27
september

ZLATI BISER V SRCU, meditacija ob prazni luni

Organizira: Dotik srca
Kdaj: 27. septembra ob 19:30 do
27. septembra 2019 ob 20:30
Kje:
Prispevek:15€
Organizira:Dotik srca
Kontakt:040 337 369, Dina

16 ogledov

V petek, 27. septembra 2019 vas ob 19:30 uri vabim na čudovito ZLATO meditacijo, ki vam bo ogrela srce, dušo in duha. 

Na dan enakonočja, 23. septembra se bo sonce premaknilo iz zemeljske Device v zračni znak Tehtnice, s čimer bomo močno začutili veliko željo po povezovanju in ravnovesju v naših odnosih.

Čas je, da obdamo z ljudmi, ki nas podpirajo.

Kdo podpira vašo rast in vam pomaga, da ste najboljši? Kdo vas spravlja v slabo voljo? 

Če pustimo konflikte nerešene ali če razvijemo nezdrave navezanosti, če delujemo iz ega in strahu...vse to bo sedaj vidno v našem ogledalu.

Ker  luna v soboto, 28. septembra 2019, pri 5 ° Tehtnici prinaša ljubezen, užitek in srečo bomo začutili veliko navdušenje v odnosih s prijatelji, službi, doma in ljubezenskem življenju.

Nova luna predstavlja konec enega cikla in začetek novega 28-dnevnega cikla. To je odličen čas za nov začetek, preusmeritev novega lista ali začetek novega projekta. Povečana priljubljenost, karizma in privlačnost prinašata pristno prijateljstvo in resnično ljubezen.  Ta SREČA IN RAST veljata tudi za finance, potovanja na dolge razdalje, izobraževanje, podjetja in pravne zadeve.

To je ČUDOVITA nova luna ZA ZMENKE, ROMANTIČNE DOGODIVŠČINE, ZAROKE IN POROKE.

Naj se nova dogodivščina prične.

Pridružite se mi v Hotelu Bau Maribor na NAJBOLJ ZLATI meditaciji SRCA v letošnjem letu. Dopustite, da vaše SRCE zapoje v najlepši melodiji kdajkoli slišani.

Za vsako ZLATO SRCE, sem pripravila darilo v obliki rdeče kabala zapestnice z ZLATIM BISEROM, ki prinaša srečo in obilje na vseh ravneh. Če so vam ljubši uhančki, jih boste lahko izbrali.

S seboj prinesite ležalko, vodo in kaj za pokriti.
Prijave na: 040 33 73 69, Dina; dotik.srecnegasrca@gmail.com

Doprinos je 15€.
Meditacija traja 60 minut.

Možno je tudi naročiti posnetek meditacije v .mp3 obliki.

Z vami sem 
Dina Košir, velika raziskovalka življenja, Usui Reiki mojstrica in učiteljica, praktik ThetaHealinga (ThetaHealing® Osnovni DNA (Basic), ThetaHealing® Nadaljevalni DNA (Advanced), ThetaHealing® Manifestacija in Obilje, ThetaHealing® Mavrični otroci), izvajalka Access Consciousness Bars negovanja, MTVSS, Facelift praktik, telesnega procesa Korekcija vida in pozivanje slepote, kristaloterapevtka in aktivna voditeljica skupinskih vodenih meditacij.

Naj vse življenje prihaja k nam lahkotno, radostno in veličastno.

Iz srca vabljeni,

Dina ♥

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Vabim vas v DOTIK SRCA, v življenje, kjer HVALEŽNOST polni vsak trenutek. Bodimo moč in delujmo tako, zaupajmo in vsa vrata se bodo čudežno odprla.

Nalagam...