10
FEBRUAR

Zdravljenje notranjega otroka -intenziv

Organizira: Društvo Rast
DOGODEK
JE ŽE MIMO
Kdaj: 10. februarja 2018 ob 13:00 do
10. februarja 2018 ob 20:00
Kje:
Prispevek:88 eur
Organizira:Društvo Rast
Kontakt:klaudijado@gmail.com ali 041/545-792

0 komentarjev    52 ogledov

Zdravljenje notranjega otroka

V soboto 10. 2. 2018., ob 13.00 uri,v prostorih Sofija medgeneracijska hiša ,

Glavna ulica 48 Lendava

 

 

Intenziv - Zdravljenja notranjega otroka

Delavnica Zdravljenje notranjega otroka, je po moji izkušnji  najučinkovitejši voden proces za ozdravitev naše duše, našega bitja in naših ran iz otroštva. Skozi izredno močan voden proces pozdravimo vso našo bolečino, ki smo jo doživeli skozi otroštvo in odraščanje, in jo zakopali nekam globoko, globoko v svojo notranjost, upajoč, da nas več nikoli ne bo bolelo, če bomo le dovolj globoko potisnili te dogodke iz našega spomina in jih pozabili.

OZDRAVLJEN NOTRANJI OTROK JE TEMELJ CELOTNEGA OSEBNEGA IN DUHOVNEGA RAZVOJA. ČE VAŠI TEMELJI NISO ČVRSTI,IN ČE VAŠE KORENINE NISO MOČNE IN ZDRAVE, VSE KAR POČNETE IN DELATE NA SEBI NI STABILNO IN POVZROČA NIHANJA. KOT, DA TONETE SKOZI MOČVIRNATA TLA. KOT DA NAREDITE KORAK NAPREJ IN DVA NAZAJ.

MEDITACIJA NA TO TEMO NI DOVOLJ, POTREBNO JE DIREKTNO SOOČENJE Z RANJENIM OTROKOM, DA DOSEŽETE TRAJEN REZULTAT.

 

 

Ste v svojem otroštvu:

čutili osamljenost

pomanjkanje starševske ljubezni in pozornosti

doživljali fizično ali psihično nasilje

bili kakorkoli zlorabljeni

so vas zaničevali

vam sidrali kompleks manjvrednosti

ste z velikimi napori dosegali cilje staršev

živeli v strahu

bili priča nasilju.....

imeli občutek da niste dovolj dobri

se morali vedno znova in znova dokazovati

 

 

Potem je čas, da se te bolečine znebite.

Zdravljenje notranjega otroka je resnično močan proces, ki vas osvobodi vsega. Pričnete delovati kot popolnoma samostojne duše, brez vezi in omejitev. Začutite globoko svobodo, notranjo moč, brez omejitev.

♥ Točka na kateri se vse prične in konča ♥ Vse imamo zapisano v naši podzavesti, kar se odraža v življenjskih situacijah . Nepravilna vzgoja staršev, pomanjkanje ljubezni, pusti rane na notranjem otroku, ki se skozi odraščanje začnejo odražat v vaši osebnosti. Travme, strah, nerazjasnjena žalost, slabi partnerski odnosi, pomanjkanje samozavesti, nezaupanje vase, zadržanost, ljubosumje, partnerska odvisnost .....itd. Vse to so vzorci v podzavesti, nalepljene etikete, na naši osebnosti, ki nas držijo nazaj. Največje travme in napačne vzorce, dobijo otroci med drugim in tretjim letom starosti. Zato je s postopkom zdravljenja notranjega otroka izredno pomembno, da se soočimo tudi z vsemi tistimi dogodki, ki se jih sedaj kot odrasla oseba ne spominjamo. Presenečeni boste nad tem, kaj vse ste doživeli takrat in kaj vse nosite od takrat v bazi čustev. Ko odkrijemo vzrok, ozavestimo, transformiramo, naše življenje prične dobivati smisel in spelje po pravem tiru. Rešite se težkega bremena in svobodno zaplujete z življenjskim tokom.

Zakaj bi zdravili NOTRANJEGA OTROKA?   

