3
februar

Začetni tečaj tarota

Organizira: Jelka Klun
Kdaj: 3. februarja ob 13:00 do
15. aprila 2022 ob 14:30
Kje:
Prispevek:10 EUR mesečno
Organizira:Jelka Klun
Kontakt:jelkaklun@gmail.com, CAF - Monika šparl 051 441 791

15 ogledov

Če ste upokojenci in živite na območju MO Ljubljana, se lahko vključite v CENTER AKTIVNOSTI FUŽINE (CAF) in ste za mesečno članarino 10 eur  lahko vključeni v vse njihove aktivnosti. 

FEBRUARJA 2022 se začenja nov začetni tečaj TAROTA. Enkrat tedensko ob četrtkih , ura in pol.

 

KAJ VAM LAHKO PONUDI TAROT

Tarot je tehnika samospoznavanja, samoraziskovanja, čeprav se danes v glavnem uporablja kot metoda  vedeževanja in je verjetno ena najbolj popularnih oblik  vedeževanja na svetu.

Tarot razbiramo preko simbolov, ki so narisani na karti. To so lahko osebe, različni vsakdanji predmeti, astrološki znaki, kabalistični simboli. Njihovo sporočilo ni samo po sebi umevno in prepoznavno.  Gre za simbole, ki za svojo zunanjo formo skrivajo globjo notranjo vsebino.

Poznavanje simbolov tarota  vam odpre nove pokrajine intuicije in daje  priložnost   prodirati v ozadje življenja, razumeti energijske silnice, ki delujejo na nas  in tako pomagati pri odločitvah sebi in drugim.

Poglabljanje v simbole je običajno proces, ki se ne zgodi v trenutku. Največkrat  se prepustimo  samo interpretaciji forme simbola (velikost, barva), nato pa se ustavimo. Nadaljevanje namreč  zahteva poglobljeno raziskovanje. Če se ga lotimo sistematično pa ustvarimo pogoje za intuitivno doživljanje.  Takrat se simbol začne odpirati na unikaten, raziskovalcu lasten način in ima moč, da ti razodene nekaj, kar samo z razumom ne moreš sprejeti. Simboli so sicer  univerzalni, saj  vsi nosimo v sebi arhetipe, ki pa se ne izražajo pri vseh na enak način. Zaradi tega nihče ne more tolmačiti tarota na enak način kot nekdo drug.

VSEBINA TEČAJA

·         Kako ravnati s kartami – čiščenje, posvetitev, obredno delo s kartami

·         Razdelitev tarota

·         Velika arkana – arhetipi, razvoj zavesti skozi veliko arkano

·         Mala arkana – Dvorne karte, Številčne karte, interpretacija

·         Otvoritve – Keltski križ, Polaganje odnosov

 

 

PRIJAVE  IN INFORMACIJE 

jelkaklun@gmail.com ,

CAF - Monika Šparl 051441791

  

Tečaj vodi Jelka Klun, ZAVOD VEČERNA ZARJA, ki se ukvarja s proučevanjem energijske matrice prostora in vlogi posameznika v njej. Vodi tečaje Tarota, šolo Tarota, delavnice Energijskega čiščenja prostora, izvaja Zvočne gong kopeli in prakticira kitajsko astrologijo 4 stolpcev usode in ZI WEI DOU SHU.

 

 

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje o energijski matrici prostora in potencialu posameznika v njej


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...