17
maj

Zvočna gong kopel po Majevskem koledarju

Kdaj: 17. maja ob 20:00 do
17. maja 2019 ob 21:15
Kje:
Prispevek:13 Eur ob udeležbi dogodka
Organizira:Šakti zvočni velnes
Kontakt:info@genjoga, 041 365 500 ali tea.smonker@gmail.com, trajanje kopeli od 20.00 do 21.15

17 ogledov

ZVOČNA GONG KOPEL PO MAJEVSKEM KOLEDARJU 

Izvajalka: mag.Tea Smonker 

Vabljeni na  doživetje zvočne uglasitve  z zvočno namero   -  hvaležnosti za življenje za harmonijo z naravo, za najdenje ravnotežja z elementi, ki prehranjujejo življenje: Sonce, Zemlja, Zrak in Voda.  Začuti utrip srca, življenja in tega trenutka in izrazi svojo srčno željo zdaj, saj te vse vesolje podpira pri njeni izpolnitvi. Zavestno prebudi tisto, kar želiš, da se zgodi.  Odpri svoje bistvo globoki podpori in obilju vesolja ter začuti kozmično svetlobno spiralo kreativne sile razumevanja v sebi in svoji okolici. 

Zvočna namera bo podprta za vibracijo števila 5,  ki je dinamična energija, ki okrepi barve in zvoke, ljubi raznolikost in ustvarja konec medlosti in zaspanosti. Spoznaj mnogotera področja sebe, okolice in sveta ter uporabi ta videnja in notranje uvide, da se okrepiš. 

Gong kopel traja eno uro in 15 minut in omogoča doživetje globoke sprostitve uma in duha. Resonantni zvok deluje kot celična masaža na telo, ki se kopa v zvoku. Telo sprejme toliko vibracije kot jo potrebuje. Vibracija deluje v telesu še 48 ur po aktivnosti. V tem času se priporoča pitje vode in delovanje v lastnem ritmu. Proces preobrazbe poteka med aktivnostjo ali nekaj dni po njej.

Prispevek je 13€ za odrasle, 30 Eur (tričlanska družina), 40 Eur (štiričlanska družina).

Pridite oblečeni v  udobna oblačila in vodo, ki se bo informirala z zvokom in prispevala k učinku kopeli, po zaužitju.

Obvezne prijave na info@genjoga.com.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Šakti zvočni velnes so aktivnosti, ki omogočajo sproščanje, obuditev zavedanja svoje božanske biti, ustvarjalnosti ter zavestnega bivanja v sedanjosti.

Nalagam...