Notranji otrok je vaša Duša. Kako ste lahko srečni, mirni, brez bolečine, če majhne deček/ deklica sedi objokan/a v bolečinah? Vse travme iz otroštva nosite s seboj vsa ta dolga leta vašega življenja. Nenehno iščete nekaj v zunanjem svetu kar bi vas izpopolnilo, vneslo mir in srečo. Stiska vas v prsih, bolečina vam jemlje dih, temne misli vam polnijo vsakdanjik, nujno potrebujete ljubezen nekoga poleg vas, ljubosumje vas razjeda, ne morete spati, nenehno ste utrujeni, brezvoljni, nosite bremena jeze, itd..... Vaša duša kliče na pomoč. JO SLIŠITE? Slišite to malo bitje znotraj sebe, ki vas obupno potrebuje? Ni rešitve v zunanjem svetu, spustite se v svojega in ozdravite otroka vse bolečine. SAMO tako boste imeli trdne temelje in živeli v miru, sreči in radosti.

Se spominjate svojega otroštva s prijetnimi občutki ali s tistimi malo manj?

Večina ljudi,nosi v srcu bolečino. To je zaradi pomanjkanja ljubezni, stroge vzgoje ali nerazumevanja staršev, zaradi pomanjkanja časa, prepuščenosti samim sebi, ne izkazovanja ljubezni, fizičnega nasilja... in še bi lahko naštevali. Globoke rane, ki jih nosite v sebi, v svoji duši. Z vsemi temi občutki odrastete, se borite, predvsem pa trudite, da ne bi ponavljali istih vzorcev na svojih otrocih. In kaj se zgodi? Ujamete se v istem početju, podobni vzgoji, izrekate iste besede, ki so jih starši vam.

"Spet govorim isto kot moja mama. Le zakaj? Če pa nočem biti ista!" Odgovor je preprost. Tako ste vzgojeni, naučeni. Tako vam je bilo celo življenje pokazano, da mora biti. Drugega načina vaša podzavest ne pozna.  Ljubezen je osnovno gorivo za pogon vašega življenja in vsako pomanjkanje le-te, vam v odnosih z otroci, partnerjem, okolico, s starši, v službi ali kjerkoli drugje, povzroča bolečino. Nihče ni 

kriv za to, kar se vam dogaja in ne obstaja zdravilo, čarobna palčka, ki bi to pozdravila, kot samo PONOVNO POVEZOVANJE Z NOTRANJIM OTROKOM IN NJEGOVO ZDRAVLJENJE. Ranjen otrok, ki sedi v kotu vaše duše, v objemu žalosti in bolečine prosi, da mu obrišete solzice, prosi za pomoč.

GA SLIŠITE? Zdravljenje notranjega otroka pomeni odpiranje vseh globoko zakopanih predalčkov iz otroštva, skritih v podzavesti. Naš um je kakor računalnik, ki shranjuje vse dogodke, besede, situacije, vse naše življenje, od rojstva naprej. Vse imamo zapisano v naši podzavesti in to se odraža v življenjskih situacijah. Nepravilna vzgoja staršev, pomanjkanje ljubezni, vse to pusti rane na notranjem otroku, ki se skozi odraščanje začno odražat v vaših osebnostnih lastnostih. Travme, strah, nepojasnjena žalost, slabi partnerski odnosi, pomanjkanje samozavesti, nezaupanje vase, zadržanost, ljubosumje, partnerska odvisnost... Vse to so vzorci v podzavesti, nalepljene etikete, na naši osebnosti, ki nas zaustavljajo. Največje travme in napačne vzorce dobijo otroci med drugim in tretjim letom starosti. Zato je s postopkom zdravljenja notranjega otroka izredno pomembno, da se soočimo tudi z vsemi tistimi dogodki, ki se jih sedaj kot odrasla oseba ne spominjamo. Presenečeni boste nad tem, kaj vse ste doživeli kot otroci in kaj vse nosite s seboj v svoji čustveni bazi. Ko odkrijemo vzrok, ozavestimo, transformiramo, naše življenje prične dobivati smisel in zapelje se po pravem tiru. Rešite se težkega bremena in svobodno zaplujte z življenjskim tokom.

