14
november

Zakaj zbolimo? Kako sami poskrbeti za bolj zdrav jutrišnji dan?

Organizira: Nasmeh Srca
Kdaj: 14. novembra ob 19:00 do
14. novembra 2018 ob 21:00
Kje:
Prispevek:Brezplačno
Organizira:Nasmeh Srca
Kontakt:tatjana@nasmehsrca.si

66 ogledov

Sem intuitivna terapevtka. Med terapijami imam vpogled v človekovo dušo in od tod črpam znanja o zakonitostih Vesolja. Nekaj dosedanjih dognanj sem strnila v predavanje o zdravju.

Ste se kdaj vprašali, zakaj so nekateri ljudje bolj zdravi kot drugi? Zakaj nekdo kar naprej oboleva za vnetjem mehurja, drugi ima angine, tretji alergije,…? Je res, da si sami pridelamo (nekatere) bolezni? Zakaj? Kako? Ali res z občutki krojimo naše zdravje? Kako odnosi vplivajo na naše zdravje?

Na srečanju bomo pogledali, kaj je tisto, kar ene loči od drugih, kaj lahko povzroča bolezen. Najbolj nas bo zanimalo, kako se rešiti vzrokov. Vsak se bo imel možnost zazreti v sebe, pogledati na svoje življenje z drugega zornega kota, da ugotovi, kaj lahko naredi sam za bolj zdrav in lepši jutrišnji dan.

Bolezen je v večini primerov opozorilo, da nekaj do sedaj nismo delali prav. Če pravočasno ozavestimo, kaj to je in začnemo živeti drugače, se nam zdravje povrne.

Da to ni nekaj povsem tujega, nam neznanega, opisuje zdravnica Nela Sršen v knjigi: Rak na duši.

Mimogrede bomo prišli do dveh pomembnih spoznanj: 

- Kaj je smisel življenje?

- Kako postaviti trdne temelje za srečno, zadovoljno življenje?

Po predavanju in razgovoru bomo imeli tudi krajšo meditacijo v sede.

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Med terapijo se povežem z izvorno energijo in dobim vpogled v vašo dušo (podzavest). Odkrijejo se vzroki za: bodisi vaše bolezni, blokade v odnosih,... Dobite potrebno energijo in...

  |  nasmehsrca.si/

Nalagam...