5
februar

Zelo slana skalarna meditacija za ženske ob kitajskem novem letu

Organizira: Slanorog
Kdaj: 5. februarja ob 19:00 do
5. februarja 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:25 evrov
Organizira:Slanorog
Kontakt:info@slanorog.si ali 070 730 883

20 ogledov

Drage zimske  Ženske.

Pred nami je očiščevalna zimska slana meditacija za Ženske, ki bo polna globine morda pozabljenega notranjega miru. 5. februar je hkrati tudi pričetek 4716. kitajskega leta, ki je v znamenju radodarnega prašiča. Ta posebna meditacija bo hkrati podprla procese, ki jih spremlja čas z manj svetlobe in toplote ter delovala izjemno negovalno. Okrepila bo tudi simbolno zavedanje, da smo že na tisti strani leta, kjer svetloba zmagujem nad temo, saj se je dan nedavno pričel daljšati.

Meditacija bo potekala ob visokofrekvenčni zdravilni glasbi (432 Hz). Z zelo malo besedami. Brez besed. Sočasno s solno terapijo. In izjemnimi vibracijami energijskega vračanja v ravnovesje z izvorno energijo, ki bo usmerjeno v celotno skupino, vsaka udeleženka pa bo deležna tudi svojega izvornega energijskega tuša. Vračanje v ravnovesje bom izvajala Katja Gantar, energijska terapevtka, dušna motivatorka in haloterapevtka. Več o skalarni (izvorni) energiji, s katero so zdravili že naši predniki, utemeljil pa jo je Nikola Tesla, si lahko preberete tukaj: http://slanorog.si/energija/.

Moč soli  in morja bo nevtralizirala energijske blokade in v celice prinesla več kisika, tako da bodo vizije po koncu dogodka jasnejše in s tem tudi smer. Meditacija s skalarno energijo nam bo prinesla neslutene razsežnosti in globinsko sprostitev. Kdo ve, kaj vse bo prinesla in odnesla, le kaj vse bo spremenila čisto po tiho, morda tudi naglas?

Dogodek bo potekal ob minimalno dveh prijavah. Število mest je zaradi specifične narave dela omejeno na šest. Priporočena so udobna svetlejša oblačila.

Obvezne prijave na info@slanorog.si ali 070 730 883.

Veselim se barvite čarobnosti, ki jo bomo soustvarile.

Katja Gantar

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Brez soli ni življenja. Sol živi prav v vsaki naši celici. A vsaka stvar je darilo, dokler jo uporabljamo v pravi meri. V Slanorogu - kraljestvu solnih terapij...


Nalagam...