Predvsem je izredno pomembno, da ste med celotnim procesom iskreni do sebe in popolnoma odprti. Tu odpadejo maske, ki si jih nadenete preden stopite v zunanji svet. Pustite jih doma. Dovoliti morate, predvsem pa to dolgujete svojemu notranjemu otroku, da vsa negativna čustva spustite iz kletke podzavesti. V nasprotnem primeru je brez pomena, da se sploh udeležite delavnice. Začutiti morate notranji klic, da ste pripravljeni iti skozi proces sam. Ne prihajate zato, ker vam nekdo reče, da je to primerno za vas! Odločitev morate sprejeti sami, ker ste tako začutili!

Ko potujete skozi otroštvo, ste v vodenem meditativnem stanju, ki traja od 2 do 3 ure. To pomeni, da ste popolnoma umirjeni v ležečem položaju in sledite vsem mojim navodilom. Prerežete vse eterične vezi s svojimi starši, otroki ali drugimi sorodniki, ki vas omejujejo. Proces je zelo čustveno intenziven. Svoboda in razbremenjenost vas bosta spremljala na vaši poti domov. Prijavite se prosim samo v primeru, če ste na proces zdravljenja notranjega otroka pripravljeni, saj je uspeh odvisen od vašega sodelovanja.

Noben ni kriv za to kar se vam dogaja in ne obstaja zdravilo, čarobna palčka, ki bi to pozdravila, kot samo PONOVNO POVEZOVANJE Z NOTRANJIM OTROKOM IN NJEGOVO ZDRAVLJENJE.

Klaudija Dolenčić sem medij, angelski svetovalec, voditeljica skupinskih meditacij,izvajalec šamanskih tehnik, usposobljena voditeljica joge smeha, energijski zdravilec, certificiran terapevt Zdravljenje notranjega otroka po metodi Darje Sekulič, usposobljena za samostojno vodenje delavnice, osebno pri avtorici delavnice.

ŠE NEKAJ POMEMBNIH IN PRAKTIČNIH NAVODIL GLEDE SAME DELAVNICE:

Pomembno je, da na delavnico pridete pravočasno in da si vzamete dovolj časa za samo delavnico, saj je čas trajanja naveden samo okvirno in je odvisen od skupine do skupine – lahko bomo končali že ob 18.00 uri, lahko pa šele ob 21.00 uri.

Pridite udobno oblečeni,nenaličeni, brez pasov, ur, nakita,ali karkoli drugega, kar bi vas utegnilo med procesom ovirati. Če je le možno dan po delavnici namenite počitku.

Na sami delavnici imamo dovolj ležalk, pojštrov in odejic,lahko pa prinesete tudi svoje, če vam tako ustreza.

Delavnica poteka v majhni zaprti skupini.

Delavnica poteka v prostorih Sofija medgeneracijska hiša, glavna ul. 48, Lendava

Kontakt za info in prijave: Klaudija Dolenčić 041/545-792 ali klaudijado@gmail.com

http://www.drustvo-rast.com/sepet-duse/

 

Cena delavnice je 88 eur. Ob prijavi  je potrebno vplačati akontacijo v znesku 30 eur na spodaj navedeni naslov oziroma račun. Z vplačilom postane vaša prijava veljavna.

DRUŠTVO RAST

ČENTIBA, FODORJEVA VRSTA 152

9220 LENDAVA

TRR: SI56 1949  0501  1218  224;  odprt pri DBS d.d., PE Lendava.

 

Prijava na dogodek | Zdravljenje notranjega otroka -intenziv

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!

Lokacija | Medgeneracijska hiša Sofija, Glavna ulica 48, Lendava/Lendva


Društvo Rast

delavnice, meditacije, izobraževanje, duhovna rast, naravna gradnja

V Društvu Rast si želimo s svojim aktivnim delovanjem v obliki izobraževalnih delavnic in svetovanj s področja duhovnosti, naravne gradnje, sonaravnega in samooskrbnega načina življenja, graditi pot k srečnejši in lepši prihodnosti vseh nas.

Zdravljenje notranjega otroka

Zdravljenje notranjega otroka

9. februarja 2019, Ljubljana
PRIJAVI SE  

Komentarji (0)

  Bodi prvi in podaj svoj komentar! S svojim komentarjem dobiš tudi 3 žarke!

Facebook komentarji

Nalagam...