30
JUNIJ

Zdravljenje notranjega otroka

Organizira: Društvo Rast
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 30. junija 2018 ob 13:00 do
30. junija 2018 ob 20:01
Kje:
Prispevek:120,00
Organizira:Društvo Rast
Kontakt:klaudijado@gmail.com ali 041/545-792

0 komentarjev    51 ogledov

  ZDRAVLJENJE NOTRANEGA OTROKA - DELAVNICA

 Lendava 30.06.2018.;od 12.00 -20.00 ure;  prostori Sofije -Glavna ulica 48 Lendava.

 

Vse se začne v otroštvu…… zato je tudi otroštvu potrebno nameniti zasluženo pozornost, kajti v odraslosti živimo po vzorcih, ki smo jih pridobili  kot otroci,oblikujejo nas izkušnje, ljudje in dogodki našega otroštva, če se mi spomnimo in zavedamo tega, ali pa ne. Zatorej, če želimo spremembo na bolje, če se želimo osvoboditi bolečine, ki jo nosimo leta in leta se je dela treba lotiti pri temeljih -pri naših koreninah, v našem otroštvu . Začeti je treba z notranjim otrokom.

 Na zdravih temeljih lahko gradimo zdravo sedanjost in ustvarjamo zdravo prihodnost.

Začnimo od temeljev, začnimo  od majhnega otroka, ki ranjen čepi nekje v kotičku vaše duše in kliče na pomoč, upajoč, da mu končno namenite pozornost, ki si jo zasluži.

Zdrav notranji otrok je temelj  celotnega  našega življenja. Od našega notranjega otroka je odvisno kako delujemo in kako živimo.

Naš ranjeni notranji otrok se dostikrat obnaša kot ranjena žival:  beg ali pa napad. Ko smo prizadeti, ko slišimo nekaj kar nam ni po volji, ko se dogaja nekaj kar ni v skladu z našimi željami, notranjostjo - se ali umaknemo,  pobegnemo ali pa napademo z vso silo. Takšen odziv je posledica bolečine, nezaceljenih ran znotraj nas.

Sicer je res, da rane zaližemo, vendar dokler jih dokončno ne pozdravimo, vsaka najmanjša stvar lahko povzroči, da se rana znova  odpre in začne  krvaveti.

In napad? Verjemite,na koncu smo vedno mi sami tisti, ki nas najbolj boli.

Dostikrat udeleženci, ki pridejo na delavnico ZNO povejo, da delajo že deset, dvajset let na sebi inkljub neštetim delavnicam, ki so jih v tem času obiskali še vedno ne živijo tako kot  bi radi ali pa je napredek minimalen. Zakaj je temu tako? Odgovor je enostaven: ker ne gradijo na čvrstih in trdnih temeljih. Zato, ker nimajo ozdravljenega notranjega otroka, ker nimajo stika z njim in posledično nimajo stika s samim seboj.

Naš notranji otrok je bil velikokrat ranjen zaradi fizičnih, psihičnih ali drugih zlorab.  Naš notranji otrok je bil ranjen vsakič, ko nismo bili slišani, vsakič, ko smo bili osamljeni, vsakič ko smo bili priča kreganju staršev, vsakič ko smo bili tarča posmeha, vsakič ko nam niso zaupali, nas preverjali, nam niso namenjali pozornost, 

Naš ranjeni notranji otrok se dostikrat obnaša kot ranjena žival:  beg ali pa napad. Ko smo prizadeti, ko slišimo nekaj kar nam ni po volji, ko se dogaja nekaj kar ni v skladu z našimi željami, notranjostjo - se ali umaknemo,  pobegnemo ali pa napademo z vso silo. Takšen odziv je posledica bolečine, nezaceljenih ran znotraj nas.

Sicer je res, da rane zaližemo, vendar dokler jih dokončno ne pozdravimo, vsaka najmanjša stvar lahko povzroči, da se rana znova  odpre in začne  krvaveti.

In napad? Verjemite,na koncu smo vedno mi sami tisti, ki nas najbolj boli.

Dostikrat udeleženci, ki pridejo na delavnico ZNO povejo, da delajo že deset, dvajset let na sebi inkljub neštetim delavnicam, ki so jih v tem času obiskali še vedno ne živijo tako kot  bi radi ali pa je napredek minimalen. Zakaj je temu tako? Odgovor je enostaven: ker ne gradijo na čvrstih in trdnih temeljih. Zato, ker nimajo ozdravljenega notranjega otroka, ker nimajo stika z njim in posledično nimajo stika s samim seboj.

