20
JULIJ

Zavestni odnosi skozi razumevanje neločljivega zdravja (Harmony program)

DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 20. julij 2018 ob 12:00 do
27. julij 2018 ob 12:01
Kje:
Prispevek:Odvisno od nastanitve, od 300 do 480 €/teden
Organizira:Harmony program na Pašmanu
Kontakt:harmony.slovenija@gmail.com, 040 38 11 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

0 komentarjev    121 ogledov

Romana Đekić – Zavestni odnosi skozi razumevanje neločljivega zdravja

Vsi hrepenimo po globoki povezanosti. Želimo se nekomu približati, ga začutiti, spoznati, ljubiti, včasih se z njim celo stopiti. Skozi vse to želimo spoznavati in čutiti sebe.

V tem iskanju povezanosti, ne samo v ljubezenskem odnosu,ampak v vseh odnosih, se lahko pojavi veliko strahov.  Če se približamo in odpremo, lahko drugi vidijo naše skrite dele, naše slabosti, bolečine, izgubljenost, temo. Lahko nas zavrnejo in s tem užalijo.

Na površini to izgleda kot negotovost, frustracija, jeza, beg, ogorčenje, ljubosumje, krivda in drugo. Odnos se lahko zdi zapleten. Mogoče ne vemo, kaj je prav in kaj narobe, kako iti ven iz te neprijetne resničnosti.

Ko prevladajo strahovi, gremo v smer prepira in konflikta ali pa umika in razočaranja. Zapiramo se v svoj obrambni oklep. Tu ni povezanosti, po kateri hrepenimo.

Ko ljubezen in razumevanje prevladata, pridemo bližje in bližje k drugi osebi in sebi. Odkrivamo dele ljubezni v sebi, za katere nismo vedeli, da obstajajo. Doživljamo surovo ranljivost in sladkobo intimnosti. Učimo se puščati naše oklepe, naše maske, našo potrebo, da imamo prav, da imamo nadzor, da zahtevamo, obtožujemo in kritiziramo. Tako se vračamo k sebi – svoji mehkobi, svoji moči, ranljivosti – polni ljubezni in topline. Od tu vidimo jasno, bolje čutimo, in povezanost je prisotna kot nekaj naravnega.

Upam, da na tem seminarju spodbudim vašo lastno modrost o tem, kako izbrati ljubezen in razumevanje. Globlje razumevanje in odpiranje uvidom bo pomoč pri spoznavanju s transformativnim učenjem Treh principov psihološkega in duhovnega blagostanja (Um, Zavest, Misel), ki se imenuje tudi Prirojeno zdravje. Te principi so temelj vsake človekove izkušnje, elementi, iz katerih nastajajo naše izkušnje iz trenutka v trenutek.

S tem pristopom prepoznamo naše prirojeno zdravje in sposobnost, da imamo radi, da smo srečni in povezani. To sposobnost je že zdaj v nas..

Dobrodošli, če želite izboljšati ali bolje razumeti svoj ljubezenski ali kateri koli drug odnos, vključno z odnosom do sebe.

*** Tri principi se že 40 let z velikim uspehom uporabljajo v svetu za izboljšanje vseh življenjskih področij – mentalnega in čustvenega zdravja in blagostanja, za poslovne in športneuspehe, osebno rast in razvoj. Poučujejo se všolah, bolnišnicah, centrih za brezdomce, zaporih, poslovnih korporacijah in privatnih svetovanjih.

Oglejte si nekaj posnetkov o Treh principih: Video posnetki.


Vodi: Romana Đekić (www.romanadekic.com)

Romana se več kot 20 let ukvarja z zdravjem in zavedanjem, oziroma s fizično, psihično in duhovno komponento življenja. 8 let je delala kot homeopatinja, od tu je izšla tudi njena knjiga Homeopatija za vsakega. Zadnjih 6 let se posveča prenašanju razumevanja Treh principov (Um, Zavest, Misel), ki so njej in tisočim drugim prinesli velike premike v zavesti in pozitivne spremembe na veliko področjih življenja.

Romana trenutno dela na Hrvaškem in v tujini. Ima individualne konzultacije, skupinske seminarje, je tudi mentorica in občasna predavateljica v šoli za voditelje Tri principi v Londonu (TheInsightSpace – Threeprinciplesfacilitatortraining), na tej šoli je tudi diplomirala.

Harmony program na otoku Pašman

je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zdravilnih zelišč, ki rastejo na otoku, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, druženj in izmenjave izkušenj, bivanja v neokrnjeni naravi, kjer je poudarek na povezanosti z elementi zraka, vode, ognja in zemlje.

