj. Kakšna je njihova komunikacija, je odvisno od našega zavedanje sebe kot celote. Prepiri in konflikti med našimi telesi, nam prinesejo bolezen. Tako kot nam prinesejo bolezen, pa nam lahko povrnejo tudi zdravje. Ravnovesje naših teles in s tem zdravje in dobro počutje, lahko dosežemo z redno meditacijo.

Na tečaju se bomo naučili:

♥ kako se sprostimo z dihanjem
♥ kako uporabiti dihanje za samozdravljenje
♥ kako se zavedati sebe kot celote
♥ spoznali bomo energijske centre - ČAKRE ( naučili se bomo vaj za odpiranje in uravnovešanje čaker)
♥ spoznali bomo vaje za pretok energije
♥ vizualizacijo
♥ kako do popolne sprostitve in s tem do dobrega zdravja
♥ spoznali bomo zdravljenje skozi zvok (gong, tibetanske sklede in zvončki)
♥ kako se poglobiti vase skozi mantre
♥ na tečaju boste dobili napotke, kako uvrstiti sprostitev oz. meditacijo v svoj vskadan
♥ meditacije se boste učili skoti teorijo in prakso
♥ na tečaju boste prejeli skripto z razlago in vajami

Tečaj bo potekal v mesecu NOVEMBRU, ob sredah od 19tih do cca 21.00. Podarite si znanje, ki Vam lahko spremeni življenje.
Začnemo v sredo, 7.11.2018 ob 19tih.

Tečaj je namenjen vsem, ki si želite meditirati in ne veste kako bi začeli. Lahko se tečaja udeležite tudi vsi, ki že meditirate, saj lahko svoje znanje dopolnite in obnovite.

Tečaj vodim Sandra Majcen, djotish astrologinja in intuitivna učiteljica osebne in duhovne rasti

Cena začetnega tečaja meditacije v štirih korakih je 70,00 eur na osebo. V tej ceni so všteta vsa naša srečanja, skripta in kanalizirano sporočilo duše.

Prijavite se lahko na:
sandra.majcen@gmail.com ali 041 784 613

Prijave so obvezne, ker je št. mest omejeno.

Objem, Sumathi

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Sandra Majcen, intuitivna učiteljica duhovne in osebnostne rasti, Vas vabi v Studio Sandra, kjer si lahko z različnimi tehnikami, izboljšate kakovost svojega življenja.


Nalagam...