Naš notranji otrok je bil velikokrat ranjen zaradi fizičnih, psihičnih ali drugih zlorab.  Naš notranji otrok je bil ranjen vsakič, ko nismo bili slišani, vsakič, ko smo bili osamljeni, vsakič ko smo bili priča kreganju staršev, vsakič ko smo bili tarča posmeha, vsakič ko nam niso zaupali, nas preverjali, nam niso namenjali pozornost, 

in ali tudi v odraslosti

ponavljate vzorce svojih staršev, starih staršev, se bojite sprejemati odločitve, vas je strah spremembe, se ne upate postaviti zase in živeti svojo resnico, dovolite, da vas drugi ponižujejo in izkazujejo svojo nadmoč,za doseganje ciljev porabite veliko energije in truda, nimate urejenega partnerskega odnosa ali imate težave z lastnimi otroki,imate slabo samopodobo in ste nesamozavestni,......

 Potem je čas, da se te bolečine znebite.

Zdravljenje notranjega otroka je resnično močan proces, ki vas osvobodi vsega. Pričnete delovati kot popolnoma samostojne duše, brez vezi in omejitev. Začutite globoko svobodo, notranjo moč, brez omejitev.

Zakaj bi zdravili NOTRANJEGA OTROKA?   

Notranji otrok je vaša Duša. Kako ste lahko srečni, mirni, brez bolečine, če majhne deček/ deklica sedi objokan/a v bolečinah? Vse travme iz otroštva nosite s seboj vsa ta dolga leta vašega življenja. Nenehno iščete nekaj v zunanjem svetu kar bi vas izpopolnilo, vneslo mir in srečo. Stiska vas v prsih, bolečina vam jemlje dih, temne misli vam polnijo vsakdanjik, nujno potrebujete ljubezen nekoga poleg vas, ljubosumje vas razjeda, ne morete spati, nenehno ste utrujeni, brezvoljni, nosite bremena jeze, itd..... Vaša duša kliče na pomoč. JO SLIŠITE? Slišite to malo bitje znotraj sebe, ki vas obupno potrebuje? Ni rešitve v zunanjemsvetu, spustite se v svojega in ozdravite otroka vse bolečine. SAMO tako boste imeli trdne temelje in živeli v miru, sreči in radosti.

Po pričevanjih  dosedanjih udeležencev,  je delavnica zdravljenje notranjega otroka,bila ključna za  življenske spremembe na marsikaterem področju. Od tega, da so znova pridobili radost in veselje do življenja, se začeli ukvarjati s hobiji, uredili odnose z otroki,partnerji in najbolj pomembno s samim sabo; do tega, da so se znebili občutkov krivde, ki so jih nosili večino svojega življenja pa niso vedeli zakaj, bolečine ki ji niso vedeli izvora, pridobili notranjo moč,,......

Klaudija Dolenčić sem medij, angelski svetovalec, voditeljica skupinskih meditacij,izvajalec šamanskih tehnik zdravljenja, bralka akaških zapisov, usposobljena voditeljica joge smeha, energijski zdravilec, certificiran terapevt Zdravljenje notranjega otroka po metodi Darje Sekulič, usposobljena za samostojno vodenje delavnice, osebno pri avtorici delavnice

Kontakt za info in prijave: Klaudija Dolenčić 041/545-792 ali klaudijado@gmail.com

http://www.drustvo-rast.com/sepet-duse/

 

Cena delavnice je 120,00 eur.

Prijava: Ob prijavi dobite predračun. Plačilo predračuna pomeni rezervacijo in prijavo na delavnico. Po plačilu predračuna vam pošljem račun.

DRUŠTVO RAST

ČENTIBA, FODORJEVA VRSTA 152

9220 LENDAVA

TRR: SI56 1949  0501  1218  224;  odprt pri DBS d.d., PE Lendava.

 

Prijava na dogodek | Zdravljenje notranjega otroka

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Medgeneracijska hiša Sofija, Glavna ulica 48, Lendava/Lendva


Društvo Rast

delavnice, meditacije, izobraževanje, duhovna rast, naravna gradnja

V Društvu Rast si želimo s svojim aktivnim delovanjem v obliki izobraževalnih delavnic in svetovanj s področja duhovnosti, naravne gradnje, sonaravnega in samooskrbnega načina življenja, graditi pot k srečnejši in lepši prihodnosti vseh nas.

PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...