Harmony center se nahaja na otoku Pašmanu, kjer je obilo nedotaknjenih mediteranskih predelov, kjer imamo občutek večje občutek povezanosti z naravo. Človek postane eno z olivami, zelišči, kamenjem, soncem… S tem se proces preobrazbe znatno pospeši in se premakne v esencialno obliko. Morje, ki nam daje občutek povezanosti s celim svetom, odpira v nas nove vidike. Kopel v slani vodi prav tako zelo čisti naše energetsko polje postanih energij. Pijemo čaje iz zelišč, ki rastejo na otoku, s čimer se dodatno povezujemo z vibracijami prostora,kjer se Harmony center nahaja. Sonce, ki ga je v izobilju, še dodatno izziva nove vibracije v našem telesu. Zemlja, kot materinski princip, Sonce kot očetovski princip in morje, ki ju povezuje, ustvarja v nas nove alkimijske reakcije, ki podpirajo procese, ki so izzvani na samem programu. Vse te komponente budijo v nas notranjo širino, prizemljitev in vrnitev s svoje lastno središče.

CENA VKLJUČUJE:

 Cena je odvisna od tipa nastanitve. Možne nastanitve  so:

  • Šotor
  • Dvoposteljna soba - skupna kopalnica (dve ali tri sobe z 1TWC)
  • Dvoposteljna soba - lastna kopalnica
  • Dvoposteljna soba v MOBILNI HIŠKI - lastna kopalnica
  • Enoposteljna soba - skupna kopalnica (dve ali tri sobe z 1 TWC)
  • Dvoposteljna soba BIVA ENA OSEBA-
    skupna kopalnica (dve ali tri sobe z TWC)
  • Dvoposteljna soba v MOBILNI HIŠKI BIVA ENA OSEBA - lastna kopalnica

Cenik nastanitev najdete tukaj: https://harmony.hr/sl/cene-in-rezervacije-2/ 

TURISTIČNA TAKSA: Se obračunava posebej na recepciji kampa (1 € za odraslo osebo).

RELAX PROGRAM

V kolikor se nekdo seminarja ne udeleži, je cena nižja za 20 evrov na teden.

OTROCI:

otroci mlajši od treh – brezplačno bivanje (če v sobi ne uporabljajo svojega ležišča)

otroci od 3. do 12. leta  –  50 % popust.

V času seminarjev je organizirano varstvo otrok s programom, za kar je potrebno doplačati  20 evrov na  teden /otroka.

PREVOZ: !!! ORGANIZIRAN JE DIREKTEN AVTOBUSNI PREVOZ IZ SLOVENIJE !!! (OZNAČI NA PRIJAVNICI!)

 PREDNOSTI: 

DRUŽENJE IN SPOZNAVANJE  SE PRIČNE ŽE V SLOVENIJI  

VOŽNJA JE BREZSKRBNA IN VARNA

EKOLOŠKO – s skupnim prevozom POSKRBIMO ZA NAŠO NARAVO

(Cena povratne karte in povratne vozovnice za trajekt je 85 €)

DOPLAČILA:

NAJEM ŠOTORA – V  kampu lahko najamete šotor  za 15 evrov na  teden. Če poleg tega najamete še  vzmetnico in spalno vrečo, je doplačilo  5 evrov na teden.

NAJEM KOLES – V kampu je možnost najema kolesa.

DODATEN TEDENSKI SEMINAR – V kolikor se želite udeležiti še enega tedenskega seminarja, je potrebno doplačati 30 € 

DODATNE INFORMACIJE IN  REZERVACIJE

PIŠITE NA: harmony.slovenija@gmail.com

 ON-LINE prijavnica

 URŠKA  –  +386  (0) 40 38 1 1 60 ( v popoldanskem času od 15h – 19h)

POSTOPEK REZERVACIJE

KONTAKTIRAJTE NAS preko elektronske pošte:  harmony.slovenija@gmail.com

izponlite ON LINE PRIJAVNICO >>

nakažite AKONTACIJO na:  OBILJE ŽIVLJENJA, URŠKA LEBAN S.P.,Gradnikove brigade 59,      5000 Nova Gorica; ABANKA VIPA D.D.; TRR: 0510 0801 3757 793; NAMEN: ime in priimek osebe, ki program rezervira; sklic: 00

ZNESEK AKONTACIJE:  80 € za eno odraslo osebo /teden; 40 € za otroka /teden

 

Prijava na dogodek | Zavestni odnosi skozi razumevanje neločl...

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Kamp Torkul, Pašman, 23262, Kraj, Hrvaška


Harmony program na Pašmanu

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zelišč, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, bivanja v neokrnjeni naravi, s poudarkom na povezanosti z zrakom, vodo,ognjem in zemljo.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...