6
julij

Zakaj? ... Zato.

53 ogledov

Vprašanja so sestavni del vsakdana.

 

Že zjutraj, ko se zbudite si začnete postavljati vprašanja:

- Kaj naj danes oblečem?

- Imam dovolj časa za jutranjo kavico/čaj?

- Po kateri poti naj se danes peljem na delo?

- Bo v službi vse potekalo v redu? ...

 

Pojavlja se nešteto vprašanj, še predno začnete svoj dan. In tako kot jutranji dialog (ki ga ponavadi imamo sami s seboj :)), so vprašanja sestavni del vsakega vidika vašega življenja.

Večino časa se niti ne zavedate, da ste ujeti v nenehna vprašanja in odgovore, ki se odvijajo v vaših mislih. In ravno zato, ker se ne zavedate tega procesa, lahko pristanete v "začaranem krogu", iz katerega se težko izvijete.

 

Razlika nastane, ko postanete pozorni na to, na kakšen način si vprašanja zastavljate. So to vprašanja, kjer se oklepate že znanega vzorca in iščete krivce za nastalo situacijo, ali so to vprašanja, ki v vas spodbudijo v iskanje idej, za rešitev nastale situacije.

 

Na predavanju boste spoznali in ugotovili, kateri model spraševalca ste vi. Poleg tega boste spoznali mini trike, ki vas opozorijo, kdaj je potrebno spremeniti smer spraševanja in iskanja odgovorov.

 

Tehnike z vprašanji so preprosto, a mogočno orodje, ki lahko korenito spremeni vaše življenje in vplivajo na vsa področja življenja.

 

Z vprašanji do odgovor in spremeb.

 

Prispevek: 35,00 eur

Informacije in prijava na predavanje: loox-darovi svetlobe

GSM: 031 009 705

www.loox-darovi-svetlobe.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...